Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok iddialıyım bu konuda Türkiye pis işe karışmamış bir başkan gelmemiştir hiç bir kulübün başına.

Seçilemez öyle biri kulüplerdeki bu düzen içinde.

Akli selim bir kac kisi var. Ama onlari basa gecirmeyekte koca bir topluluk var. Aziz iceri tikildiktan sonra gorecegiz neyin ne olacagini. Ama Aziz'den daha serefsiz birini dusunemiyorum ben. En kotusu buydu, dahasi gelmez gibi.

Ali Şen içinde bundan kaç yıl önce aynısı söyleniyordu :lol:

Akli selim bir kac kisi var. Ama onlari basa gecirmeyekte koca bir topluluk var. Aziz iceri tikildiktan sonra gorecegiz neyin ne olacagini. Ama Aziz'den daha serefsiz birini dusunemiyorum ben. En kotusu buydu, dahasi gelmez gibi.

merak etme azizin tayfasindan biri gelir.. bunlardan ne bekliyosun.

aynen katılıyorum söylediklerine ama fenerin adamlarına bakıyorumda büyük bir çoğunluğu hep aziz gibi insanlardan oluşuyor

Mesela Ali Koc var mesela Kigili var ve daha muhalefetten bile bir sürü beyefendi adam sayarim. Sadece fenerli olduklari icin cirkef olacak degiller ya.

Sadri Sener - cok konussa da check

Ibrahim Yazici - check

Fikret Orman - check

Fener disindaki kuluplerin baskanlari gayet iyi kisilikler. En azindan simdiye kadar pis oyunlara bulasmadilar, mac kazanmak adina saha disi islere gerek duymadilar.

Aziz'de yakinda gidicidir. Son demleri.

Insallah tek temennim, bu kaos ortami beni türk futbolundan soguttu yeminle. Yok suna savas yok suna aciklama laf sokmalar cocukca salak sacma hareketler.

Sende yurt disinda yasiyorsun kesin sanada tuhaf geliyordur yasadigin ülkeye bakarak misal.

Hadi saat 7 oldu hala uyuyacam gelsin artık şu adam yoksa gerçekten başkan dedi diye mi zorunlu olarak bildirildi

Hadi saat 7 oldu hala uyuyacam gelsin artık şu adam yoksa gerçekten başkan dedi diye mi zorunlu olarak bildirildi

Chadli ve Carlinhos hakkında da konuştu ama onlar hakkında bi bildirim gelmedi. Ayrıca Podolski ve Shaqiri olaylarından sonra Aysal'ın itibarı fena sarsıldı. KAP'a yalnızca ceza almamak için bildirim yapmış olmaları saçma geliyor bana çünkü ceza Aysal'ın karşılayamayacağı bi miktar değil, itibarı daha önemli.

Bir mac dolu dolu izledim Carlinhosu, tek macla da ahkam kesmek istemem ama az cok kendini belli eder topcu. Bana gore para verip uzerine Riera'nin yerine oynatilacak bir bek degil. Sneijderi alan adam sezon sonu serbest kalacak bir Ashley Cole'u sezon daha bitmeden bitirebilir. Bize o ayarda bir sol bek lazim. Veya Cissokho, Schmelzer, hatta Davide Santon.

Chadli ve Carlinhos hakkında da konuştu ama onlar hakkında bi bildirim gelmedi. Ayrıca Podolski ve Shaqiri olaylarından sonra Aysal'ın itibarı fena sarsıldı. KAP'a yalnızca ceza almamak için bildirim yapmış olmaları saçma geliyor bana çünkü ceza Aysal'ın karşılayamayacağı bi miktar değil, itibarı daha önemli.

Yine de temkinli olmakta fayda var. Chadli ve Carlinhos listemizde var ama gdip görüştü demedi ya o yüzden de bildirilmemiş olabilir. Sneijder için Moratti ile görüştüm dedi. O yüzden sıkıntı olmasın diye bildirilmiş olabilir.

sende bakirelerin elinden su iç. ağzından bal damlıyor.

Atakan Kurt twitterdan Sneijder türk futboluna hayırlı olsun demiş. Güvenilir mi bu adam ? Ligtv muhabiri sanırsam.

Carlinhos Chadli transfer listemizde dedi bir tek Sneijder için görüştük dedi.

Sneijderi aldiktan sonra Ashley Cole icin bir baslik acmak gerek. Sozlesmesinin bitmesine 6 ay kala bir oyuncuyla sozlesme imzalama hakki var sonucta.

yatıyorum artık saat 8 oluyor..sneijder sözüm sana akşam uyanıcam karar vermiş ol delirtme adamı

Bende yatıyorum 4de doğru uyanırım güzel haberle İnş

bende yatiyorum gece 12:30 burda. tam 8 saat sonra kalkicam, kalkip telefonumu elime alip, siteye girene kadar artik o 20 saniye icinde insallah kalp kirizi gecirmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt