Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarik ve Veysel konusunda bizim elimize muhtac bir durumda Eskisehir. Bize gecmis transferlerden dolayi borclari var. Ayrica Veysel ve Tarik'in sozlesmeleri sezon sonu bitiyor ve oyuncularin bedava gitmesini istemeyeceklerdir. Ayrica bildigim kadariyla Veysel, Eskisehirspor'a alacaklari icin dava acmis durumda.. Yani sizin anlayacaginiz Eskisehirspor'un eli kolu bagli durumda. :)

Şu yorumundan bu işlerı bıraktığın net ortada

Zaten shaqırı den sonra yapmanda olmazdı ne yıkım olmuştu hiç unutamıyorum

Tarik ve Veysel konusunda bizim elimize muhtac bir durumda Eskisehir. Bize gecmis transferlerden dolayi borclari var. Ayrica Veysel ve Tarik'in sozlesmeleri sezon sonu bitiyor ve oyuncularin bedava gitmesini istemeyeceklerdir. Ayrica bildigim kadariyla Veysel, Eskisehirspor'a alacaklari icin dava acmis durumda.. Yani sizin anlayacaginiz Eskisehirspor'un eli kolu bagli durumda. :)

seref endogan adili hakkinda birseyler biliyormusun ,sence iyi bir takviyemi.

vay be geçen sene Şeref Drogba haberini verdiğinde herkes nasıl şaşırmıştı ama

Chedjou icin, 'Turkiye boyle stoper gormedi' diyen kimdi?

Harbiden boylesine her yedigimiz golu seyreden bir stoper gormedik.

O kadar dedik, alti ustu bir stoper ile bir sol bek'e ihtiyac varken almisken en babasini alalim diye. Iki transfer gerekiyordu alti ustu, birini hic almayarak digerini de yanlis bir transferle iksinde de sictik biraktik sezon basinda.

Neyse ki Mancini cabuk tespit etti.

Iyiyim tesekkur ederim. Bu forumda ki cogu arkadas gibi sende hakli olarak defans istiyosun. Beklemedeyiz bizde ancak yabanci oyuncu yollamadan kimseyi alabilecek durum da degiliz ne yazikki. Insallah su Dany den falan kurtulabiliriz en yakin zaman da.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yabancilardan bir sekilde kurtuluruz merak etmeyin. Bizim yonetim oyunculari en hesapli elden nasil cikaririz onun derdindeler.

BecvunfCYAAGPjT.jpg:large

Ah Gio Ah...

Transfer nöbeti sayfası yenileyip duruyorum. Amaçsız. TV'de, CNN'de gördüklerimden sonra insan olsak ne olur, transfer ne futbol ne..Allah belalarını versin.

Yalniz Veysel Sari ile Tarik Camdal´i da alirsak yönetimi tebrik etmek gerekir.

Cok rasyonal ve mantikli bi transfer dönemi gecirmis oluruz. En son 2011 yaz transfer döneminde böyle calisdilar ( Johan Elmander, Fernando Muslera, Felipe Melo, Tomas Ujfalusi ve Emmanuel Eboue ).

Umut Gündogan is yapar gibi geliyor bana. Salih Dursun sag bek´e artik rekabet getirir ve bence iyi bi oyuncudur kendisi ( teknik kapasitesi her ne kadar düsük olsada fizik ve mücadeleci gücü direnisimizi arttirir ).

Alex Telles´i hic izlemedim hayirlisi ama biz Albert Riera ve Hakan Balta gibi oyunculara dayandiysak Brezilya ligin 2013 senesinin en iyi solbekinede dayaniriz üstünede 21 yasindadir kendisi.

Izet Hajrovic biraz kapali kutu gibi ama is yapar bu adam.

Hayirlisi ne diyim.

Merhaba iyiyim, sen nasilsin?

Ben transferlerden genel olarak memnunum. Ancaaak.. Bana gore hala stoper eksigimiz var. Hatta transfer donemine girerken en acil ihtiyacimizin defans oyuncusu oldugunu dusunuyordum, hala da dusunuyorum. Umarim iyi bir stoper takviyesi yaparlar.

Bence stoperden cok forvete ihtiyacimiz var. Bu takim gol mol atamiyor. Yerli forvetleri son derece yetersiz. Drogba'da gelmis 36 yasina.

Bence stoperden cok forvete ihtiyacimiz var. Bu takim gol mol atamiyor. Yerli forvetleri son derece yetersiz. Drogba'da gelmis 36 yasina.

Evet bu da bir gorus. Fakat iki bölgeyi mukayese ettigimizde bana gore sanki stoper eksigimiz daha fazla goze batiyor. Bize lider bir defans oyuncusu gerekiyor. Defans ondan sorulacak. Ujfa boyle bir oyuncuydu. Yine ayni tipte bir lider bulmamiz gerekiyor.

Kanatlardan etkili geldigimiz surece Drogba hala dunyanin en etkili forvetlerinden biridir. Drogba gibi bir adam var ve cezasahasina orta yapmiyoruz. Mancini'nin cozmek istedigi taktiksel konulardan biri bu. Alex'le bunu buyuk olcude cozecegimizi dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt