Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer türlü sözleşme fesh etmek geçici protokol imzalamak sakat iş ortada cakal menajerler var Delgado ya bakmayın onun sözleşmesini fesh etmişler ama kim alır Delgado yu bruma geleceği parlak bir oyuncu

İlkan Karaman'ı FB'ye öyle kaptırdık zaten. Hiç girmeyelim öyle işlere falan. Ancak bir Bulgar,Yunan takımına şöyle 200.000 Euro falan verip kiralamak falan lazım.

İlkan Karaman'ı FB'ye öyle kaptırdık zaten. Hiç girmeyelim öyle işlere falan. Ancak bir Bulgar,Yunan takımına şöyle 200.000 Euro falan verip kiralamak falan lazım.

Aynen öyle çok basit bir iş bu.

Sözleşme fesh etmek riskli hem yönetime de guvenmiyorum bu konuda Ribery elimizden kaçıran Bülent tulununda bu işi yapacak olması beni korkutuyor

Bence Dany ile Riera'yı yollayalım.Sol beke de bir yerli alıp Balta'yı stopere çekelim.Yabancı stoper transferini sene sonuna bırakalım.Amrabat da Bruma da dursun.Ayrıca 4-2-3-1'e dönelim ama Mancini 3-5-2'de ısrarlı bu yüzden yabancı bir stoper aldıracak gibi bize.

Bence Dany ile Riera'yı yollayalım.Sol beke de bir yerli alıp Balta'yı stopere çekelim.Yabancı stoper transferini sene sonuna bırakalım.Amrabat da Bruma da dursun.Ayrıca 4-2-3-1'e dönelim ama Mancini 3-5-2'de ısrarlı bu yüzden yabancı bir stoper aldıracak gibi bize.

Şu Balta'dan kurtuluyoruz diye seviniyoruz siz hala Balta fantazisi kuruyorsunuz..

Ne Balta'sı arkadaş defolsun gitsin.. gençlere şans verelim artık...

ERdin Demir'in vatandaşlık işini halledip, Riera'yı göndermek lazım. Dany'i gönderip, Rholdolfo'yu kiralayalım

Akhisar iyi pas yapıyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brumayı altıntepsiye verelim :D

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni vurun ya öldürün parçalarımı ülkeye saçın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt