Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder geri dönüşümlü transferdir. Alırsın 4 yıllık sözleşmeyi dayarsın 32 yaşındada Katara,Amerikaya veya Çine satarsın aldığın parayla

bu arada Sneijder'in eşi bahsedilen I Love İstanbul twitini

fb'li birinin kendisine Sneijder'in fb'ye transferi söylentileri ortaya çıktığı zaman İstanbul'u nasıl buluyorsunuz diye attığı twite cevap olarak yazmış

yani bu haberler üzerine değil

Ahahahahaah süper olmuş

hsq77.jpg

Şınaydere karşı ancak

Azizyer olurdu :D

klonlamayı hollandada yaptır, kurgu tam olsun :)

Sneijder 5 aydır top oynamıyor, sen şurda 1 ay sonraki Schalke Maçı için Sneijderi alıyorsun.

Beşiktaş geçen sene Q7 - Guti - Simaoyu getirdi ne oldu. 30'una merdiven dayamış hangi futbolcudan hayır gelir. Fener Krasici getirdi ne oldu. Sneijderde aynısı olucak. 4 sene senelik 5 M eurodan imza atar. Babalara gibi takılır İstanbulda.

q7 dediğin adam interde 18 alınmuyodu sneıjder o takımı şampiyonlar ligini aldırdı eto ile ne kadar boş bir yorum guti simao zaten 33 34 yaşında geldi 2 si de hiç bir zaman sneıjder seviyesine gelmiş adamlar değil biraz guti oda 34 ünde geldi bjk ye

Beşiktaş geçen sene Q7 - Guti - Simaoyu getirdi ne oldu. 30'una merdiven dayamış hangi futbolcudan hayır gelir. Fener Krasici getirdi ne oldu. Sneijderde aynısı olucak. 4 sene senelik 5 M eurodan imza atar. Babalara gibi takılır İstanbulda.

1) Krasic kim ki Sneijder'le bir tutalım , kariyeri ne ?

2) Guti denen adam 35 yaşında geldi bjk'ye , Sneijder henüz 28 yaşında.. Selçuk Inan'dan 1 yaş büyük

3) Quaresma apaçisi futbol hayatı boyunca hiç bir kulüpte barınamadı , devamlılık sağlayamadı

Sneijder daha 2-3 sene önce takımıyla Şampiyonlar ligini kazandı ve bu başarıda Milito ile birlikte en çok paya sahip isimdi

Hagi Galatasaray'a geldiğinde kaç yaşında olduğunu hatırlıyorsundur umarım...

La olum ne kadar boş konusuyosunuz ya Verdigin örneklere bak bosuna nefes alıosun bosuna tasıyosun o beyni yada tasıosun az biraz sorgula az biraz kafanı calıstır..

O dedigin adamlar yatan adamlardı sneijder oylemi o dedigin adamlar yas olarak potansiyel olarak bitik adamlardı sorunlu adamlardı sneijder öylemi

Sneijderi alıp getirmek dünyaya ben avrupada ilk 10 kulup arasına girmek istiyorum diye haykırmaktır.. Ugrasmakta bi olaydır ama önemli olan alabilmek

Yanliz Sneijder'e yasli diyeni Allah baba tas yapar. Adam daha 28 yasinda. Galatasaray rahat 7 sene hizmet ederi var.

Ynt: Transfer Nöbeti

Gidin çalışın dersinize Allahtan bİzim sınavlar geçen hafta bitti kurtuldum :D

Valla olmuyor kardeş bizde bir de 9 haftalık tek staj dersinin tek sınavı var geçemezsem tekrar edeceğim 9 hafta daha aynı stajı ama notu okumaya başlayınca kafama takılıyor geri giriyorum siteye. Gelsinde kalayım sorun değil :)

sneijder nerde saydığın oyuncular nerde hiçbiri sneijder kalitesinde değil guti dediğin adam 30undan sonra geldi q7 adam zaten başlı başına problem simaoyu saymıyorum bile krasic desen nerde oynamış juventustan önce yorum yapmak için yorum yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt