Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı forumlardan taraftarlar buraları okusa da bizim işe yaramaz oyuncularımızı isteseler :D (i hope strange team fans don't read what i read and they don't want to transfer dany, riera and amrabat)

Bizim yabancı foruma Sabri için açtığım gibi futbolcuları pazarlama adına konular açmak şart oldu. Dany için promising Cameroonian central defender who dismantled Van Persie during last years Champions League group match vs vs diye açılabilir.

Eğitim şart.

what about sarioglou? he is the best right/left-back i have ever seen. He is "Turkish Lahm"

he also known as "speedy gonzales". if we don't re-sign with, big clubs just like Genoa or Fiorentina will steal him. omg, they also want to transfer Amrabat! somebody has to stop them because if they sign with these perfect players, they will be the best club in the earth :(

lütfen burayı okuyor olsunlar lütfen :D

Bunları yabancı foruma açıp. Bu forumun linkini çeşitli çeşitli yabancı siteler veya sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmak lazım.

Eğitim şart.

Elazığ'da stad nasıl olur acaba.Sakatlık olayı içimi ürpertiyor.Bir tane daha olursa ağır gelir.

Telles'le ilgili bir problem mi var neden Mancini boyle konustu diyorduk, galiba menajeri son anda bir takim yeni taleplerde bulunmus, pazarlik devam ediyormus, o yuzden imza atilmamis, Antalya'ya gitmemis hala.

Amma yilan hikayesi oldu bu transfer, yeter artik yani.

Telles'le ilgili bir problem mi var neden Mancini boyle konustu diyorduk, galiba menajeri son anda bir takim yeni taleplerde bulunmus, pazarlik devam ediyormus, o yuzden imza atilmamis, Antalya'ya gitmemis hala.

Amma yilan hikayesi oldu bu transfer, yeter artik yani.

Yarın açıklanır merak etmeyin. Zaten bizim hafta sonları transfer açıkladığımız pek görüşmemiş.

telles ailesine son bir kez daha veda eder bu olay üzerine:topsy_turvy:

--- Muslera/Sinan ---

--- Salih/Veysel --- Ömer/Semih --- Dede/Gökhan --- Telles/Tarık ---

Melo/Tolgay --- Selcuk/Umut

--- Hajrovic/Endogan --- Sneijder/Hakan --- Arda/Bruma ---

--- Balotelli/Burak ---

2014/2015 şöyle bi kadro bekliyorum... Geri kalanları gönderebiliriz... Hajrovic yerli statüsünde oynarsa ozaman bir yabancı daha alabiliriz... 5+0+3 göre kadroyu kurdum...​

salihin yerine ozan tufan bursadan dede yerine vidic gökhan yerine koray günter umut yerine emre can olsa tam olurmus

--- Muslera/Sinan ---

--- Salih/Veysel --- Ömer/Semih --- Dede/Gökhan --- Telles/Tarık ---

Melo/Tolgay --- Selcuk/Umut

--- Hajrovic/Endogan --- Sneijder/Hakan --- Arda/Bruma ---

--- Balotelli/Burak ---

2014/2015 şöyle bi kadro bekliyorum... Geri kalanları gönderebiliriz... Hajrovic yerli statüsünde oynarsa ozaman bir yabancı daha alabiliriz... 5+0+3 göre kadroyu kurdum...​

salihin yerine ozan tufan bursadan dede yerine vidic gökhan yerine koray günter umut yerine emre can endogan yerine gökhan töre olsa tam olurmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt