- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
sezon sonu balotelli ve bony wilfried arasında kalıcaz belli ki..balotelliye biraz bağlıyız ..o duygusal açıdan ağır basıyo..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afedersin ama bok gibi.
sezon sonu balotelli ve bony wilfried arasında kalıcaz belli ki..balotelliye biraz bağlıyız ..o duygusal açıdan ağır basıyo..
----------------nando----------
----Eboue------ched-------telles----
Amrabat--melo---wes---hayro--riera
---------drogba----bruma--------
hacı Bi dur allasen yıllar sonra sol bek geldi sen ne içiyon ya
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Şu zamana kadar kurulmuş en kötü kadro olabilir
Tapatalk
Pato gelirrr
Tapatalk
Yahu bunların bize borcu yok mu zaten zor durumdalar neyi kabul etmiyorlar arada ki fark ne kadar cok mu...
Necati'den kalan parayı düştükten sonra bizden 2 oyuncu için 4 milyon Euro istiyorlar. Aslında bizim teklifimiz oyuncu başına 1.250 milyon Euro. Şartları zorlayıp 3 milyon Euro veriyoruz.
balotelli ve pato bizim olacak bigün:beguiled:
beni seneye Telles ve Brumayı aynı anda ilk 11e koyma sıkıntısı bastı
Necati'den kalan parayı düştükten sonra bizden 2 oyuncu için 4 milyon Euro istiyorlar. Aslında bizim teklifimiz oyuncu başına 1.250 milyon Euro. Şartları zorlayıp 3 milyon Euro veriyoruz.
Valla Sergen arada bir özetlerde denk gelirse izliyorum. Hayran kalıyorum çocuğa. Balotelli'den daha çok isterim gelmesini.
Balotelli manyağın tekiKesin birilerini döver burada.
Tapatalk
Bu Emre utkucan nealaka
pato başka bişey abi ya..bizim taraftar balotelliyle çok şiddetli bi aşk yaşar,pato ileyse ömür boyu mutlulukD