Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sözleşmesi devam eden bir futbolcuyu klubu ıle anlasmadan ıkna etmek fıfa nezlinde suctur.Biz şikecimıyız kı kanun dısı ıslere gırelım : )

bir tane üst düzey klüp transfer yasağı almıştı yanlış hatırlamıyorsam

Valla ben kimse adına konuşmıcam, bu rütbe konularını bana konuşmak abes geliyor biraz da ama ben adminlerden hiçbirisini tanımıyorum bu forumda akrabam, arkadaşım yada arkadaşımın arkadaşı yada bir yerden tanıdığımın tanıdığı bile yok. (Ben burdaki herkesi kardeşim gibi seviyorum abim gibi sayıyorum o ayrı)

Ben 300. mesajımı daha yazmadan Nevizade sakini daha aradan 15dakika geçmeden de bir üst rütbeye geçirdiler. 300mesajın içinde de bırakın admine yalakalığı, adminle tek kelimem olmadı. Sadece kendimce, kendi cümlelerimle, becerebildiğimce kimseye yaranmaya çalışmadan takımımla alakalı analizler yapmaya çalıştım.

Güzelmiş hocam. Ben anlamam bu tür şeylerden. Tecrübeli üyeyim şuan. kimin yaptığını bırak, ne işe yaradığını bile bilmiyorum :) Önemli olan iki tel muhabbet etmek. Gerisi önemli değil.

DUYUM BILEN AMA NS DIYE SOYLEMEYEN GOREM............... ​p

kardesi kampta... takimiyla

facee ekledim

kankasi olcamm

saglam bi yazi yazdim nabza serbeti verdim

abisini arar kesin:D

Kusura bakmayın da çok alıngansınız. 2-3 tane velet ki onlar bilir kendini, geliyor milleti provake ediyor ondan sonra burada koskoca üyeler kalkıp işi gücü bırakıp NS üyelerine saldırıyor. Tamam geyik yapıp, nöbeti kaynatılıyor da nedir yani bu kadar ciddiye almalar. Hepimiz forumun üyesiyiz, gülüp eğleniyoruz işte. Hakaret, küfür oluyorsa da ceza kuralları herkese eşit. Nöbetin dağılmasının sebebi gereksiz alınganlık, yoksa güle oynaya geçer zaman.

şimdi alınganlık diyosunda, konu üzerinde tartışma olsa no problem. kişiselliğe

bana aranızda yazan çok. uzun yazıyon-okumuyorum filann.

şimdi sürekli iğneleyeceği laf etsem sana tartışma çıkar, o andaki arkadaşlarda ordan burdan lafı çarpıtır ortalık karışır..

zaman zaman keyifli oluyor ama, zaman zamanda bazı arkadaşlar konuyu çok uzatıyor...

amannnn neysee..

hollanda 0 cektikten sonra, bok vardida okadar para verip aldim demistim....meyersem bosuna almamisim...kapta gel yavrum.

photo-1_zps82f63c2c.jpg

Refik neyin savunmasını yapıyorsun :)

Ya gülün geçin abicim şu tarz mesajlara eğleniyor vakit geçiriyoruz sallayın gerisini beyler :)

sonrada ultraslan karografi yapınca arkadaşına aha gördünmü nasıl sov yaptık demesini iyi biliyorsunuz deplasmanlara neneleriniz gitmiyor !

tam Ua ya yakışır bir açıklama olmuş.

işte sizler yüzünden ua lı olmayanlar ötekileştiriliyor.

bu lafı söyledikten sonra o koreografi anladın sen

Tribünlerden soğuttunuz be insanları.

bana mesajlara resim eklemeyi öğrenmem konusunda yardımlarını esirgemeyen tüm renkdaşlarıma ve galatasaray camiasına teşekkür ederim

şimdi alınganlık diyosunda, konu üzerinde tartışma olsa no problem. kişiselliğe

bana aranızda yazan çok. uzun yazıyon-okumuyorum filann.

şimdi sürekli iğneleyeceği laf etsem sana tartışma çıkar, o andaki arkadaşlarda ordan burdan lafı çarpıtır ortalık karışır..

zaman zaman keyifli oluyor ama, zaman zamanda bazı arkadaşlar konuyu çok uzatıyor...

amannnn neysee..

İşte orada şahsına söyleyeceksin, alttaki rütbeye genelleyince olmuyor. Bugün bi gerizekalı NS'nin birinin bi yaptığı hoşuna gitmeyince tüm NS'ye velet demiş. Ayıp yani kompleksin bu kadarı artık. Hepimiz Galatasaray taraftarıyız neticede gerisi boş laf.

Hafta sonu kampa katılıcak bence Sneijder. İstanbuldan güzel yermi var be yemeğin en kralı beyoğlu istiklal boğaz bebek sarıyer say say bitmez akarsın işte. Çoğu ülkeden daha güzel bizim ülkemiz ayna programında çoğu yeri izlemişinizdir varmı bizim gibi memleket özellikle istanbul gibi güzel yer. he Paris,NY,Miami,Barcelona falan dersin ona lafım yok.

Konu Sneijderden nerelere gelmiş mayamş hayt maçı var onu izleyin

tam Ua ya yakışır bir açıklama olmuş.

işte sizler yüzünden ua lı olmayanlar ötekileştiriliyor.

bu lafı söyledikten sonra o koreografi anladın sen

Tribünlerden soğuttunuz be insanları.

hehe öle birkere uA nın nasıl yazıldığını öğren ondan sonra burda benden tartış.Tribünden soğumaya senin niyetin varsa ona yapacak bir şeyimiz yok tabi evde koltuk karşısında daha rahat oluyor değil mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt