Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Armaninizinde: #Bilgi | Galatasaray, Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal ve Veysel Sarı'yı yarın KAP'a bildirmeye hazırlanıyor.

(@eonder9)

Salih dursunun bugunku aciklamalari cok hosuma gitti. 11000 kosuyorum 13000 kosmam lazim diyor. Kendine hedef koymasi ve hevesli olmasi cok guzel.

Umutun konusmasinda da benim oyun tarzim kimsede yok lafi cok gıcığıma gitti...

Evet biraz irrite edici, takim tarafindan dislanmayip kazanmaya calisirlar umarim.

Tarik ve Veysel de geliyormus. Yönetim artik Yabanci Sinirri kabul etti,gecmis olsun.

Tarıkla Veysel işi olmuş estvde soyledıler

O degılde telles ne oldu bilen yokmu

BeccV6_CUAELmG5.jpg

:cool:

Umut kimmis Selcuk'u yedege gönderiyor güldürmeyin. Daha önce izlemedim ama belcika 2. ligine ayak uyduramayin adam Selcuk'u simdilik kesemez. Bu yeterli referanstir bana göre. Belki kendini asar ve iyi yerlere gelir ama su an erken.

Acikcasi bir beklentim yok. Salih Dursun gibi gereksiz transfer. Özellikle Tarik Camdal geliyorsa Salih yeteneksizi niye alinir anlamis degilim.

Umut kimmis Selcuk'u yedege gönderiyor güldürmeyin. Daha önce izlemedim ama belcika 2. ligine ayak uyduramayin adam Selcuk'u simdilik kesemez. Bu yeterli referanstir bana göre. Belki kendini asar ve iyi yerlere gelir ama su an erken.

Acikcasi bir beklentim yok. Salih Dursun gibi gereksiz transfer. Özellikle Tarik Camdal geliyorsa Salih yetenesizi niye alinir anlamis degilim.

Kimmiş görürsün (inşallah)

Tarık-Balta

Veysel-Sabri

Telles-Riera

Stoper-Dany

değişiklikleri şart.

1 yil önce Besiktas feda diyip yerli oyuncular toplarken, üstelik bizim topladigimizdan daha kaliteli isimleri (Oguzhan, Olcay, Gökhan vsvs [her ne kadar hepsi cöp olsada]) dalga geciyordunuz, cacik olmaz diyordunuz su kulüpten.

Ama biz ligimizin cöplerini toplayinca, zaaaaaaa gelecege yatirim. Objektifligin dibine vurulmus heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt