Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sezon sonu balotelli ve bony wilfried arasında kalıcaz belli ki..balotelliye biraz bağlıyız ..o duygusal açıdan ağır basıyo..

Muslera

Semih astori chedjou

Eboue selçuk melo alex

Sneijder

Drogba burak

Lig maçlarında da chedjou ve eboue çıkar. Ah şu dany, riera ve amrabatı gönderebilseler..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Necati'den kalan parayı düştükten sonra bizden 2 oyuncu için 4 milyon Euro istiyorlar. Aslında bizim teklifimiz oyuncu başına 1.250 milyon Euro. Şartları zorlayıp 3 milyon Euro veriyoruz.

Ikisinin sözleşmesi bitiyor 4-5 ay sonra 3 milyon verilmez yazık günahtır en iyisi sezon sonu gelsinler bedavaya...

Valla Sergen arada bir özetlerde denk gelirse izliyorum. Hayran kalıyorum çocuğa. Balotelli'den daha çok isterim gelmesini.

Balotelli manyağın teki :D Kesin birilerini döver burada.

pato başka bişey abi ya..bizim taraftar balotelliyle çok şiddetli bi aşk yaşar,patoyla ise ömür boyu mutluluk:DD

Bu Emre utkucan nealaka

Emre Utkucan, scout ekibinde bulunuyor.

Manchini scout ekibinden rapor istiyor. Raporu inceliyor, hatta alınan bir kaç oyuncuyu canlı izliyor stad'ta. Bazılarını videodan izliyor.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Şu an yapılan transferlerin hepsi scout önerisi. Bu ekibi kuran Kişi de Fatih Terim.

Kaleciler: Muslera,Aykut??

Sağ bek:Eboue,Salih??

Stoper:Chedjou, Semih?, Zan??

Sol bek: Telles, Balta??

Orta saha: Sneijder, Melo, Selçuk, Umut G?

Kanatlar: Amrabat?, Hajrovic, Endoğan??

Forvet: Drogba

Stoper, kanat ve forvet eksikliği göze batıyor.

Eğitim şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt