Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birde tek bilinmeyenli adam mı ne vardı ekşide şifreler verirdi hep. Haldun Üstünel olduğunu iddaa edenler vardı :d

Bi zamanlar biri drogba Adnan Polatın otelinde yer ayırtmış demişti. Oteli arayıp yanlışlıkla hızımı alamayıp bende yer ayırtmıştım. :d

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

çok şanslıyız aslında..hangi taraftar sahip böyle gizemli,heycanlı duyumlara..şeref aydın var şimdi şükürler olsun ki..

endoğan adili nasıl bilmiyorum ama erdin i videolardan izlediğim kadarıyla baya iyi oyuncuya benziyor potansiyeli yüksek. solda erdin telles in alternatifi olur sağda da salih ve tarık dan iyi olan oynar. eboue sezon sonu gönderilir zaten

----------------nando----------

----Eboue------ched-------telles----

Amrabat--melo---wes---hayro--riera

---------drogba----bruma--------

çocukluğumdan beri var,ilerki yaşlarımda sıhhatim yerinde olur diye ümit ediyorum..:smile-new:

Romatoid Artrit tarzı bir şey mi var sende.

Küçüklüğünde Beta Mikrobu olarak bilinen hastalığı geçirenler de genel de oluyor bu tarz hastalık.

Ben de geçirdiğim için biliyorum, 12-13 yaşına kadar sürekli penadur denen lanet iğneyi 3 hafta da bir yaptırıyordum. Çok şükür şimdi bir şey kalmadı.

Oysa eğer dikkat et kontrollerini sürekli yaptır. Sanırım ASO diye bir testle belirleniyor. Değilse, tabi bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt