Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu arada sınejderin kardeşi twiterda antalya tatilinin fotorafını paylaşıyor:) bu iş bitmiş bence

Bu gece bitsin bu iş, bizde rahatımıza bakalım. Bu heyecanı yaşamak bile gurur verici, antu forumlarında belhanda'yı yere göğe sığdıramayanlar bizim atağımızdan sonra o kim ki ismini bile duymadık diyorlar. :D

YEMİN ETTİK GELECEK SNEİJDER

YANACAK MEŞALELER :f50:

HIRSINDAN ÇATLAYACAK TÜM KUŞLAR :mad: :42:

ŞAMPİYONLUK BİZLERİ BEKLER! :kupa:

Sneijderi istemeyenlerin düşüncesine saygı duyulmaz arkadaş. Bu tip adamlar futbolundan anlamıyordur yada art niyetlidir bunun başka bir açıklaması yok.

hala inanamıyorum bu transferin olacağına. ama yanılmayı da herkesten fazla istiyorum :)

Bizim Forumda garip renkdaslar var bazen.

Falcao gelse, yok efendim biz niye genc oyuncu, yetenekli genc bi oyuncu, daha ucuz maliyete almiyoruz, diyenler cikar :D

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun Twitterdan Ertem Şener yazmış bunu noluyor lan

yanlış haber azo bunu almış

hsq77.jpg

dün konuşuldu renkdaş eray admine sordum sabah 9 da açılıyor dedi bende bilemedim şimdi

[TABLE="class: cms_table, width: 700, align: center"]

[TR]

[TD]Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 'Bilgi, Belge ve Açıklamaların Elektronik Ortamda İmzalanarak KAP'a Gönderilmesine İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ'i kapsamında, kamuya açıklanacak her türlü bilgi ve belgenin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilmesi gerekmektedir.

İşletimi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) KAP İşletim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 550'yi aşkın şirketi ve 2500'ü aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.

https://www.kap.gov.tr/yay/ek/KapHakkinda.aspx

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bu da timsah olmasın artık ünal başkan bunu kaldıramayız artık

-Belhanda > Sneijder. Çok net

Soru: Daha önce adını bilmediği bir futbolcu hakkında yukarıda ki ki kıyaslamayı yapan kişi hangi foruma mensuptur?

İyiki haginin zamanında böyle mevzular yokmus yoksa sey bile söylenirdi herif sözlesmeye ekstra bonuslar koydurmus yok avrupada ceyrek final sonrası her mac icin bonus kupa icin bonus ne ac gözlü herif falan diye yazılırdı yemin ediorum kimse demezdiki bak abi adam biz bunların adını söylerken titrerler adam sözlesmeye koydurmus o kadar emin o kadar vizyon sahibi diye

lan arkadaş bn uyuyamamda ya aldıkmı başımıza belayı :asd:

Gençler bırakın artık şu tüccarlığı.. Yok nasıl satarız, yok kimse almaz lafları çok komik oluyor..

Aç tv ni otur başına izle Sneijderi.. Ne takıyorsun kafana..

+ burada trollük yapana kadar admın parasını nasıl klüp en aza indirir diye store'lere koşmak yerine akıl vermeye çalışyor çoğu kişi.

Satmayalım yıllık alsın 6 ne farkeder lafa geldiğinde klüp hesap açsın para atalım oyuncu alalım diye yırtınırız işte fırsat. Adam gelirse sende gidip klübe en fazla kar getirecek üründen alırsın. Bu ne olabilir ali samiyen taşı toprağı tuğlası olabilir yarın başa birşey çıkar ona abanırsın parası çıkar işte neyin muhasebesini yaparlar anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt