Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu forumun tadı kaçmış böyle değildi buralar ne oluyor size :SS: hepimiz Galatasaraylıyız herşeyden önemlisi bu boşverin tartışmayı..

Bir ultraslan tartışması eksikti.

başkan önümüzdeki günlerde belli olur demişti.ama sanmıyorumki belli bi aşamaya gelmeden kapa bildirilsin...indirim falan da bekliyoz demişti başkan.demekki ücretler falan baya konuşuldu sneijderle....para hususu halledilir.bugün açıklansa keşke

Bu sahis transferi ilk duyuran kisi. O zaman inanmamistik:

galatasaray'la resmi sozlesme imzalamis futbolcudur. resmi aciklama persembe aksami yapilacak. nverilecek ucret daha onceden belirttigim gibi.

(bkz: #31641853)

su anda aciklama yapilmamasinin nedeni mac basi ucretlerinde henuz anlasilmamis olmasi. arada kucuk bir fark kaldigi soyleniyor. bu puruz de giderilikten sonra resmi aciklama gelecek.

(merhaba dunyali biz dostuz, 09.01.2013 02:57)

ultrAslan'a başkalarını ötekileştiriyor diyenler asıl kendini ötekileştirenler.

Bisey demiyorum zaten kardesim.. Muthis seyler yapiyorsunuz.. Ben es es macindaydim 90 dakika dusmadi kale arkasi.. Ama bak o gun biletimi almaya gidiyorum (parasini odedim internetten) adamin biri yanasti.. Bilet ariyongmu? Yok dedim sonra bi abi bilet almis.. Vip 200-300 tl yanlis olmasin.. Adama kufrediyo.. Bizden 100 tlye almiyo gidiyo 300 tlye aliyo.. Sanki Bulent Ersoy.. Sonra Galatasaray 1 arpa yolu ilerleyemiyor niye acaba?

onun disinda en yakin ornek Almanyadaki schalke maci.. Ua cinin biriyle irtibata gectim 150 eurodan acti kapiyi.. 40-50 euroluk hadi 60 euro olsun biletler.. Belki bedava aliyor..

bunlari gordukce ve yasadikca nefret ediyorum bazen kusura bakma..

bi laf vardir..

1 yanlis 3 dogruyu goturur diye..[/
QUOTE]

3 yalnış 1 doğru değilmi laaa :)) bana sarma oktay gece gece.

Bisey demiyorum zaten kardesim.. Muthis seyler yapiyorsunuz.. Ben es es macindaydim 90 dakika dusmadi kale arkasi.. Ama bak o gun biletimi almaya gidiyorum (parasini odedim internetten) adamin biri yanasti.. Bilet ariyongmu? Yok dedim sonra bi abi bilet almis.. Vip 200-300 tl yanlis olmasin.. Adama kufrediyo.. Bizden 100 tlye almiyo gidiyo 300 tlye aliyo.. Sanki Bulent Ersoy.. Sonra Galatasaray 1 arpa yolu ilerleyemiyor niye acaba?

onun disinda en yakin ornek Almanyadaki schalke maci.. Ua cinin biriyle irtibata gectim 150 eurodan acti kapiyi.. 40-50 euroluk hadi 60 euro olsun biletler.. Belki bedava aliyor..

bunlari gordukce ve yasadikca nefret ediyorum bazen kusura bakma..

bi laf vardir..

1 yanlis 3 dogruyu goturur diye..[/
QUOTE]

3 yalnış 1 doğru değilmi laaa :)) bana sarma oktay gece gece.

Yok hacim 1 yanlis 3 dogru..

uleee sabahtan beri bende dahil olamk üzere belki gerekli belki gereksiz yere tartışma içindeyiz..

foruma kuş girsede millet hıncını alssaada rahatlasa. her şey yalan tek gerçek GALATASARAY...

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

uleee sabahtan beri bende dahil olamk üzere belki gerekli belki gereksiz yere tartışma içindeyiz..

foruma kuş girsede millet hıncını alssaada rahatlasa. her şey yalan tek gerçek GALATASARAY...

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

meireles-forma-opme.jpg

Chadli haberleri dolaşıyor ortada, aslı astarı varmıdır arkadaşlar ? birde nasıl bir futbolcudur kendisi bilgi sahabi arkadaslar anlatırsa sevinirim..

Chadli haberleri dolaşıyor ortada, aslı astarı varmıdır arkadaşlar ? birde nasıl bir futbolcudur kendisi bilgi sahabi arkadaslar anlatırsa sevinirim..

Başkan kendisi söyledi bugün.

Chadli,Carlinhos,Sneijder diye.

bir tane 10 numara bir tanede kanat veya bek takviyesi yapacaz Fatih Hoca' nın kararına göre dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt