Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim Sevdam Sarı Kırmızı: Ünal Aysal'dan flaş karar !

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeniden kongre kararı aldı...

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerinidolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Sezon sonunda yönetim kurulunda değişiklik yapmayı planlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yeni yönetimde bir türlü yerinidolduramadığı 2 isme yeniden dönüş yaptı.

Başkan vekili Ali Dürüst ile Futbol Şube Sorumlusu Abdürrahim Albayrak, kabul etmeleri halinde yeni Aysal yönetiminde yer alacak.

Kendi siten galiba Taha?

Abdurrahim ağabey'i bilemem de Ali Dürüst olması gereken bir adam,neden gitti zaten onu da hiç anlamadım.

Ali Dürüst ile Abdürrahim'i almak lazım.

Abdürrahim başbakanın 1 telefon uzağında. O varken başarı garanti bu hükümet düşmedikçe. Ali Dürüst ise zaten gitmemeliydi. Karar doğru çünkü bu yönetim çok zayıf. Belki kulüp içinde derinler ama Türkiye'de hiç bir kökü yok.

Alp Yalman

Ali Dürüst

Abdürrahim Albayrak

gibi isimler mutlaka yönetimde olmalı. 4.yıldız kavgası çıkacak seneye.

dany amrabat gıbı Anadolu topçularını vızyon dıye takıma alırsan anca sonun bu olur adamlar bulmuş bal gıbı sozlesmeyı gıtmez tabı bol bol kebap yesınler artık

Alex Telles'in bek olduğuna eminmisiniz arkadaşlar? Adamın hücumu aktrasyonu klas.Seneye bir sol bek alalım,Bruma-Alex kanadı yardırır:)

Bruma'nın 4 aylığına sakatlandığı söyleniyor.Kontenjan sıkıntısı da olduğuna göre en iyisi kiralama seçeneği gibi.

Salih'le Umut'un lisansları çıkmamış daha bu akşam oynayamazlar.

Diğer türlü sözleşme fesh etmek geçici protokol imzalamak sakat iş ortada cakal menajerler var Delgado ya bakmayın onun sözleşmesini fesh etmişler ama kim alır Delgado yu bruma geleceği parlak bir oyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt