Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biz hem Sneijder ile hem inter ile anlaşmışızdır. Ama biraz süre istemiştir Sneijder bizden büyük kulüpten teklif gelirse oraya gider.

Katılmıyorum ne elek oluruz ne de elek ederiz.

Riera çapı belli açık oynadığında. Durum çok değişmez kısacası Carlinhos etkisi dışında. Elbette daha creative oluruz. Şuanda da benzer taktikle oynuyoruz ne elek ettik ne de olduk. PES mi bu bir oyuncu yer değiştirince işler değişsin. Haa 4 ofansla oynarsın (bknz: Gerets dönemi) o zaman tamam.

ben riera konusunda size katılmıyorumm, riera bence bu senelik performansı yüksek. elimden çıkarırım ben olsam. ilerde yabancı sınırlaması geleceği için..

hamit ve riera kanat hücümleri ağır kalır..

arkadaş seneye demiş, bende seneye göre yaptım. mevcut kadroda şu anda riera carlinhos gelirse ilerde oynatılır..

Abi ne cezası Allah aşkına ? ödeyeceğin ceza mı önemli milyonlarca taraftarın hayal kırıklığına uğraması mı ?

Yemişim cezayı..

Kesin bitmeden verilmemesi gerekirdi..

İnanın ben o kadar istemiyorum benim istediğim futbolcu değil ama taraftarımızın geneli çok istiyor.. ben onlara üzülüyorum..

Baganda hic bir suc yok, suc her seyi transfer olarak goren taraftardadir.

Dun program basladi nerdeyse basgana soveceklerdir, bu ne konu yahu transferlerden konusun diye.

Dün burada Belhanda > Sneijder yorumuyla dalga geçiliyordu, Aydın > Hamit yorumunun mantık seviyesi de aynı bence.

Keşke KAP a bildirilmeseydi diyen arkadaşlar bildirilen sadece görüşmelere başlandığı anlaşıldığı değilki, bildirim mecburiyse ne yapılabilir her nişanlanan evlenmiyor ki.

Her nişanlanan %90 evleniyor hocam.Demekki % o kadar:))

------------------------------Muslera----------------------------------

Eboue---------Semih-----------------Ömer T.-----------Carlinhos

-----------------Melo-------------------Selçuk--------------------------

----------------Hamit-----------------Sneijder--------------Riera-----

---------------------------Burak--------------------------------------

Keşke KAP a bildirilmeseydi diyen arkadaşlar bildirilen sadece görüşmelere başlandığı anlaşıldığı değilki, bildirim mecburiyse ne yapılabilir her nişanlanan evlenmiyor ki.

Ne alaka Fener kaç kere kap'a bildiripte oyuncu alamadı bi söyler misin? Biz sadece son iki sezonda bilmem kaç tane bak sayısını unutacak kadar yaptık demek ki işler bittikten sonrada bildirilip halledilebiliyormuş işler.

Sürekli gelmezse gelmesin önceden Sneijder mi vardı vs deniyor biz de biliyoruz bunu mesele bu değil ki niye sürekli sürekli aynı hata yapılıyor taraftar beklenti içine sokuluyor bildiğin oyalanıyoruz ve kandırılıyoruz takıldığımız nokta ve bu iş artık gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı.

Emrah sağ açık için konuşuyoruz.Ortasaha yada defans değil.Öyle düşün.Arkadaş kadrosunda sağ açığa koyduda Hamit'i ona istinaden yazdım.

Sağ açık = ofans değildir sadece. İçe gelerek top almak pas dağıtmaktır. Elbette çizgiye de inmek rakibi azaltmak vs dribbling yapmaktır.

Ben Hamit'i savunmuyorum. Ancak Aydın'ı seven biri olarak şunu söylemek gerek, Aydın'a topu atarsın o top ya gider pozisyon olur ya da kaybeder. Hamit'de bu durum 3'e çıkıyor. Top tutuyor, topa basıyor ve takımın yerleşmesine olanak tanıyor. Aydın ise gidiyor. Aldığı gibi gidiyor yüzde30 pozisyon yüzde 20 dışarı kalanıda heba oluyor. Ancak Aydın kadroda tutulmalı. Herzaman olmalı ben seviyorum Aydın'ı böyle oyuncu da lazım. CL'de işte Hamit daha iyi bir tercih oluyor.

Biz ortaya ön tarafa creative bir oyuncu koyarsak Hamit'de boyunu aşan işlere daha az girer pası verir çizgide kalır vs..

Nedeninide söyleyim.

1-Top kaptırmıyor.

2-Arkadaşlarıyla uyumu çok daha iyi

3-Çok daha süratli ve sprinter.

4-Kaleye direkt gidebiliyor.

5-Etrafında mevlana gibi 4 dolanmıyor

6-BAstımı gaza gidiyor.

7-Asortik pas hülyasına dalmıyor.

sanırım yeterlidir.

Bu dediklerini aydın mı yapıyor ? Bildiğimiz AYDIN YILMAz değil mi?

acayip bir taraftar profilimiz var hakikaten

hem adamdan dun program boytunca her kes transfer haberi bekledi, birini aciklasin diye.

Oda durust bir sekilde Italyaya gitdiini, Sneijderle ilgili gorustuklerini,ve her seyin musbet bir sekilde ilerlediyini soyledi, transferin bittigini soylemediki?

KAP a da aciklama oldu ayni programda soyledikleri turde, yani Interle gorusmeler baslanmisdir diye.

Anliyorum ki burda her kes hatta disardada Galatasaray taraftarlari bu transferin olmasini cok istiyor

Bundan dolayi kendimizi iyi olacaga sartlandiriyoruz.Amma bunun olmama ihtimalide var.Oyuncu kabul etmeye bilir, orneklerinide unutmus degilz.

Yani burda Baskana kizilacak bir durum yok, nede bu isin amotorlukle bir alakasi yoktur.Eger taraftar kendini tarnsfer transfer diye yirtmasa belkide bu asamada hic kimseye bilgi verilmez.Amma taraftarin %70 transfer endeksli yasadigi icin, gazeteler bile o yuzden her gun bir bomba patlatiyor sirf gazwete satmak icin.

sahsen ben transfer ıcın asla yasamıyorum sen bır kulup ve mılyonların baskanısın gecen sezonda atıp sıkıp yerıne getırılmeyen vaatler oldu sadece olay bıtme asamasında degılse acıklama ısım verme daha sonra olmadımı zor durumda kalırsın hem medya kamuoyu hemde tarftar teppkı koyar altında kalırsın bu ıs boyledır...

ayrıca transfer olmasada dunyanın sonu degıl hocanın dedıgı gıbı ama mılyonları temsıl edıyorsan bıtmeden konusmayacaksın ...Bence

Fatih hoca Sneijder ismini Başkanımız bana teklif etti diye ne zaman söyledi ? yanlış hatırlamıyorsam TS maçından sonra yanlışım varsa düzeltin..

Ne alaka Fener kaç kere kap'a bildiripte oyuncu alamadı bi söyler misin? Biz sadece son iki sezonda bilmem kaç tane bak sayısını unutacak kadar yaptık demek ki işler bittikten sonrada bildirilip halledilebiliyormuş işler.

Sürekli gelmezse gelmesin önceden Sneijder mi vardı vs deniyor biz de biliyoruz bunu mesele bu değil ki niye sürekli sürekli aynı hata yapılıyor taraftar beklenti içine sokuluyor bildiğin oyalanıyoruz ve kandırılıyoruz takıldığımız nokta ve bu iş artık gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı.

Alper, Belhanda... bir çırpıda aklıma 2 si geldi..

ben riera konusunda size katılmıyorumm, riera bence bu senelik performansı yüksek. elimden çıkarırım ben olsam. ilerde yabancı sınırlaması geleceği için..

hamit ve riera kanat hücümleri ağır kalır..

arkadaş seneye demiş, bende seneye göre yaptım. mevcut kadroda şu anda riera carlinhos gelirse ilerde oynatılır..

Okumadın sanırım Murat ? Ben Riera için "çapı belli" dedim. Elek ederiz diyorsunuz da değişen birşey olmaz diyorum. Kadroya Carlinhos ve Sneijder girmiş. Takım güçlenir doğru. Ancak öyle "ya elek ederiz ya da elek oluruz" durumu yok. Daha kreatif bir takım oluruz. Daha teknik oluruz ancak elek olmayız elek edecek de kanat oyuncumuz yok. Burak elek edebilecek bir forvet de değil. Ben hala yetersiz buluyorum çoğunun aksine. Saygım sonsuz 100gol de atsa şu oyunu ile eksiği çok Burak'ın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt