Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.807
- 2.606
- 1.618
@Armaninizinde: #Bilgi | Galatasaray, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'yı yarın KAP'a bildirmeye hazırlanıyor.
(@eonder9)
(@eonder9)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben önerdim,gerek yok dediler.eboue çok ciddi oynuyo,her maç yardırıyo dediler.
Salih dursunun bugunku aciklamalari cok hosuma gitti. 11000 kosuyorum 13000 kosmam lazim diyor. Kendine hedef koymasi ve hevesli olmasi cok guzel.
Umutun konusmasinda da benim oyun tarzim kimsede yok lafi cok gıcığıma gitti...
Bir zamanlar Menez diyenler'e kötü haber:
Liverpool: Arsenal join chase for PSG winger - SportsDirect News
Walcott sakatlandi diye bunu alirsalar hiç sasirmam.
Duyduguma göre Barça, Neymar için +30m euro daha çok ödecekmis.
Brezilyadan oyuncu getirmek basit degil..
Bucasporu takip edenler Umut Gündogan hakkinda ne diyorsunuz?
Selçuk'u yedeklere gönderecek kadar potansiyeli var mi?
Anasından doğdu mu ki öyle biri ?
Evet biraz irrite edici, takim tarafindan dislanmayip kazanmaya calisirlar umarim.
Peh. Nöbet kimlere kalmis.
91 Milyon € diyorlar...
Umut kimmis Selcuk'u yedege gönderiyor güldürmeyin. Daha önce izlemedim ama belcika 2. ligine ayak uyduramayin adam Selcuk'u simdilik kesemez. Bu yeterli referanstir bana göre. Belki kendini asar ve iyi yerlere gelir ama su an erken.
Acikcasi bir beklentim yok. Salih Dursun gibi gereksiz transfer. Özellikle Tarik Camdal geliyorsa Salih yetenesizi niye alinir anlamis degilim.
Tarik ve Veysel de geliyormus. Yönetim artik Yabanci Sinirri kabul etti,gecmis olsun.
Sen bakma abi onlara, sol beke gerek yok diyeni gördüm ben. Konu falan açalım istersen