Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.937
- 23.492
- 3.723
Duygulandım lan. Kalaydı be bu adam. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rieranın bize değil bizim rieraya çok katkımız oldu 2.5 sezonda 9 milyon euro garanti para + maç başı primlerle 10m euroya geçti verdiği katkı neyki ? defansif yönü leşti ofansta zekası ile tekniğiyle biraz katkısı oldu ama bu paranın 5 de 1 ine değmez verdiği katkı
Ne kadar duygusal adamlarsınız ya.
Riera bizim paralı malımızdı.
Verdiği emeğin parasını aldı. Hatta kat kat fazlasını aldı.
Şimdi de kovduk.
Bu kadar basit.
Hep bu duygusal yapıdan sebeb türkiyedeki takımlar büyeyemiyor.
ulan şu idman berelerini storede satmıyorlarya ayar oluyorum
Astori'yi hic izlemedim,neyi cezbediyor Astori'nin?
gel de anlat işte.. bu durum bana hep "S & S" kuralını hatırlatır.

@Can Danacıyan
Güzel kardeşim bence yanlış düşünüyorsun. Normal şartlarda bu kadro iyi oynasa şu an 3-5 puan farkla lider durumdaydı. Bu kadro senelerce durmayacak. Demek ki senin düşüncen yanlış.
Genç oyunculara yatırım yapılmalı. Hiç bir şey kaybetmeyiz. Eskişehir, Bursa gibi kulüplerden bir oyuncu için en az 5-6 milyon Euro vereceğimize bu gençlere 2-3 milyon Euro vermeyi çok mantıklı buluyorum. Şu alınan gençlerden 4-5 tanesi bile tutsa yeterlidir.
rieranın bize değil bizim rieraya çok katkımız oldu 2.5 sezonda 9 milyon euro garanti para + maç başı primlerle 10m euroya geçti verdiği katkı neyki ? defansif yönü leşti ofansta zekası ile tekniğiyle biraz katkısı oldu ama bu paranın 5 de 1 ine değmez verdiği katkı
Kardeşim sen ne kadar profesiyonelsin böyle.İnsanın doğası gereğidir duygusallık.Çok para aldığı konusunda hemfikirizi.
İsmini cismini dahi duymadığım iki futbolcu burda acayip övülüyor.Balanta ve Doria.

3e aldigimiz adami 2 sene sonra 7 milyona satinca nasil kar ediyoruz. Bu adam 2 sene galatasarayda bedava mi oynayacak?