Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

La gazzetadelasport da ingiltereye gitmek istedigini yaziyor kolpa olabilirmi ?

kardesi kampta... takimiyla

facee ekledim

kankasi olcamm

saglam bi yazi yazdim nabza serbeti verdim

abisini arar kesin:D

söyle biz kardeşlerede klüp bulmada yardımcı oluyoruz. önce sevdiklerini ele geçirelim sonra Sneijder gelecek.

Yengeye de sağlam kadrolu bir sineme filmi bulmak lazım

Refik neyin savunmasını yapıyorsun :)

Ya gülün geçin abicim şu tarz mesajlara eğleniyor vakit geçiriyoruz sallayın gerisini beyler :)

Yok abi savunma değil ya burda benim sevdiğim çok üye var. Bi kaç tane gerizekalının gazına geliyorlar onu söylüyorum. Yoksa ben de çok eğleniyorum ve herkese diyorum ki bırakalım bu boş işleri, keyfimize bakalım. :)

bana mesajlara resim eklemeyi öğrenmem konusunda yardımlarını esirgemeyen tüm renkdaşlarıma ve galatasaray camiasına teşekkür ederim

forumun faydaları

1-resim ekleme

2-futbolcu arayıp songük karlı viedoalrına gitme

3-twitter-spor siteleri sayesinde 4435439543 kere çevire yaparak kelimeler öğrenme.

forum teknolojie açık-:lol:

transfermarkt de transferın olasılığı akşam saatlerinde %47 idi,şuanda %37 düşüyor bu gitgide :(

hehe öle birkere uA nın nasıl yazıldığını öğren ondan sonra burda benden tartış.Tribünden soğumaya senin niyetin varsa ona yapacak bir şeyimiz yok tabi evde koltuk karşısında daha rahat oluyor değil mi.

sen önce yazmayı öğren hadi arkadaşım git ua mıdır ne karın ağrısıdır orada takıl. Siz büyük(!) taraftarsınız ya. klüpten para koparıp sonra kendi cebimizden yapıyoruz biz diye ağlarsınız.

Polar satıyormusunuz hala?

[video=youtube;wIMgdz8fvQI]https://www.youtube.com/watch?v=wIMgdz8fvQI[/video]

Sneijder bunu yolladım kesin gelir gece hayatı gırla :trollface:

İşte orada şahsına söyleyeceksin, alttaki rütbeye genelleyince olmuyor. Bugün bi gerizekalı NS'nin birinin bi yaptığı hoşuna gitmeyince tüm NS'ye velet demiş. Ayıp yani kompleksin bu kadarı artık. Hepimiz Galatasaray taraftarıyız neticede gerisi boş laf.

aynen ayrıca, raporlayın gitsin rahatsızlık verici hakaret filan.

vallah ben uzatmıyorum artık böyle şeylerii, ya raporluyorum- ya çıkıyorumm..

Yok abi savunma değil ya burda benim sevdiğim çok üye var. Bi kaç tane gerizekalının gazına geliyorlar onu söylüyorum. Yoksa ben de çok eğleniyorum ve herkese diyorum ki bırakalım bu boş işleri, keyfimize bakalım. :)

Hocam dün maliyetini konuşuyorduk sneijderin. Olmaz diyorduk. Bugün görüşmelerin başladığını bildirdik kap'a. Nasıl oldu bu iş sence? :)

sen önce yazmayı öğren hadi arkadaşım git ua mıdır ne karın ağrısıdır orada takıl. Siz büyük(!) taraftarsınız ya. klüpten para koparıp sonra kendi cebimizden yapıyoruz biz diye ağlarsınız.

Polar satıyormusunuz hala?

hala ua yazıyor adama öğretiyoruz hala ua yazıyor saka gibi :D ben anladım seni .Sen burda klavye efeliği yapmaya devam et.

transfermarkt de transferın olasılığı akşam saatlerinde %47 idi,şuanda %37 düşüyor bu gitgide :(

karlar erimiye başladııı ondandır :)

bu espiri yapılmadı dimi

ünal reis: snejderr elma dersem çık- portakal dersem çıkma. portakal

snejder: yeaahhh..

ünal reyis: uleee portakal orda kal doyyyyyuu anderrr stendd :):lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt