Selim Uygar
Cezalı
- 20 Mart 2012
- 2.305
- 0
- 856
Muslera
Salih-Essien-Semih
Tarık-Selçuk-Melo-Telles
Sneijder
Drogba-Burak
Salih-Essien-Semih
Tarık-Selçuk-Melo-Telles
Sneijder
Drogba-Burak
Melo'yla Essien'in yerleri değişebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
--------------------------Muslera-------------------------------
----------------Chedjou---Essien---Semih-----------------------
-----Eboue-----Selçuk İnan---F.Melo----A.Telles (Riera)
-------------------------Sneijder-------------------------------
----------------------Drogba--Burak
Bu kadroyla bayern ve barça dışında yenemeyeceğimiz takım yok.
Aykut
Salih Chedjou Semih Riera (Telles)
Hamit Umut Melo Amrabat
Sneijder
Drogba
Iyidir kötüdür, o konuda yorum yapamam, ama Rhodolfo ucuz bir futbolcu degil.
Chedjou´dan sonra bi daha riske girecegime, Essien´i alirim (öyle bir imkan varsa).
Essien hem Selcuk´un partneri olabilir, hemde stoper oynayabilir. Sag bek, sol bek bile oynar acil durumda.
Ayrica dün gördük ki, Melo alayindan da iyi bir stoper acikcasi. Hepsini cebinden cikarir.
Galatasaray artik riskli transfer yapmamali. Yani agzimizi acmiyoruz ama, bu sene hayalkirikligi oldu.
21 yasinda, 1 senedir 1.ligde oynayan bir cocugu Alaba yaptik anasini satayim.
Tamam cok yeteneklidir de, abartmayalim. Sonra hayalkirikligi büyük oluyor.
Riskli transfer istemiyorum kardesim. Galatasaray´a Essien, Vidic, Sagna vs. yakisir.
Idare ederiz bu sene
Ne içtin?
Ne diyonuz, sizce Aykut bu topu tutmusmudur?
![]()
Umut "Örnek aldığın isimler var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Selçuk abinin kalitesi belli zaten. Örnek futbolcu. Benim oyun stilim çok farklı. Kendi oyunumu Selçuk abinin oyununa benzetmiyorum. Benim stilimi kimsede göremiyorum."
Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor...![]()
Umut "Örnek aldığın isimler var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Selçuk abinin kalitesi belli zaten. Örnek futbolcu. Benim oyun stilim çok farklı. Kendi oyunumu Selçuk abinin oyununa benzetmiyorum. Benim stilimi kimsede göremiyorum."
Dogru söylemis. Bence de cok farkli bir stili var. Türkiye´de böyle aciklamalar hep artistlik olarak algilanir, özellikle genclerde, ama yorumunda hakli. Kendini göstermek de onun elinde.
Sonucta ben Selcuk´tan iyiyim dememis, stilim hepsinden farkli demis. Hakli da.
Ne diyonuz, sizce Aykut bu topu tutmusmudur?
![]()
kırmızılı takım 7 numaraya dikkat :nargile:
[media]https://www.youtube.com/watch?v=jR6tQuo49ts[/media]