Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Samet
‏@Samet10273146

@sneijder101010 Sneijder ! Please come to FenerbaHce ! Its very fun and wunderful... His friend kuyt are here ? PLEASE !

AHAHAHAHA
:haha: YA BU F7LİLER NE KADAR ÇARESİZ VE PERİŞAN HALDELER YA. BİDE HADİ ONU GEÇTİM BU KADAR OLAYLARA MAĞLUBİYETLERE REZİLLİKLERE SAYAMIYCAĞIM AŞŞAĞILANMALARA, YERİN DİBİNE GEÇMELERE ŞİMDİ YAZSAM BURAYA SIĞMAZ PEKİ BU KEKOLAR BU KADAR AŞŞAĞILANMALARA NASIL DAYANIYO AKLIM ALMIYO BEN VALLAHİ KENDİMİ KESERİM YADA ASARIM OYLE ŞEYLER GELSE TAKIMIMIN BAŞINA. ZATEN BİRİ GEÇEN DOĞALGAZ BORUSUNA ASMIŞTI KENDİNİ DAYANILICAK GİBİ AŞŞAĞILANMA DEĞİL. İSTİSNALAR HARİÇ BUNLAR ACAYİP YÜZSÜZLEŞMİŞLER. GERÇİ ACIMIYORUM DAHA BETER OLSUNLAR.

Sneijder'in onune Sturride'i de alsaydik, ara paslarla depar manyagi yapardik rakipleri.

kardes sen zamaninda f. terimin yegeniyim diyip ns olmaya calismamismiydin

whatt????

ben adanalıyım, soy ismi benzerliği var sadece demiştim.. akrabalıkta varsa bilmiyorumm, ama sanmıyorumm...

bunu nerden uydurdun şimdi.,

hayri harbi cevap ver. böyle bişey demedimm hiçbir zaman...

Şurda Sneijder gibi önemli bir oyuncunun transferi belkide bitti/bitmeye yakın burdakiler hala nevizadeli nevizadesiz ayrımında tartışmasında yakışıyor mu sanki ayrı takımları tutuyoruz gibi.

Samet
‏@Samet10273146

@sneijder101010 Sneijder ! Please come to FenerbaHce ! Its very fun and wunderful... His friend kuyt are here ? PLEASE !

AHAHAHAHA
:haha: YA BU F7LİLER NE KADAR ÇARESİZ VE PERİŞAN HALDELER YA. BİDE HADİ ONU GEÇTİM BU KADAR OLAYLARA MAĞLUBİYETLERE REZİLLİKLERE SAYAMIYCAĞIM AŞŞAĞILANMALARA, YERİN DİBİNE GEÇMELERE ŞİMDİ YAZSAM BURAYA SIĞMAZ PEKİ BU KEKOLAR BU KADAR AŞŞAĞILANMALARA NASIL DAYANIYO AKLIM ALMIYO BEN VALLAHİ KENDİMİ KESERİM YADA ASARIM OYLE ŞEYLER GELSE TAKIMIMIN BAŞINA. ZATEN BİRİ GEÇEN DOĞALGAZ BORUSUNA ASMIŞTI KENDİNİ DAYANILICAK GİBİ AŞŞAĞILANMA DEĞİL. İSTİSNALAR HARİÇ BUNLAR ACAYİP YÜZSÜZLEŞMİŞLER. GERÇİ ACIMIYORUM DAHA BETER OLSUNLAR.

Yazik lan tamam gebermis gitmis daha vurmayin :sad007:

şınayderi taksitle alıyorsak yazıklar olsun fener olsa 15 milyonu koyardı masaya peşin

whatt????

ben adanalıyım, soy ismi benzerliği var sadece demiştim.. akrabalıkta varsa bilmiyorumm, ama sanmıyorumm...

bunu nerden uydurdun şimdi.,

hayri harbi cevap ver. böyle bişey demedimm hiçbir zaman...

renkdas arsiv yetenegin 0 tarih mayis 2012 olmasi gerek

Tancredi diyince aklıma hep Sarah Tancredi geliyor lan :)

220px-SaraTancredi.jpg

bu akla gelmezmi.:ayatollah:

İçimden bir ses kavga çıkacak diyor.:ayatollah:

Şurda Sneijder gibi önemli bir oyuncunun transferi belkide bitti/bitmeye yakın burdakiler hala nevizadeli nevizadesiz ayrımında tartışmasında yakışıyor mu sanki ayrı takımları tutuyoruz gibi.

bizi dinlemezler onnar biz yaldızlı üyeyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt