Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ntv Spor muhabiri Irmak Kazuk : Sneijder'in eşide İstanbul'da yaşamayı kabul etti. Transferde tek prüz Galatasaray'ın ne zaman açıklayacağı konusu.

Ntvsporu izleyen var mı ? Böyle bir konuşma geçti mi ?

Ntv Spor muhabiri Irmak Kazuk : Sneijder'in eşide İstanbul'da yaşamayı kabul etti. Transferde tek prüz Galatasaray'ın ne zaman açıklayacağı konusu.

yok öyle demedi

Irmak Kazuk: İnter ile ilgili hiçbir problem kalmadı. İlerleyen günlerde hatta saatlerde bile gelişme olabilir.

Irmak nerden biliyor eşinin kabul ettiğini

Renktaslar bakiyorum herkez ucmus.Sartlar nedir Bize maliyeti ne bu transferin,Takimimiz maddi olarak bir adim ilerlemisken iki adim geri götürmesin böyle agir bir yük.

Tekrar satarak geri dönüsümü olmiyacagi kesin,basari olarak geri dönüsümü olabilirmi bukadar büyük rakamin oyuncunun son sezonlardaki istatistikleri nasil kac macta oynamis kac defa sakatlanmis?

Aynı yalan twittleri sabahtan beri 1000 kere paylaşıyorsunuz ve her yeni gelen bunlar hakkında konuşuyor . Öyle saçma bir kısır döngü varki şu nöbette 5 sayfada bir aynı şeyler konuşuluyor.

beyler bu bbcdeki menajer haberi ne oldu

Sneijder+Bastos gelsin dertler bitsin. :ayatollah:

Ahahahahaah süper olmuş

hsq77.jpg

Ya buna tanık olmamak saçma sapan her şeye güvenmek anlamına mı geliyor?

Tabi ki gerekmiyor şahsen ben de inanmıyorum ama inananlar da Sneijder'in bize gelebilme ihtimalini bile şaşkınlıkla karşılayan taraftarlarımız. Bu yüzden olumlu olumsuz, gerekli gereksiz her şeye inanıp sevinip,üzülüyorlar. Herhalde tez canlı bir toplum olduğumuzdan dolayı. Bazen ben de senin gibi yahu böyle saçma sapan şeylere inanmayın diyorum ama karışmamak en iyisi sanırım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt