- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
:dispirited:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı forumlardan taraftarlar buraları okusa da bizim işe yaramaz oyuncularımızı isteseler(i hope strange team fans don't read what i read and they don't want to transfer dany, riera and amrabat)
what about sarioglou? he is the best right/left-back i have ever seen. He is "Turkish Lahm"
arkadaslar bu oyuncularin maç icindeki istatistiklerini hangi siteden bulabiliyoruz.. hani kaç sever top kaybina ugradi falan..
kupa maclari yok galiba ama burasi cok iyi:
MatchStudy - Futbol Maçları için İstatistiksel Analiz Rehberi
Dany için yorumlarınızı bekliyorum.
Eğitim şart.
Dany için yorumlarınızı bekliyorum.
Eğitim şart.
Ligi Tanıdıgı için Şampiyonlar Ligi tecrübesi oldugu için biliç onu istiyor..
Dedi ntvspor spikeri gecen gün izledigimde anlamsız bi gülümseme oldu yüzümde.
He can also run faster than Ronaldo.
GSCimbom foreign forumuna eğer vaktiniz var ise.
Eğitim şart.
Telles'le ilgili bir problem mi var neden Mancini boyle konustu diyorduk, galiba menajeri son anda bir takim yeni taleplerde bulunmus, pazarlik devam ediyormus, o yuzden imza atilmamis, Antalya'ya gitmemis hala.
Amma yilan hikayesi oldu bu transfer, yeter artik yani.
Yarın açıklanır merak etmeyin. Zaten bizim hafta sonları transfer açıkladığımız pek görüşmemiş.
--- Muslera/Sinan ---
--- Salih/Veysel --- Ömer/Semih --- Dede/Gökhan --- Telles/Tarık ---
Melo/Tolgay --- Selcuk/Umut
--- Hajrovic/Endogan --- Sneijder/Hakan --- Arda/Bruma ---
--- Balotelli/Burak ---
2014/2015 şöyle bi kadro bekliyorum... Geri kalanları gönderebiliriz... Hajrovic yerli statüsünde oynarsa ozaman bir yabancı daha alabiliriz... 5+0+3 göre kadroyu kurdum...
--- Muslera/Sinan ---
--- Salih/Veysel --- Ömer/Semih --- Dede/Gökhan --- Telles/Tarık ---
Melo/Tolgay --- Selcuk/Umut
--- Hajrovic/Endogan --- Sneijder/Hakan --- Arda/Bruma ---
--- Balotelli/Burak ---
2014/2015 şöyle bi kadro bekliyorum... Geri kalanları gönderebiliriz... Hajrovic yerli statüsünde oynarsa ozaman bir yabancı daha alabiliriz... 5+0+3 göre kadroyu kurdum...