Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Salih-Essien-Semih

Tarık-Selçuk-Melo-Telles

Sneijder

Drogba-Burak​

Melo'yla Essien'in yerleri değişebilir

--------------------------Muslera-------------------------------

----------------Chedjou---Essien---Semih-----------------------

-----Eboue-----Selçuk İnan---F.Melo----A.Telles (Riera)

-------------------------Sneijder-------------------------------

----------------------Drogba--Burak

Bu kadroyla bayern ve barça dışında yenemeyeceğimiz takım yok.

Essien Stoper he...

Chedjou-Essien-Semih

Duran toplarda gecmis olsun..

Mancin bosuna uzun bir STOPER istemiyor,Essien CDM oynar ve belki de sag bek ama Stoper olmaz renktas. Hele bizim savunmaya'da hic olmaz.

aslında Melo'yu da Essien'i de stoper oynatacak kadar lüks bir orta sahamız yok o yüzden eğer yabancı oyuncu alınacaksa kaliteli bir stoper almak daha mantıklı olur bence

Iyidir kötüdür, o konuda yorum yapamam, ama Rhodolfo ucuz bir futbolcu degil.

Chedjou´dan sonra bi daha riske girecegime, Essien´i alirim (öyle bir imkan varsa).

Essien hem Selcuk´un partneri olabilir, hemde stoper oynayabilir. Sag bek, sol bek bile oynar acil durumda.

Ayrica dün gördük ki, Melo alayindan da iyi bir stoper acikcasi. Hepsini cebinden cikarir.

Galatasaray artik riskli transfer yapmamali. Yani agzimizi acmiyoruz ama, bu sene hayalkirikligi oldu.

21 yasinda, 1 senedir 1.ligde oynayan bir cocugu Alaba yaptik anasini satayim.

Tamam cok yeteneklidir de, abartmayalim. Sonra hayalkirikligi büyük oluyor.

Riskli transfer istemiyorum kardesim. Galatasaray´a Essien, Vidic, Sagna vs. yakisir.

Idare ederiz bu sene

Essien yerine Jucilei - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Jucilei Da Silva, hem ön libero hem de stoper oynayabilen yeni bir Melo olabilirdi 25 yaşındaydı, 6m euroya Birleşik Arap Emirliklerine gitmiş. Jucilei-Melo ikilisiyle stoper+ön libero sorunu kalmazdı.

Umut "Örnek aldığın isimler var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Selçuk abinin kalitesi belli zaten. Örnek futbolcu. Benim oyun stilim çok farklı. Kendi oyunumu Selçuk abinin oyununa benzetmiyorum. Benim stilimi kimsede göremiyorum."

Kurumsallık dediler, amatörlüğün dibine vuruyorlar. Hajroviçin nerdeyse bir ay oldu daha lisansı çıkacak bekliyoruz.

Telles işi desen arap şeyi, saçı.

Umut G., Salih misal dün niye oynamadı anlayamadım, sanki oynamadılar da sonunda puan kaybetmedik.

Bu adamlar ne zaman takıma alışacak da biz ligin 2. yarısı takım olacağız.

Valla yapılacaklar için neyi bekliyolar, Mancini oynatmak için neyi bekliyor ben hiçbir şey anlamadım.

Lukaku ne yapmis ya o güzel saclarini :(

BebUxdBCQAATr-H.jpg:large

Umut "Örnek aldığın isimler var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Selçuk abinin kalitesi belli zaten. Örnek futbolcu. Benim oyun stilim çok farklı. Kendi oyunumu Selçuk abinin oyununa benzetmiyorum. Benim stilimi kimsede göremiyorum."

Kendine guveni olan turk oyunculari seviyorum, bu yuzden umuttan beklentim var.

Dogru söylemis. Bence de cok farkli bir stili var. Türkiye´de böyle aciklamalar hep artistlik olarak algilanir, özellikle genclerde, ama yorumunda hakli. Kendini göstermek de onun elinde.

Sonucta ben Selcuk´tan iyiyim dememis, stilim hepsinden farkli demis. Hakli da.

Dogru söylemis. Bence de cok farkli bir stili var. Türkiye´de böyle aciklamalar hep artistlik olarak algilanir, özellikle genclerde, ama yorumunda hakli. Kendini göstermek de onun elinde.

Sonucta ben Selcuk´tan iyiyim dememis, stilim hepsinden farkli demis. Hakli da.

bu çocuk farklı olafcak bence izlemek lazım

Belcika 2. liginde oynayamamis oyuncularin stili pek ise yaramaz gibi görünüyor ama hadi bakalim bizi de beklentiye sotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt