- 11 Kasım 2012
- 14.202
- 4.061
- 1.328
Var mı bir gelişme? Gelen, giden, resmiyete dökülen veya resmiyete dökülemeyen???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Réver - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
3 şubata kadar bu arkadaşı kadroya katacağımızı düşünüyorum
Çeptalk
Nerden cikti?
Çeptalk
Çeptalk
Derdi nedir anlamis degilim![]()
-------Drogba---Burak------
-----------Sneijder-------------
-----------Selçuk-------------
--------Melo----Essien------
--Alex----Semih--Gökhan--Salih
-----------Muslera--------------
Essien gelirse nasıl oynarız diyenler buyurun. Böyle gayet iyi oynarız. Ayrıca Melo-Essien ikisi kimseye kolay kolay geçit vermez. Böylece özellikle Selçuk daha ofansif oynabilir ve etkisi artar.
Derdim yok saygılı olun yeter yoksa kimseyle işim olmaz ben buraya yorum yazmaya değil okumaya geliyorum saygılı olursan zaten çenemi kaparım
brezilyadan 2 kişiyle görüşülüyor dendi, rhodolfo gibi boylu poslu , kontratı sezon sonu bitiyor, brezilya ligi uzmanı alper bunu da övmüştü , sadece tahmin
Çeptalk
Fazla YouTube videolara bakma.
Adam eskisi gibi degil.
Essiene burun kıvıran arkadaşlar bir gram futboldan anlamıyor.
Söylediğin şeye bak. Essien gibi adamın nasıl futbolcu olduğunu youtube'den mi öğrenecem?
Eskisi gibi değil tabi. Zaten olsa gelir mi sence? Eboue örneğini hatırla. O da pek iyi değildi Arsenal'de, ama bizde iki yıl üst düzey katkı sağladı.
dede,rhodolfo,rever kim bunlar biz bu kadarmı düştük. geçen sene sneijder drogba
bu sene rever dede. tövbe tövbe.
Essien i hala 25 yasinda zannedenler var galiba. Mourinho bile vazgecmis artik gerisini siz dusunun.