Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne bu olumsuzluk anlamadım ki Elmizde tek resmi açıklama var oda Bizim kulübün KAP'a bildirisi.. İki taraftan resmi bir açıklama gelmediği sürece ne bu telaş bekleyin olsa da olmasa da net açıklama gelir.. Olumsuzsa bugün kesin bir açıklama gelir.. Görüşmeler devam ediyorda olabilir..

şuanda takımda sorun süreklilik.

takımın bir hava yakalaması-performansını artırması gerekiyor...

defansif olarak orta saha ile bütünleşirse sorun yok, ciddi maçlarda gördük bunu. sorun hücümda aksıyoruz..

snejder buna çare bulur..

Alper, Belhanda... bir çırpıda aklıma 2 si geldi..

Belhanda ile ilgili açıklama yaptılar, Alper külübü ile anlaşıldı son anda yıllık ücretinde anlaşamadılar. Bizim bir çırpıda aklıma gelenleri yazayım sanada kıyası tekrar yapalım istersen: Forlan,Reyes,Shaqiri,Podolski öncesinden Stoch evet yine bizim kap'a bildirip onların aldığı demek istediğim bu.

Ben Acik Acik konusucam arkadaslar hic kisme de Kusuruma bakmasin.

Eger Snyder gelmesse benim icin Ünal Aysal Bitmisdir okadar.

Koskoca Galatasarayin Baskani her Mikrofon uzatana Acemi Acemi demec verip gaza gelip yok Drogba mis yok Snydermis yok su mus bu mus Cilek mis Muz mus gibi cocukca konusmalari bizi Resmen camia olarak Kucük dusürüyor.

Madem Cikcan Adam gibi Isim vericen Kapa bildircen Alican yada Suscan.

Taraftar her seyi affeder amma YALANI veya Bizimle Oynamalari veya Camiamisi Kucük dusüren hareketleri ASLA amma ASLA Affetmez.

Bizden baska KAPa bildiren ve kac kere Rezil olan Baska takim yok benim gucüme gidiyor bu olay.

Bu ne ya cocuk oyuncagi mi

Keita Kap - 1 gun sonra olmadi

Podolski Kap - Balon

Reyes - Forlan falan Balon.

Shakiri Kap 24 saata kala gene 0

YETER BU REZILLIK.

Insallah gelir Snyder KAPa bildirdileri icin .

BAJyhe9CQAAzwhb.jpg:large

Alıntıdır.

Ne alaka Fener kaç kere kap'a bildiripte oyuncu alamadı bi söyler misin? Biz sadece son iki sezonda bilmem kaç tane bak sayısını unutacak kadar yaptık demek ki işler bittikten sonrada bildirilip halledilebiliyormuş işler.

Sürekli gelmezse gelmesin önceden Sneijder mi vardı vs deniyor biz de biliyoruz bunu mesele bu değil ki niye sürekli sürekli aynı hata yapılıyor taraftar beklenti içine sokuluyor bildiğin oyalanıyoruz ve kandırılıyoruz takıldığımız nokta ve bu iş artık gerçekten sıkıcı bir hal almaya başladı.

Görüşmelere başlandığı bildirildikten 2 saat sonra anlaşıldığıda çok bildirildi sence 2 saatte mi bitti transfer yoksa görüşmelere başlandığı bildirisi her şey bittikten sonra usulen mi yapıldığı ,bizim başkan sağolsun transferde ketum davranamadığı için mecburen iş bittikten sonra usulen yapamıyoruz sıkıntı bu.

hamit kesinlikle > aydın ama hamit LW olarak iyi oynayamıyor çünkü ağır..LM olarak tartışmasız hamit >>>>> aydın

lw = left winger lm: left midfield yanı sol açık ve sol iç ortasaha Aydın ve hamiti karşılaştuırıyoruz bide.Sneijder transferi taraftarın kimyasını bozdu..

Sneijder transferi gerceklesmese bile, KAP'a "oyuncu ile görüsmelere baslandigini" bildirdik, transferin bittigini degil.

Akliniza yazin sunu. KAP demek kesin transfer demek degil!

sahsen ben transfer ıcın asla yasamıyorum sen bır kulup ve mılyonların baskanısın gecen sezonda atıp sıkıp yerıne getırılmeyen vaatler oldu sadece olay bıtme asamasında degılse acıklama ısım verme daha sonra olmadımı zor durumda kalırsın hem medya kamuoyu hemde tarftar teppkı koyar altında kalırsın bu ıs boyledır...

ayrıca transfer olmasada dunyanın sonu degıl hocanın dedıgı gıbı ama mılyonları temsıl edıyorsan bıtmeden konusmayacaksın ...Bence

sen soyledigim %30 icinde ola bilirsin, amma bu %70 degistirmez ki.

ac diger konuyu oku, basgan bizim icin onemli nokta 10 numara transferi dedi, ikinci transferi sol bek ve ya sol acika dusunuyoruz futbolcularin olma durumuna gore fatih terim karar verecek dedi.

Biride burda hoca listeyi vermis, bu adam ne diyor demeye getirdi.

baskanda % 50 suc varsa % 50 de taraftardadir.

Kendini fazla endeklemesen fazlada uzulmezsin iste.

Sağ açık = ofans değildir sadece. İçe gelerek top almak pas dağıtmaktır. Elbette çizgiye de inmek rakibi azaltmak vs dribbling yapmaktır.

Ben Hamit'i savunmuyorum. Ancak Aydın'ı seven biri olarak şunu söylemek gerek, Aydın'a topu atarsın o top ya gider pozisyon olur ya da kaybeder. Hamit'de bu durum 3'e çıkıyor. Top tutuyor, topa basıyor ve takımın yerleşmesine olanak tanıyor. Aydın ise gidiyor. Aldığı gibi gidiyor yüzde30 pozisyon yüzde 20 dışarı kalanıda heba oluyor. Ancak Aydın kadroda tutulmalı. Herzaman olmalı ben seviyorum Aydın'ı böyle oyuncu da lazım. CL'de işte Hamit daha iyi bir tercih oluyor.

Biz ortaya ön tarafa creative bir oyuncu koyarsak Hamit'de boyunu aşan işlere daha az girer pası verir çizgide kalır vs..

Emrah güzel yorumun için teşekkür ederim.Söylediklerinin birçoğuna hemfikirim biliyorsun.Ancak hamit'in joker gibi her derde deva olmasına karşıyım.Aydın sadece sağ açık oynamış bir topçu.hamiti her yere koyuyoruz ama hiçbir işi tam anlamıyla yapamıyor.lütfen bunu kabul edelim.hamitte 3 unsur saymışsın ama göz ardı ettiğiniz en büyük konu inanılmaz top kayıpları.ben bunu yokedeceine inanmıyorum.top kayıpları inanılmaz kötü şekilde defansta baskı unsuru oluşturuyor.

yaratıcı oyuncu geldiğinde umarım bunlar değişir.takımda 2 tane saçma sapan top kaybı yapan adam var 1. si hamit

2.si emre çolak bu oyuncuların top kullanmalarından nefret ediyorum artık.

Okumadın sanırım Murat ? Ben Riera için "çapı belli" dedim. Elek ederiz diyorsunuz da değişen birşey olmaz diyorum. Kadroya Carlinhos ve Sneijder girmiş. Takım güçlenir doğru. Ancak öyle "ya elek ederiz ya da elek oluruz" durumu yok. Daha kreatif bir takım oluruz. Daha teknik oluruz ancak elek olmayız elek edecek de kanat oyuncumuz yok. Burak elek edebilecek bir forvet de değil. Ben hala yetersiz buluyorum çoğunun aksine. Saygım sonsuz 100gol de atsa şu oyunu ile eksiği çok Burak'ın.

biz senle aynı fikirdeyizz ya laa :)

elek olur demem dengesiz oluruz, gol atarsak sorun yok, gol yersek defansif olarak çöker snejderi geride kullanmaktan bahsettim arkadaşın kadrosunda. alper-snejder-selçuk demek defansif olarak risk demek..

Günaydın... Sneijder yattı mı? Saat 01:00'dan beri gelişmeler nelerdir?

şuanda takımda sorun süreklilik.

takımın bir hava yakalaması-performansını artırması gerekiyor...

defansif olarak orta saha ile bütünleşirse sorun yok, ciddi maçlarda gördük bunu. sorun hücümda aksıyoruz..

snejder buna çare bulur..

Aynen öyle. Kanat oyuncusu vs hikaye. Elbette önemli ancak bizim için ofanstaki uç oyuncuların defansa destek vermesi daha elzem. Asıl sorunumuz teknik olduğu kadar statik ortasahamız. Hareketli adam eksilten bir yapımız olmadığı için topu çok tutuyoruz ayağımızda ve alan değiştirmek durumunda kalıyoruz. Forvetlerimizin de hava topunda yeterli düzeyde ancak oluşu da skora olumsuz etki ediyor. O yüzden adı Sneijder olur Diego olur o bölgeye ön tarafa hem templou (Alex gibi değil) hem de creative bir isim. Engin geçen sezon bu işi idare ediyordu. Bu sene de toparlar ancak Enginle olacak iş değil. İyi bir yedek olur gelecek isme.

biz senle aynı fikirdeyizz ya laa :)

elek olur demem dengesiz oluruz, gol atarsak sorun yok, gol yersek defansif olarak çöker snejderi geride kullanmaktan bahsettim arkadaşın kadrosunda. alper-snejder-selçuk demek defansif olarak risk demek..

Ben seninle belli noktada aynı fikirdeyim aslında:)

Bak son cümlene katılmıyorum işte. Alper-Sneijder-Selçuk ya da Melo-Sneijder-Selçuk çok değişiklik olmaz. Elek olunacak ya da edecek bir durum oluşmaz diyorum.

Nedeninide söyleyim.

1-Top kaptırmıyor

2-Arkadaşlarıyla uyumu çok daha iyi

3-Çok daha süratli ve sprinter.

4-Kaleye direkt gidebiliyor.

5-Etrafında mevlana gibi 4 dolanmıyor

6-BAstımı gaza gidiyor.

7-Asortik pas hülyasına dalmıyor.

sanırım yeterlidir.

Top kaptırmıyor??? Aydın mı top kaptırmıyor? Aydın önü açıkken top aldığında etkili. Rakip kapandığında ise ya topu atıp geçmeye çalışırken kaybediyor

ya da aynen geriye oynuyor. Topu aldığı ve kaybettiği yer 4.bölge olduğu için dikkat çekmiyor. İş geriye oynamaksa Hamit de yapar. Asortik dediğin paslar ise iki kişiyi oyundan düşüren, hedefini bulursa tehlike oluşturan paslar. Sürekli yana geriye mi oynayalım yoksa asortik pas mı deneyelim sorusuna cevap bulmak lazım.

2. maddeye katılıyorum. Hamit bu sezon pek faydalı olamadı. En önemli neden ise uyum sorunu. Bunu aşıp aşamadığını da hep birlikte göreceğiz.

Nacer_Chadli_Gs_Forma.jpg

İnternette böyle bir fotoğraf gördüm. bu fake mi gerçekle bir ilgisi varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt