Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alemin en kral duyumcusu Seref'tir. (Benden sonra)

Bakmayin siz onun 'biraktim bu isleri' demesine. Diger duyumcular meydani bos buldu istedikleri gibi takiliyorlar. Merak etmesinler Seref dönmeyi düsünüyordur.

Yabancı kontenjanı nedeniyle Sarı-Kırmızılılar’da fazla şans bulamayan 19 yaşındaki oyuncunun, sezon sonuna kadar Sunderland’e kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı ortaya çıktı. Üstelik bu anlaşmaya göre İngiliz ekibinin 17 milyon Euro’ya Bruma’nın bonservisini alma hakkı da olacaktı.

Kaynak?

Yabancı kontenjanı nedeniyle Sarı-Kırmızılılar’da fazla şans bulamayan 19 yaşındaki oyuncunun, sezon sonuna kadar Sunderland’e kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı ortaya çıktı. Üstelik bu anlaşmaya göre İngiliz ekibinin 17 milyon Euro’ya Bruma’nın bonservisini alma hakkı da olacaktı.

Demirkol un sallamasi

Forumda pek tutulmuyor ama 34cimbom34, 3 yerli 1 yabancı transfer yapacağız diyor, bakalım.

Yalniz 2 Seref Aydin var bu forumda. Dikkat ediniz. Umarim gercek Seref ile karsi karsiya kaliriz ilerleyen dakikalar.

tarık Veysel olayı olursa sahane olacak ıkı joker adam daha katılacak takıma ayrıca atık kıvamındakı sabrı hakan aydın gıbı adamları yedekte dahı görmemek cok daha güzel olacak ...

2343555878.jpg

:( :( :(

FM'dekinin yarısı olsa bile yeterlidir ya, kaçırmamak lazım öyleyse.. Yorum için teşekkürler bu arada kardeş :)

Birsey degil gorevimiz, ama okadar da kolay bir transfer degildir, cift haneli bonservis rakami vermekten kacamayiz..

Akhisar Belediyespor, M.City'den 19 yaşındaki Wato Kuate'yi kadrosuna kattı.

Tarık ve Veysel umarım gelirler bir çok mevkide alternatif olur bu ikili.En önemlisi aydın h.balta sabri gibi bitikleri 18 dışına iterler bu bile yeter.

Ben bu duyum islerini birakali uzun zaman oldu. Ancak kisa bir zaman once Erdin Demir'in ailesinden birine ulasma firsati buldum. Cocuga gercekten teklif yapmisiz. Ancak diger yandan bakiyorsun Tarik, Telles gibi isimler de formamizi giyecek gibi gorunuyor. Yillardan beri sol beksizlikten yakinip durduk. Fakat gorunen o ki Allah en sonunda feryadimizi duymus :)

Bazen girip konusulan muhabbetlere falan goz atiyorum forumda. Gecmis sayfalarda birileri Erdin Demir hakkinda duyum muyum yok mu diye sormus, bunu paylasmak icin girdim. Sanirim arada olmasa bile sezon sonu gelecek Erdin denen arkadas.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt