Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
fırsat bu fırsat giydirdin abi. Adam kış boyu üşümez artık![]()
kacmaz..sansi yakaladigim an hic düsünmeden kayarim bu heriflere!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fırsat bu fırsat giydirdin abi. Adam kış boyu üşümez artık![]()
Şu an gördüğünüz resimde stadta sizce kaç kişi var;
![]()
25.000 kişi
Fikret Orman yeni bir aziz Yıldırım olma yolunda ilerliyor zaten.
Bjk kulübünün ortak özelliği zaten hep biz serefliyiz etigiz delikanlı yiz diye gezerler ama hepsi yalan fenerden daha yaramazdirlar. Sike olagyında da ortadan siyrildilar fikret açıklama yapmis aziz için üzülüyorum diye lan kavas sanki sen temizssin kendin için üzülsene.
kacmaz..sansi yakaladigim an hic düsünmeden kayarim bu heriflere..D
D
çok büyük orası boş görünüyor ama bi 30-35 bin vardır
Teşekkür ederim kardeşim.
Stoper konusunda Ranocchia ön planda. Astori ile ilgili girişimler var. Brezilya'daki adayımız Doria'yı keşke alabilsek, ancak transferi çok zor.
Astori ya da Ranocchia kısa vadeli düşünülecek oyuncular değil. Hangisini alırsak alalım en az 3.5 yıllık sözleşme yapacağız.
Mesela Doria için başlangıçta 15 milyon Euro isteniyordu, daha sonra Botafogo kulübü 17 milyon Euro'ya çıkardı. Bu oyuncu için bu para çok değil ama bizim de ekonomik durumumuz ortada. Astori için yaklaşık 8-9 milyon Euro isteniyor diye biliyorum. Ranocchia için de buna benzer rakamlar telaffuz ediliyor.
Anlıyorum abi. Başkanın bu konuda "24 saatte çözülecek" gibi bir demeci olmuş sanırım. Belki de yine kap bombardımanı bizi bekliyor olacak yarın. Görüşleriniz için teşekkürler![]()
cevap altında yazıyor25.000 kişi varmış.
Millet 25.000 kişi stada toplayınca halay çekiyor, adamların stadının boş hali 25.000 kişi![]()
Bu ne lan![]()
Fikret Orman yeni bir aziz Yıldırım olma yolunda ilerliyor zaten.
Bjk kulübünün ortak özelliği zaten hep biz serefliyiz etigiz delikanlı yiz diye gezerler ama hepsi yalan fenerden daha yaramazdirlar. Sike olayında da ortadan siyrildilar fikret açıklama yapmis aziz için üzülüyorum diye lan kavas sanki sen temizssin kendin için üzülsene.
Anlıyorum abi. Başkanın bu konuda "24 saatte çözülecek" gibi bir demeci olmuş sanırım. Belki de yine kap bombardımanı bizi bekliyor olacak yarın. Görüşleriniz için teşekkürler![]()