Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]soydaner1 - 08.01.2013 21:40[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

tek kelime eğer alırsalar daha buyuk olmazsa yakarım kombınıde o stadda ne kotusu neyse onu yaparım [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

beyler :sad007:

Saat 9.30'ta dersim var, haftaya finaller var ve ben şu an ya ders çalışıyor olmalıydım ya da çoktan uyumuş olmalıydım :D

Sabahlayacağız mecburen :( Sneijder gelsinde feda ona uykusuz geceler :yenieek:

şınayder 4-5 maç oynasın şu emreç bi pas verince uuu yapanlar ne düşüncek merak ediyorum

lan timsaha geldim ben de gerçek sandım herkesten özür diliyorum

Hagi hırslı bir oyuncuydu liderdi. Ve kalitesini ne barcada ne Realde gösteremedi o yüzden herseyini Galatasaray'a verdi.

Hagi kalitesini gayet her yerde gosterdi. Hem Real formasiyla hem de Barca formasiyla 40 kusur metreden gol atmis baska bir oyuncu yok mesela tarihte. Real kariyerini pek bilmiyorum ama Barca'da Cruyff ile aralari limoniydi. Ona ragmen Cruyff dunyanin en iyi oyuncusu dedi Hagi icin.

Hagi cok buyuk topcuydu. Sneijder de oyle. Ama gun gelir torunlarina Sneijderi uzun uzun anlatirsin. Hagiyi ise kelimelerle anlatamazsin.

Başkan bu sefer olsun lütfen.Sadece Türkiye'de 750 milyon dolar genelde ise tam olrak bilinemeyen servete sahipsin.Cebinden çıkaracağın ferit bile sowu aldı,

sende başkan olarak hallet.

Bu sefer olucak gibi.Forlan Reyes muhabbetinden sonra bi daha kesinleşmeden gitmem dedi.Bu seferde olmazsa Ünal Aysal bunu toparlayamaz.Hadi olsun bu sefer.

Ohhh okul bitince nede rahat oluyo vizesiz finalsiz istediğin kadar oturup da transfer nöbeti tutmakk ohh ne rahatmış böyle hayat :cool::sgr:

[TABLE="class: tablodis"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]soydaner1 - 08.01.2013 21:40

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"]

[TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

tek kelime eğer alırsalar daha buyuk olmazsa yakarım kombınıde o stadda ne kotusu neyse onu yaparım

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

beyler :sad007:

herif nickini snayder yapmaya calismis becerememis tabi yakar herseyi

AW: Transfer Nöbeti

[TABLE="class: cms_table, width: 700, align: center"]

[TR]

[TD]Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 'Bilgi, Belge ve Açıklamaların Elektronik Ortamda İmzalanarak KAP'a Gönderilmesine İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ'i kapsamında, kamuya açıklanacak her türlü bilgi ve belgenin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilmesi gerekmektedir.

İşletimi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) KAP İşletim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 550'yi aşkın şirketi ve 2500'ü aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.

https://www.kap.gov.tr/yay/ek/KapHakkinda.aspx

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Su yaziyi niye sayfanin üst kismina sabitlestirmiyoruz ki her transferdöneminde ayni sorular baymadi ellam

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Beyler tek bi sorum olacak kimsenin dşünmek istemediği o soru olurda yatarsa neler hissedersiniz bn tutamam kendimi şimdidien söyleyim.

Beyler bu gece yatın uyuyun hele finalleri olan hiç durmasın :D Bu gece çıkmaz bişey yarın akşam üzeri akşam ve gece vakitleri olur ne olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt