Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi sabahlar diyim artık gelişmeler var mı iyi yönde arkadaşlar ?

desibel rekorunu kıranda galatasaray taraftarıdır onu da paylaşın ...

Bütün sorunlular bizi mi bulmak zorunda renktaş. Niye böyle oluyor. mıknatıs gibi çekiyoruz la :lol:

bunlar böyle Melih.

Arda yı yuhalarlar sonra Sabri ye üçlü çektirirler.

Sıkıya geldimi gece gündüz uyumuyoruz biz derler

Biri kavga cıkacak demişti lan tuttu valla

tam Ua ya yakışır bir açıklama olmuş.

işte sizler yüzünden ua lı olmayanlar ötekileştiriliyor.

bu lafı söyledikten sonra o koreografi anladın sen

Tribünlerden soğuttunuz be insanları.

U.A. lı olmak yada olmamak nedir ki?

Galatasaray taraftarı denilince akla Ultraslan gelir. Galatasaray taraftarını ötekileştirmek kimin haddinedir? Varmı öyle bir şahıs? Dahası güruh? Valla ben Ultraslan denilince Allah gani gani rahmet eylesin Alparslan Dikmen'i biliyorum sadece Galatasaraylılar diğer diğer takım taraftarları da sürüklenmişti cenazesinin arkasından...

Önemli olan makam, mevki değil gittikten sonra da güzel anılabilmek... Ötekileştirmek değil bütünleyici olabilmek, kucaklaştırabilmek... Ne Galatasaray kişilerin malıdır, ne de Ultraslan... Galatasaray Başkanı, Galatasaray'ın temsilcisidir. Ultraslan Başkanı da Galatasaray taraftarının yani benim gözümde... Ama bir de gerçekten takımı için varını yoğunu döken insanlar vardır. Deplasman deplasman gezenler vardır. Tribünlerde oturmak varken kendini yırtmak vardır onlara hem imrenirim hem kıskanırım hem de yiğidi öldürüp hakkını veririm. Ama bir de bedava bilet, ucuz bilet, kombine peşinde koşup, saygı görmek tek dertleri küçük de olsa bir gruba başkanlık etmek onları yönetmek olanlar vardır ki kendilerini adam sanarlar! Onların adamlığını sorgulamak gibi konuyu açıp parmaklarımı yormama değmez

abi her kuruluşta kötü oluşumlar olur bunun önüne geçemezsin.bizde iyi yapıyorlar demiyoruz ama bütün uA yada mal edilemez.Benim kaçtane arkadaş var pankartı hazırlamak için 4 gün uyumadılar.tamam kötü şeyler var ama iyi şeylerde oluyor .

İyisi de bu işin içinde kötüsüde bu işin içinde. TV sinin başında desteklemek isteyen de bu işin içinde tribüne gidip çekirdek çitleyen de. Hepsi birbirinden farklıdır ama hepsinin ortak noktası Galatasaray dır. Zaten bundandır ua nın "biz ve diğerleri" şeklinde hareket etmesini eleştirmek.

abi her kuruluşta kötü oluşumlar olur bunun önüne geçemezsin.bizde iyi yapıyorlar demiyoruz ama bütün uA yada mal edilemez.Benim kaçtane arkadaş var pankartı hazırlamak için 4 gün uyumadılar.tamam kötü şeyler var ama iyi şeylerde oluyor .

Bisey demiyorum zaten kardesim.. Muthis seyler yapiyorsunuz.. Ben es es macindaydim 90 dakika dusmadi kale arkasi.. Ama bak o gun biletimi almaya gidiyorum (parasini odedim internetten) adamin biri yanasti.. Bilet ariyongmu? Yok dedim sonra bi abi bilet almis.. Vip 200-300 tl yanlis olmasin.. Adama kufrediyo.. Bizden 100 tlye almiyo gidiyo 300 tlye aliyo.. Sanki Bulent Ersoy.. Sonra Galatasaray 1 arpa yolu ilerleyemiyor niye acaba?

onun disinda en yakin ornek Almanyadaki schalke maci.. Ua cinin biriyle irtibata gectim 150 eurodan acti kapiyi.. 40-50 euroluk hadi 60 euro olsun biletler.. Belki bedava aliyor..

bunlari gordukce ve yasadikca nefret ediyorum bazen kusura bakma..

bi laf vardir..

1 yanlis 3 dogruyu goturur diye..

beyler bu sneijder 3 yıllık sozlesme ımzaladıgı haberını melıh sabanoglu mu verdı.

kap açıkmı sorusuna bir arkadaş yanıt vermiş,,

transfer oalcak diye 24 saat nöbet tutan forumcular var bir kutu kolaya-cipse

millet milyar alıyor sisteme bildirim girmek için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt