Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emin degilim. Bilen var mi? bunlardan birisi mi olacak, yoksa yine kura cekimi , ve bütün takimlar dahil mi olacak, rakip olarak?

kura cekımı olacak bu sadece ıyı nıyet ,bı ara yanlısmı bılıyorum dedım ondan sordum kura cekılecek yıne

Sabahtan beri nete giremedim millet twitterde şöyle bişey gördüm nedir buyav ertem şener ‏@ertemsemer

BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

:trollface:

Eşi- ok

Kardeşi - ok

Annesi - bilinmiyor

Sneijder - bilinmiyor.

Annesi de ok derse Sneijder kabul eder. Twitterdan bir kaç ay önce annesi Türkiyeyi özledim diye twitt atmış.

kura çekimi ve torba falan da olmayacak tüm takımlar birbirleriyle eşleşebilecek

Vallahi kendimi hiç hazırlamıyorum Sneijder'e. Gelmez arkadaş son dakikada pürüz çıkar yine iptal olur.

sınejderin kardeşinin antalya tatili fotosu paylaşması yarım saat önce hakikatten bence bu tranfer bitti kanımca twitterda keza eşini istanbul yorumu

2 saattir yokum abiler tek bir şey sorucam

Ntv Spor muhabiri Irmak Kazuk : Sneijder'in eşide İstanbul'da yaşamayı kabul etti. Transferde tek prüz Galatasaray'ın ne zaman açıklayacağı konusu.

şu doğrumu Allah rızası için doğru deyin Allah rızası için

Maalesef Değil o muhabbeti 2 sunucu kendi arasında yaptı

gerçekte ise Sneijder ailesi toplanıp kendi arasında düşünüp en geç cuma'ya kadar cevap vereceklermiş

bende diyorum ki taraftar olarak bizde bir şeyler yapsak mesela twitter'ı yüklensek dünya TT listesine soksak Sneijder'ı

Hollanda'da yaşayan renktaşlar ailesine sevgi gösterilerinde filan bulunsa

yani bu tarz psikolojik hareketlerde etken olabilir bu süreçte

Atakan Kurt ‏@atakankurt2

Sneijder transferini yuruten cok onemli birisinin attigi mesaj " Sneijder turk futboluna hediyem olsun. Anlasildi. Cok sukur rabbim sana."

adama sneijderi sordum
:asd:

Bu Is icime dogdu beyler.

Snejder bitmis bilin.

ps: Kuslara slm, KORKUN ulen bizden. koycaz size kariköyde bu sene! :happynew::lol:

nene'nin beleşe çıkmasının konuşulmaması ilginç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt