Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

----Muslera---

Eboue--Semih---Dany---Riera

-----------Melo---------------

-----Selçuk------Sneijder

Hamit----------------------Nene

--------Burak---------

şınayder sağ kanatta oynayamıyor mu? aslında oynayabilse hamit'i göbeğe çekip onu kanata kaydırsak daha iyi olur.

az 2-3 dakika geçsin bişey denicem :lol:

----Muslera---

Eboue--Semih---Dany---Riera

-----------Melo---------------

-----Selçuk------Sneijder

Hamit----------------------Nene

--------Burak---------

Canım bu kadro ile anca Pes 2013'te takılırsın öyle, Real'da 6 diyolar anca

Sneijder geldiğindede sorun bitmicek ki. Yok önüne daha iyi biri lazım. Kanatlara Sneijderi anlayacak adam lazım falan filan. İşte bunlar hep yanlış anons.

Barcelona da transfer yapıyor. İdeal kadroya ulaşmak her zaman olanaksızdır. Ancak Polat dönemindeki gibi Keita'yı gönderip Serdar Özkan'ı almak gibi hamleler yerine her seferinde muadilini veya bir tık üstünü alarak ilerleyebiliriz.

Snejder iyi hos, ama bi Alex degil.

[video=youtube;vE1ttwYrBOg]https://www.youtube.com/watch?v=vE1ttwYrBOg[/video]

-----------Muslera--------

--Eboue---Semih----Dany----Carlinhos (Riera)-----

-------Hamit--Selçuk---Melo(Yekta)---------------------

-------------Sneijder--------------------------

------Elmander(Umut)----Burak----------------

Göreyim benim aslanlarımı.Allah yardımcınız olsun !​

SNejder gelsin, Carlinhos gelsin.

Schalke yi elyeleim, bidaki tur da, Malaga/Porto kazanana karsi , Geldik mi Yari Finale... lig'de sampyion olduk, yazin 1,2 daha üst düzey tranfer

AHHHHHHHHHHHahhhhhhhhhhhhhhhh :cool:

senaryoyu spielberge verdim arifcim değerlendiricez...:trollface:

Ulan Sneijder'ı beğenmeyenler var anlamıyorum. Habire gidip gidip Lincoln başlığını hortlatan bi taraftar grubuyuz ama bu adamı beğenmeyenler var:confused:

fmde hileyle alamazsın düşün yani o kadar büyük transfer.Nasıl geçen sene Selçuk'u fener değil biz aldık ve şampiyon olduk aynı durum Sneijder için geçerli.

Bide Burak 15 gol atsa taksimde striptiz yapacak bi ark vardı.Sneijder gelirse bu gidişle 50 gol atıcak

2 saattir yokum abiler tek bir şey sorucam

Ntv Spor muhabiri Irmak Kazuk : Sneijder'in eşide İstanbul'da yaşamayı kabul etti. Transferde tek prüz Galatasaray'ın ne zaman açıklayacağı konusu.

şu doğrumu Allah rızası için doğru deyin Allah rızası için

Sneijderi almayalım da kimi alalım beğenmeyenler ?!!!

Ulan Sneijder'ı beğenmeyenler var anlamıyorum. Habire gidip gidip Lincoln başlığını hortlatan bi taraftar grubuyuz ama bu adamı beğenmeyenler var:confused:

fmde hileyle alamazsın düşün yani o kadar büyük transfer.Nasıl geçen sene Selçuk'u fener değil biz aldık ve şampiyon olduk aynı durum Sneijder için geçerli.

Bide Burak 15 gol atsa taksimde striptiz yapacak bi ark vardı.Sneijder gelirse bu gidişle 50 gol atıcak

Benimde öncelikli isteğim değil Sneijder her ne kadar bende de heyecan yaratsada. Beğenmeyen beğenmez yani hocam zorla değil. Benim kafamda forvete daha yakın tipte bi oyuncu vardı mesela.

Ntv Spor muhabiri Irmak Kazuk : Sneijder'in eşide İstanbul'da yaşamayı kabul etti. Transferde tek prüz Galatasaray'ın ne zaman açıklayacağı konusu.

Ntv ye ne bakıyosun abi ya. Bekleyip görücez bir iki gün içinde netleşir.

Herkese iyi geceler, yarın inşallah güzel haberi alırız

lig tvde buna benzer bı haber var

ne olacagını bende bılmıyorum ıstanbul harıka bı sehır demiş

bu kadar

Yaşım itibari ile Gerrard belki çıkışından itibaren takip ettiğim tek adamdır, benim için her futbolcudan ayrı biyeri var :ayatollah:

Aynen, Gerard için Liverpoollu oldum diyebilirim. Tabi birde Kop faktörü var ama Gerard başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt