Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an gördüğünüz resimde stadta sizce kaç kişi var;

BfLe-TBCQAA-9me.jpg

25.000 kişi

çok büyük orası boş görünüyor ama bi 30-35 bin vardır

Fikret Orman yeni bir aziz Yıldırım olma yolunda ilerliyor zaten.

Bjk kulübünün ortak özelliği zaten hep biz serefliyiz etigiz delikanlı yiz diye gezerler ama hepsi yalan fenerden daha yaramazdirlar. Sike olagyında da ortadan siyrildilar fikret açıklama yapmis aziz için üzülüyorum diye lan kavas sanki sen temizssin kendin için üzülsene.

Aynen. Türkiyenin en temiz mahsum kulübü havası yayıyorlar kendilerine göre ama her şey de ortada yani. Şike olayları,sahte gelgeler,aziz şampion yaptı bizi via sinan engin... Yok yok çok şerefoi jimnastikciler be. Neyse ya. Kendileri haric bunları takan pek yok zaten.

Teşekkür ederim kardeşim.

Stoper konusunda Ranocchia ön planda. Astori ile ilgili girişimler var. Brezilya'daki adayımız Doria'yı keşke alabilsek, ancak transferi çok zor.

Astori ya da Ranocchia kısa vadeli düşünülecek oyuncular değil. Hangisini alırsak alalım en az 3.5 yıllık sözleşme yapacağız.

Mesela Doria için başlangıçta 15 milyon Euro isteniyordu, daha sonra Botafogo kulübü 17 milyon Euro'ya çıkardı. Bu oyuncu için bu para çok değil ama bizim de ekonomik durumumuz ortada. Astori için yaklaşık 8-9 milyon Euro isteniyor diye biliyorum. Ranocchia için de buna benzer rakamlar telaffuz ediliyor.

Anlıyorum abi. Başkanın bu konuda "24 saatte çözülecek" gibi bir demeci olmuş sanırım. Belki de yine kap bombardımanı bizi bekliyor olacak yarın. Görüşleriniz için teşekkürler :)

Fikret Orman yeni bir aziz Yıldırım olma yolunda ilerliyor zaten.

Bjk kulübünün ortak özelliği zaten hep biz serefliyiz etigiz delikanlı yiz diye gezerler ama hepsi yalan fenerden daha yaramazdirlar. Sike olayında da ortadan siyrildilar fikret açıklama yapmis aziz için üzülüyorum diye lan kavas sanki sen temizssin kendin için üzülsene.

Çok net bir şey söyleyeyim. Fikret Orman ve Nur Çebi, Başbakan'ın yalakası durumundalar. Aziz Yıldırım'dan bile daha fazla. Fikret Orman bunu kullanarak kendi çapında bir şeyler yapmak istiyor. Bakın, stad meselesi. Bize '' Beleş stad yaptırdınız. '' diye laf atanlar şimdi yaptıkları stadı nasıl yapıyorlar? Kimlere nasıl rant sağlandı? Şu an yapılan stadın arsası için kimlere yalakalık yaptılar.

İşin daha ilginç yanı şu. Beşiktaş'ın İnönü stadının altında derhizler, Bizansa ait heykeller, tarihi eserler var. Ama bunu bile bile izin veriyorlar.

Hatta stadın tabanı deniz suyu ile neredeyse sıfır. Çimlerin kök salması uzun sürecek. :D

Jones harika bir Transfer olur BJK icin. Melo dan sonra en iyi ön libero olur...

bu şikeciler UEFA'dan ceza alacaklar diye transfer yapmıyorlar diyorlar doğru olabilir mi ki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt