Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rieranın bize değil bizim rieraya çok katkımız oldu 2.5 sezonda 9 milyon euro garanti para + maç başı primlerle 10m euroya geçti verdiği katkı neyki ? defansif yönü leşti ofansta zekası ile tekniğiyle biraz katkısı oldu ama bu paranın 5 de 1 ine değmez verdiği katkı

BfOqNpeCIAEakth.jpg

:trollfacce.gif:

TR futbolunun ilerlemesine engel sebeplerden biride futbola duygusallık katılması profesyonellikten uzak olunması

rieranın bize değil bizim rieraya çok katkımız oldu 2.5 sezonda 9 milyon euro garanti para + maç başı primlerle 10m euroya geçti verdiği katkı neyki ? defansif yönü leşti ofansta zekası ile tekniğiyle biraz katkısı oldu ama bu paranın 5 de 1 ine değmez verdiği katkı

gel de anlat işte.. bu durum bana hep "S & S" kuralını hatırlatır.

Ne kadar duygusal adamlarsınız ya.

Riera bizim paralı malımızdı.

Verdiği emeğin parasını aldı. Hatta kat kat fazlasını aldı.

Şimdi de kovduk.

Bu kadar basit.

Hep bu duygusal yapıdan sebeb türkiyedeki takımlar büyeyemiyor.

Kardeşim sen ne kadar profesiyonelsin böyle.İnsanın doğası gereğidir duygusallık.Çok para aldığı konusunda hemfikirizi.

Riera iyi adamdı, sol bekte de elinden geleni yaptı ama karşılığını da fazlasıyla aldı. 9 milyon euro'yu cebe indiren birinin arkasından ağıt yakmamıza gerek yok yani yolu açık olsun.

@Can Danacıyan

Güzel kardeşim bence yanlış düşünüyorsun. Normal şartlarda bu kadro iyi oynasa şu an 3-5 puan farkla lider durumdaydı. Bu kadro senelerce durmayacak. Demek ki senin düşüncen yanlış.

Genç oyunculara yatırım yapılmalı. Hiç bir şey kaybetmeyiz. Eskişehir, Bursa gibi kulüplerden bir oyuncu için en az 5-6 milyon Euro vereceğimize bu gençlere 2-3 milyon Euro vermeyi çok mantıklı buluyorum. Şu alınan gençlerden 4-5 tanesi bile tutsa yeterlidir.

Gençlerin alınmasına birşey demedim en çok ben desteklerim.Sadece şikeciler düşeceği için daha rahat bir şekilde bol bol alıyoruz geleceğimizi rahat yapılandırıyoruz diyorum.Kendimi ilk başka iyi anlatamamışım karşıymış gibi gözükmüş.hatta ben o kadar çok savuyordum ki burdaki çocukların saldırısını göze alarak 30 yaşındaki melonun 3 senelik sözleşme ile bağlanmasının riski olacağını genç oyuncu almamız gerektiğini söylüyordum.Geçen sezon melonun seviyesi malumdu.(ki savunmak için saldıracak kişiler melonun son senesinde rieraya yaptıkları muamele gibi meloyu kovulması için çemkirecekler)Geçen sene sonu Drogbanın sözleşmesinin 1 sene daha uzatılmasını forumun%90'ı deli gibi savunurken ben karşı çıkıyordum drogbanın kafasında düşündüklerini yapmak istediği hareketleri artık vücudunun yapamayacağını hal ve mimiklerinden belliydi ki o öyle sinyal veriyordu ki bu seneki ağırlığından destekleyenlerin çoğu döndü zaten.

önceki yazılarımda yazdım zaten almanya ikinci ligindeki Türkleri anadolu kulüplerinde oynayan oyunculara tercih ederim diye belirtmiştim.yine de yeni gelmiş bir teknik direktörün ilk maçında giden teknik direktörün ismini onlarca kez bağırıcak kadar duyarlılığa sahip olan taraftarımız puan farkı bu kadarken bu gençlerin oynayıp kaza ile puan kaybetmesinde herkese giydirirdi.hatta hazırlık maçlarında bile hoca yeni şeyler denedi diye burda hocaya edilmeyen laf kalmadı.sanki hazırlık maçında denemeyecekte nerede deneyecek yeni varyasyonları.bizim uefa kupasıyla galatasarayı tutmaya başlayan çocuklar(bu forumun yarısı) hemen çemkirmeye başlarlar 2-3 sene şampiyon olamazsak küfür etmedikleri kişi kalmaz hatta şimdiden 2.yiz diye herkese laf atıyorlar(ismi lazım değil taraftar grubunun kuyrukları).ama çok şükür ben böyle bir şekilde değil 14 yıl şampiyon olmamış takımı sürekli destekleyen bir aileden galatasaraylı oldum.

Nokta. Asisti varmı hucum derken onu bile bilmiyorum. Pass istasyoncu olarak cıkarken faydalıydı sadece. Yetmez ve yetmedi. Aldèğı parayı konuşmak istemiyorum bile

İsmini cismini dahi duymadığım iki futbolcu burda acayip övülüyor.Balanta ve Doria.

Ayrıca ="Can Uz, post: 7578742, member: 22756"]Riera iyi adamdı, sol bekte de elinden geleni yaptı ama karşılığını da fazlasıyla aldı. 9 milyon euro'yu cebe indiren birinin arkasından ağıt yakmamıza gerek yok yani yolu açık olsun.[/quote]

Ayrica Galatasaray için yetersiz kaliyodu.. Kimsesizler yurdu değil takim sonuçta

3e aldigimiz adami 2 sene sonra 7 milyona satinca nasil kar ediyoruz. Bu adam 2 sene galatasarayda bedava mi oynayacak?

Şimdi şöyle bir durum var sen bu adama maaş ödüyorsan onu maliyetine katmaman lazım.Yani sonuçta adamda emeğini ortaya koyuyor maaş her zaman bonservisten ayrıdır.

Ben bonservis açısından bakıyorum.Mantıklı olanda budur zaten.Eğer bir oyuncudan kar edeceksen türk medyası gibi yok 60 milyona maal oldu yok şuna maal oldu diyemezsin.Bonservisi 3 ise 7 sattığında karın açık nettir ve eğer o çocuk gelişip giderse o paraya o süre zarfında sana verdiği üstün mücadeledende sen faydalanıyorsun zaten bunun için adama maaş veriyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt