Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anladım seni ama çok yanlış düşünüyorsun. Yaşın kaç bilmiyorum ama şöyle 30 yaşlara dayandıkca bu hayataki zaman ne cabuk gectiğini anlıyorsun. Bu bende veya tanıdığım bir çok insanda oldu en azndan. Demek istediğim bu hayat zamana daylı gakdığımız zaman hıç bir şey. Ölümden sonra hayat olduğuna inanmıyorsun diyorsun ama bunun tam tersine bir çok ispatı varki aslında. Neyse Allah korusun yarın ölecek halin yok ya, umarım hayatın geri kalan zamanında bir U dönõş yaparsın düşüncelerinde bu konuda. Yazık olur çünkü ciddiden.

yaşım 24 henüz. 30 larda zaten umreye gitmeyi düşünüyorum. o da bişi ifade etmezse benim gerçekten manevi varlıklara ihtiyacım yok demektir :) her ne olursa olsun iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Muslera

Eboue Semih Koray Alex

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Emre

Burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

y9rqwx5a.jpg

bu aciklamar okadar bos ki...adam cikip "yanlis transfer" diyecek hali yok ya. iyi transfer diyecek her oyuncu icin. faydasi olacak falan filan. bos bos program yapiyorlar

Emre Utkucan bizim Scout ekibini başında değil mi, bu adam sayesinde bu transferleri yapıyoruz, Avrupa liglerine çok hakim, başarılı işler çıkarıyor.

Astori icin

İki gün önce İtalyan Futbolcular Birliği tarafından geçtiğimiz sezonun en iyi ikinci sol stoperi seçilen oyuncunun 2012/2013 sezonunda dört penaltı yaptırarak bu konuda liderliği elinde tutması, bunun yanında da iki kırmızı kart ve kendi kalesine attığı iki golle bu departmanlarda da Serie A liderleri arasında bulunması biraz düşündürücü.

bildigin dany vol. 2

Muslera

Eboue-Semih-Koray-Telles

Hamit-Selçuk-Melo-Hajrovic

Sneijder

Drogba

:encouragement:

Son Dakika: Cagliari yetkilileri yarın Davide Astori'nin Galatasaray'a transferini görüşmek üzere İstanbul'a gelecek. (Sky Italia)

Astori ve Ranocchia ile ayrı ayrı görüşmeler yapıldı.Ranocchia bir adım önde duruyor ama...

Ranoccihia veya Astori ikiside iyi oyuncular alınamazsalar Balanta ya yönelmeleri mantıklı Cris gibi sacma isim geleceğine Balanta gibi piyasası olan birinin gelmesi kötü olmaz.

Emre Utkucan bizim Scout ekibini başında değil mi, bu adam sayesinde bu transferleri yapıyoruz, Avrupa liglerine çok hakim, başarılı işler çıkarıyor.

FM transferleri... Bu durumdan hoşnutsuz değilim. Ama apaçık ortada. :)

bu mert bütün dilleri biliyor heralde? tek tercumanımız adam

gürkan benim bir çok arkadaşım mütercim tercüman ordan biliyorum, Galatasaray gibi bir kulüpte tercüman olarak çalışmak için portekizce başta olmak üzre 3-4 çok yaygın dili ana dilin gibi konuşman lazım. yoksa şirketlerde yazışma çeviriyorsun :)

Kanatsiz oynarsak?

Bruma sakat malaseef. Bence Mancini 3-5-2 dan vazgecemez

3-5-2 oynayacak adamlarimiz yok elimizde maalesef

diyelim ki telles bir sekilde sol kanadi halletti

eboue/sabri/salih ile sag kanadi tasimamiz mümkün degil

o fiziki güce sahip kanat oyuncularimiz yok

4-4-1-1 daha uygun olur bizim acimizdan

forvette burak ve drogba dönüsümlü oynarlar

zaten chelsea macina tek forvet + kalabalik orta saha ile cikmak daha mantikli bence

Astori'nin menajeri yarın İstanbul'a geliyormuş skysport'a göre.

Gençler rahat olun.Alex Telles'in gelişiyle sol açığa gerek yok şuanda.Adam bildiğin bütün kanadı kullanıyor.Zaten 3-5-2 oynayacağımızı düşünürsek eğer Alex bildiğin açık oynar.Sağda da Hajroviç oynar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt