Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Napoli'nin stoper adayları --> Agger, Astori, Vermaelen. Güzel liste :)

sene sonuna kadar ab gelir bence.o zaman vermalen,alex song ve pato muazzam olur.

umut gündoğan ilk 11 'i kapar inşallah.her yerde oynar.önliberoda,sağ içte,sol içte...hocasnın dediğine bakılırsa telefon kulübesinde bile çalım atarmış.almanca,fransızca ve inglizce bilyomuş.

konuşmalarından bile farkını anladınız de mi...özgüveni..

umut gündoğan ilk 11 'i kapar inşallah.her yerde oynar.önliberoda,sağ içte,sol içte...hocasnın dediğine bakılırsa telefon kulübesinde bile çalım atarmış.almanca,fransızca ve inglizce bilyomuş.

konuşmalarından bile farkını anladınız de mi...özgüveni..

Ben konuşmalarından tam bir gurbetçi oyuncu olduğunu anladım :D garip garip gülmeler falan :)

Şahsen çok faydalı olacağını düşünüyorum

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yabancı stoper ve yerli bir kanat alırsak kadro iyi olur

--------muslera----------

salih---semih--xxx---telles

-------melo---selçuk-----

hajrovic-------------xxxx

-----------sneiper-------

-------burak-------------

1-500 MİLYON EURO PİYASA DEĞERi Olan Tellesden fazla beklenti içindesiniz. Başarılı olacağını düşünüyorum ama piyasasının bu kadar aşağıda oldugunu bugün öğrendim ve şüpheliyim artık.

Pazartesiye kadar Dany ile Amrabat'ı gönderemezsek ne olacak?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs 2 dk.

BİLGİ | Yönetim Riera'nın sezon sonuna kadar alacağı parayı verip sözleşmeyi fesih edecekmiş.Cuma günü gelişme olabilir.

Onur

Salih Semih Chedjou Telles

Melo Umut

Serdar Gurler(Hajrovic) Sneijder Amrabat

Drogba(Burak)

1-500 MİLYON EURO PİYASA DEĞERi Olan Tellesden fazla beklenti içindesiniz. Başarılı olacağını düşünüyorum ama piyasasının bu kadar aşağıda oldugunu bugün öğrendim ve şüpheliyim artık.

Transfermarkt iyi güzel site de bazen böyle olumsuz yanları da olabiliyor.

Amrabatında 6.000.000 € ona bakarsan ölçü değil piyasa değeri önemli olan artık yaşlı futbolcu transfer etmememiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt