Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.390
- 0
- 1.361
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Gabbiadini denen arkadaş FM'deki kadar iyi midir arkadaşlar Seri A'yı izleyen yorum yapabilecek olan var mı?
Yabancı kontenjanı nedeniyle Sarı-Kırmızılılar’da fazla şans bulamayan 19 yaşındaki oyuncunun, sezon sonuna kadar Sunderland’e kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı ortaya çıktı. Üstelik bu anlaşmaya göre İngiliz ekibinin 17 milyon Euro’ya Bruma’nın bonservisini alma hakkı da olacaktı.
Yabancı kontenjanı nedeniyle Sarı-Kırmızılılar’da fazla şans bulamayan 19 yaşındaki oyuncunun, sezon sonuna kadar Sunderland’e kiralanması konusunda prensip anlaşmasına varıldığı ortaya çıktı. Üstelik bu anlaşmaya göre İngiliz ekibinin 17 milyon Euro’ya Bruma’nın bonservisini alma hakkı da olacaktı.
Fm daki kadar iyi, abartmiyorum
FM'dekinin yarısı olsa bile yeterlidir ya, kaçırmamak lazım öyleyse.. Yorum için teşekkürler bu arada kardeş![]()
Valla bilmiyorum neci. Yonetim degistikten sonra icerden duyum alamaz olmus benim bildigim bu.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Naber Şeref,ne var ne yok?
:friendly_wink: