Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar size 2 transfer bilgisi/duyum vereyim.

1- Vidiç kesinlikle gündemde değil. İtalya'dan 2-3, Brezilya'dan 2 kişi gündemde ve çalışmalar devam ediyor. Bu isimler ha değince alınamıyor. Bu isimlerden biri herkesin bildiği Astori.

2- Veysel ve Tarık artık Galatasaray forması giyecek. Manchini bu 2 arkadaşı hemen kadroda görmek istiyor. Yönetim de bu yönde çalışıyor. Zaten bu 2 arkadaş ile ön protokol yaptık. Şu an gelirse bu 2 arkadaş medya'da söylendiği gibi bonservis ücretleri ile gelmeyecek. Daha az bonservis verilecek. Ha eğer şu an olmazsa sezon sonu bu 2 arkadaş beleş gelecek.

Ne diyonuz, sizce Aykut bu topu tutmusmudur? :D

923056_676496289075736_1772406250_n.jpg

bu telles transferi iyice yordu arkadas...herif istanbula geldi halen resmiyete dökülmedi

Stoper özelliklerinden bahsediyor, Chedjou nun özellikleri yok diyor, sonrada stoper olan Dany yi hizli diye savunuyor.

Zaten hiz stoperler icin önemli özellik dimi.. Her stoper cok hizli yani, dogru.

Futbol anlayisinizi sevsinler. Daha stoperlerin hangi özellikleri önemli veya degil bilmiyorsun.

He dogru bunu bilmek icin futbol profesorü olmak gerekiyor. Normal futbol takip eden veya oynayan bunu bilemez.

Gesendet von meinem Xperia Z1

Yemişim onun defansif özelliklerini :ka21:

Telles'in menajeri kesin naz yapiyor, onu bunu isterim diyor, bizimkiler de her dedigine evet demek istemiyorlar, ondan uzadi bu belli. Olur herhalde cok da uzamaz artik daha diye umuyorum... Gercekten cok zor bir transfer oldu, degse bari.

Bu arada Milliyet Bruma sakatlanmadan once Sunderland'a kiralanmasi icin anlasilmisti, sakatlaninca yatti, kira sonunda 17 milyona bonservisini alma opsiyonuyla gidecekti diyor. Eger dogruysa sevineyim mi uzuleyim mi bilemiyorum. Bir de orada gidip parlasaydi cocuk, sonra da alsalar di biz daha bir hayrini goremeden, ona da uzulurdum. Sakatlandigina da cok uzuldum. Kalmasini istiyorum tabi ama biz bu cocugun bizim takimda potansiyeline ulastigini goremeyecegiz herhalde. :(

Yönetimin isleri iste. Güya transfer yapiyorlar. Hajrovic 2 haftadir burda, kupa macina bile cikamiyor.

Telles 3 gündür burda, hala otelde yatiyor. Bruma isi ne oldu? Dany ne oldu? Amrabat yada Riera ne oldu?

Anladik, eninde sonunda halledecekler de, bu isin zamanlamasi da önemli. Koy, oynasin yapmakla olmuyor bu isler.

Ne Tellesmiş Yahu. Olmadı Riera ile devam edelim. ne bu ya.

Bu arada Essien stoper oynayabiliyormu. Fotomaçta savunmada ve orta sahada görev yapan demiş ?

o zaman Essien alınsın. arada bir orta sahaya destek verir. başka mevkilerde oynatılmayı sorun eden bir oyuncuya benzemiyor. çokda skorer bir oyuncu değil zaten. baktım 1-2 maç sol bek bile oynamış :O hatta 1de asist yapmış sol bekken :D tam joker kuran çarpsın. İsmide var,marka değerimizi yükseltir tartışılmaz.

--------------------------Muslera-------------------------------

----------------Chedjou---Essien---Semih-----------------------

-----Eboue-----Selçuk İnan---F.Melo----A.Telles (Riera)

-------------------------Sneijder-------------------------------

----------------------Drogba--Burak

Bu kadroyla bayern ve barça dışında yenemeyeceğimiz takım yok.

--------------------------Muslera-------------------------------

----------------Chedjou---Essien---Semih-----------------------

-----Eboue-----Selçuk İnan---F.Melo----A.Telles (Riera)

-------------------------Sneijder-------------------------------

----------------------Drogba--Burak

Bu kadroyla bayern ve barça dışında yenemeyeceğimiz takım yok.

arkadaş komedi komedi yorumlar yapmayın, bitik essien gelip stoper oynayınca mı bayern barca hariç herkesi yeniyoruz

Çeptalk

arkadaş komedi komedi yorumlar yapmayın, bitik essien gelip stoper oynayınca mı bayern barca hariç herkesi yeniyoruz

Çeptalk

takımdaki her stoperden kat kat daha iyi oynar. adamın en azından bir ismi var bir cismi var. Birde zenciyi defansın ortasına koydunmu rakip forvet üzerinde etkili oluyor ister istemez. (alıntıdır).

Bu forumda gercekten cok garip tipler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt