Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho Essien´i gözden cikarmis olabilir, ancak rakibine futbolcu verdigi görülmemistir.

Galatasaray´i hafife almadigindan cok eminim, o tecrübeyi Arena´da edindi.

Güclü bir takima bide Essien´i verecek kadar salak degil.

Ama bende stopere "ya tutarsa" transferi yapacagima, Essien´i tercih ederdim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=QX8bntPS-2w[/media]

Kaldi ki, Essien 3´lünün saginda babalar gibi oynar.

Ama diyorum ya, Mourinho rakibine futbolcu vermez.

Boşverin beyler ağzı olan konusuyor. Şükrü kardeş Servetede vidicten iyi diyordu geçen hafta hatırladım.

Alex Telles´in aciklanmamasi komik. Bu saate kadar aciklanmadigina göre problem olmali.

Baska bir aciklama bulamiyorum acikcasi.

dede,rhodolfo,rever kim bunlar biz bu kadarmı düştük. geçen sene sneijder drogba

bu sene rever dede. tövbe tövbe.

Ne oldu Brezilya milli takiminin stoperini begenmedin mi? Adamlar topu topu dunyanin en cok sampiyon olmus takimi, bu dunya kupasinin da favorileri tabi, haklisin, yaramaz.

Telles olmuyorsa olmaz. Sol bekden önce defansif oyuncuya ihtiyaç var takımda.

Sercan gereksizi Bursayla anlaşmış heralde

Volkanı almışlar Sercan da yetişirse beraber imza yapacaklar

Ne oldu Brezilya milli takiminin stoperini begenmedin mi? Adamlar topu topu dunyanin en cok sampiyon olmus takimi, bu dunya kupasinin da favorileri tabi, haklisin, yaramaz.

Bu adamları hangisi brezilya milli takımında oynuyor. birşey diyeceğimde ceza alacağım zaten mesajlarım denetimle gidiyor.

Alex Telles´in aciklanmamasi komik. Bu saate kadar aciklanmadigina göre problem olmali.

Baska bir aciklama bulamiyorum acikcasi.

Buraya kadar gelmişse problem falan yoktur. Hajrovic'te de aynı şeyler yaşandı. Bizimkiler totem mi yapıyor nedir bilmiyorum ama belli bir zaman geçmeden açıklamıyorlar.

Bu yabanci sinirlama kalksa'da Swansea'den De Guzman alsak ne güzel olur.

Adam geçen sezon Swansea'nin en iyi oyunculardan biriydi.

Maaliyet'i de pek yüksek degildir, en fazla 8-12m euro.

Sence Mourinho onu neden sag bekde oynatti Madrid'de?

Ben o oyuncu 2-3 sezondur izliyorum ve bence bu takim'a fazla katki saglamaz.

Kadrosunda Sami Khedira, Xabi Alonso, Luka Modric gibi oyuncular olduğundan olabilir mi güzel kardeşim?

Ayrıca ne takmışsın adamın nerde oynatıldığına, sağ bekde oynatılınca bu kötü futbolcu olduğu manasını mı veriyor?

Peki madem öyle, bende sana sorayım. Bu Essien kötü olsa, Mourinho neden transfer ettirsin?

-------Drogba---Burak------

-----------Sneijder-------------

-----------Selçuk-------------

--------Melo----Essien------

--Alex----Semih--Gökhan--Salih

-----------Muslera--------------

Essien gelirse nasıl oynarız diyenler buyurun. Böyle gayet iyi oynarız. Ayrıca Melo-Essien ikisi kimseye kolay kolay geçit vermez. Böylece özellikle Selçuk daha ofansif oynabilir ve etkisi artar.

iyide renktaş essien melo zaten defansif orta saha Selçuk desen oda topu hep geri ye atıyor yani bizi ileriye kim taşıyacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt