Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük ihtimal yetişecek kardeşim. Tahmin ediyorum cuma gününe kadar lisanslar çıkar.

Teşekkür ederim Mirza Abi, mesajlarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum çok sık çevrimiçi olmasam da. Mevcut stoper transferi konusundaki görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce Astori kısa vadede mi düşünülüyor? Yoksa uzun vadede savunma İtalyan görsün mantığı mı var? Ve son olarak, bahsi geçen meblağlar sizce yerinde mi ?

Ciddimi? Bize laf mı etmişdi bu fiko tarık konusunda?

Evet dolaylı olarak bize laf atmıştı. Biz oyuncunun kulubuyle konuşmadan kendisiyle gorusmeyiz etik degerler çok bagliyiz falan filan demişti şimdi yaptığına bak .

Gazianteple aramız iyi aslında cenk için teklif yapsak alabiliriz çok da iyi olur umut bulutun durumu ortada. Cenk de bjk ye gideceğine bize gelmek ister.

Bazi arkadaslar endogani gelenler arasinda yazmislar

Biliyorum transfer yatti diye resmi bir aciklama yapilmadi ama transferin yattigi konusunda kendinden emin söylentiler cikmamismiydi?

Stoperden evvel bir golcüye ihtiyacımız var

ama gözüken şu bu devre arası golcü düşünülmüyor

Aslında hem stoper hem forvet lazım. Stoper alacak durum var. Aldığımız zaman oynayacak durumu da var. Ama forvet alırsan kimi keseceksin? Hadi Umut'u kestin. Burak'ı kessen kapris yapıyor. Drogba'yı kessen olmuyor. Anlayacağın bu forvet konusu sıkıntılı.

Evet dolaylı olarak bize laf atmıştı. Biz oyuncunun kulubuyle konuşmadan kendisiyle gorusmeyiz etik degerler çok bagliyiz falan filan demişti şimdi yaptığına bak .

Gazianteple aramız iyi aslında cenk için teklif yapsak alabiliriz çok da iyi olur umut bulutun durumu ortada. Cenk de bjk ye gideceğine bize gelmek ister.

Valla 2 3 milyon atacaksın ve Antepte bırakacaksın sezon sonuna kadar. Adamların yaptıkları iyiliğin karşılığı olarak. Bedava gideceğine hem oyuncudan para kazanırlar hemde biz küçük şikecilere kazık atmış oluruz.

Kral ikisine de bedel!

Galatasaray'ın bu sezon çok tartışılan golcüsü Burak Yılmaz son yıllardaki performansıyla Emenike ve Sow'un toplamından daha çok gol attı!

1174398-23415639-640-360.jpg
Eurosport.com.tr

Sezon başından beri sıkça eleştirilen ve son olarak kırmızı kart gördüğü Elazığspor maçının ardından eleştiri oklarının hedefi haline gelen Burak Yılmaz, son yıllardaki performansıyla göz dolduruyor.

Geçen sezonun başında yılan hikayesine dönen transfer macerası sonrası 5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a imza atan ve sarı kırmızılı takımın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasına büyük katkı yapan Kral, sezonu da 32 golle kapatmış ve kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Son üç sezonda attığı 72 golle ezeli rakip Fenerbahçe'nin sezon başında 13 milyon Euro'ya aldığı Emenike ve iki sezon önce devre arasında 10 milyon Euro'ya alınan Moussa Sow'un toplamından daha fazla gol atan Burak, bu sezon da çok fazla eleşiri almasına rağmen 10 golü bulmuş durumda.

İşte üç önemli golcünün son üç sezondaki performansları;

SezonBurak Yılmaz Emmanuel EmenikeMoussa Sow

2013-2014 10 119

2012-2013 32 717

2011-2012 35 1317

Son üç sezonda Burak Yılmaz'ın Galatasaray ve Trabzonspor formalarıyla attığı gol sayısı 77'yken,Spartak Moskova ve Fenerbahçe formaları giyen Emenike'nin gol sayısı 31, Lille'den Fenerbahçe'ye Fransa Ligi gol kralı olarak gelen Moussa Sow'un ise 43.

Fenerbahçe'nin iki yıldızının son üç yılda attığı 74 golden daha fazlasını (77) tek başına atan Burak Yılmaz'ın bu performansı "Kral" lakabını ne kadar hak ettiğinin de adeta kanıtı.

Cenk bjk lı. Ama fiko az değilmiş. Ama bunlar hep böyle zate. Şerefli ikinilik ve saire. Bunlar belki fenerlirlerden de şerefsizlerdi. Bu konuda bu ikisi yarışır oiderlik icin türkiyede. Zqten ikiside okadar böyleki kanları birbirini çekiyor

Valla 2 3 milyon atacaksın ve Antepte bırakacaksın sezon sonuna kadar. Adamların yaptıkları iyiliğin karşılığı olarak. Bedava gideceğine hem oyuncudan para kazanırlar hemde biz küçük şikecilere kazık atmış oluruz.

Çok iyi olur da bizim yönetimden böyle bir hamle gelmesi imkansız. Tarık transferinde bile tirstilar.

Cenk bjk lı. Ama fiko az değilmiş. Ama bunlar hep böyle zate. Şerefli ikinilik ve saire. Bunlar belki fenerlirlerden de şerefsizlerdi. Bu konuda bu ikisi yarışır oiderlik icin türkiyede. Zqten ikiside okadar böyleki kanları birbirini çekiyor

Fikret Orman yeni bir aziz Yıldırım olma yolunda ilerliyor zaten.

Bjk kulübünün ortak özelliği zaten hep biz serefliyiz etigiz delikanlı yiz diye gezerler ama hepsi yalan fenerden daha yaramazdirlar. Sike olayında da ortadan siyrildilar fikret açıklama yapmis aziz için üzülüyorum diye lan kavas sanki sen temizssin kendin için üzülsene.

Teşekkür ederim Mirza Abi, mesajlarınızı takip ediyorum ve beğeniyorum çok sık çevrimiçi olmasam da. Mevcut stoper transferi konusundaki görüşlerinizi merak ediyorum. Sizce Astori kısa vadede mi düşünülüyor? Yoksa uzun vadede savunma İtalyan görsün mantığı mı var? Ve son olarak, bahsi geçen meblağlar sizce yerinde mi ?

Teşekkür ederim kardeşim.

Stoper konusunda Ranocchia ön planda. Astori ile ilgili girişimler var. Brezilya'daki adayımız Doria'yı keşke alabilsek, ancak transferi çok zor.

Astori ya da Ranocchia kısa vadeli düşünülecek oyuncular değil. Hangisini alırsak alalım en az 3.5 yıllık sözleşme yapacağız.

Mesela Doria için başlangıçta 15 milyon Euro isteniyordu, daha sonra Botafogo kulübü 17 milyon Euro'ya çıkardı. Bu oyuncu için bu para çok değil ama bizim de ekonomik durumumuz ortada. Astori için yaklaşık 8-9 milyon Euro isteniyor diye biliyorum. Ranocchia için de buna benzer rakamlar telaffuz ediliyor.

Şu an gördüğünüz resimde stadta sizce kaç kişi var;

BfLe-TBCQAA-9me.jpg

25.000 kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt