Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doria-Especial-Botafogo-Bruno-Lima_LANIMA20120925_0173_46.jpg

Bazilari kulubun muhasebecisi olmus yillardir sol bek sorunu cektigimizi gormeden..

Bazilari Riera'ya uzuluyor..

Bazilari Drogbaya salliyor..

Bazilari bazilari bla! bla! bla!

ne bu ya! forumun geldigi hale bir bakin. Seviye cok dusmus..

Herkes kendi görüşünü paylaşınca seviye düşmüş mü oluyor? Bence seviyeyi düşürecek olan asıl şey başkalarının görüşlerine saygı duymayıp onları seviyeyi düşürmekle suçlamaktır.

Ne var ki bunda?Mathieu'yu sol bekten stopere çekti Valencia.Aynı şekilde Abidal de artık stoper oynuyor Monaco'da.Balta da 4.stoper olarak idare eder,sene sonunda yollarız.Devre arası yabancı bir stoper aldık mı 1 yabancı daha göndermemiz gerekecek.Aldığımız stoperin tutup tutmayacağı da belli değil.

Hakan naltanın solbekten daha leş olduğu bir pozisyon varsa o da stoperdir. üşün işte adamın halini. Yapacağımız en büyük hata olur. Ceyhunu koysun stoper'e daha iyi

Riera arkadaşım. ne bu düşmanlık. adam 2 yıldır delip geçiyor sol bekten. sonra bu oyuncu kötü mötü oynar. riera riera diye arkasından ağlarsınız. o zaman görürüm ben sizi.

Herkes kendi görüşünü paylaşınca seviye düşmüş mü oluyor? Bence seviyeyi düşürecek olan asıl şey başkalarının görüşlerine saygı duymayıp onları seviyeyi düşürmekle suçlamaktır.

bunlari soyleyenlerin hepsi riera ilk geldiginde sovenler.. Drogba arenanin cimlerinde bi kere kaysin baska bisey istemem diyenler.. falan filan var.. Bu nasil gorus yahu! bulun getirin 500 bin euroya solbek oynatalim. Bi akilli siz misiniz? Yonetim keyfinden mi harciyor milyonlari! 500bin euroya sol bek varda bizimkiler mi gidip almiyor? Hos yonetim gidip 500 euroluk forvet alsa 2 gun sonra soversiniz yine solbek diye aglarsiniz. Isinize geldimi goruslere saygi yok yeaaa zirliyorsunuz. Once tutarli gorusleriniz olsun kimse size bisey demez.

Hakan naltanın solbekten daha leş olduğu bir pozisyon varsa o da stoperdir. üşün işte adamın halini. Yapacağımız en büyük hata olur. Ceyhunu koysun stoper'e daha iyi

Ben de banko oynasın demedim 4.stoperimiz olsun dedim.3-5-2'ye devam edeceksek lazım bir stoper daha o ayrı ama 4'lü defansı istiyorum.6 ay idare eder Balta.

ulan riera her maç oynuyor bu gidişle seneyede 3m alacak sözleşmesi uzayacak saçma sapan iş yapılmasın zaten son maçlardaki rahatlığı verin tazminatımı gideyim türündendi gönderin gitsin

tamam yazmayalım gitsin o zaman. bu arkadaş buranın ağası heralde ?

Sanki bana sol bekde güç kaybedicez gibi geliyor ama konuşmayalım. ya kuş dersiniz ya trol.

Hahahahahah. Hangi var olmayan gücü mü kaybedeceğiz??? Bir açıklarmısın ? Dikkatimi çekti hep garip garip şeyler yazıyorsun. Hadi çok istedin de benim söyleyim.

Kuş & Troll detected :)

Tapatalk

O Çakma sol bek dediğniiz Rieranın her maçtan sonra neredeyse bir taraflarını yalayacaksınız.

Bu forumda her maçtan sonra:

Riera koçumsun.

Koçum matadorum.

Adam ben futbolcuyum diye bas bas bağırıyor sözlerini her maçtan sonra bu forumda görüyorum arkadaşım. neyse ceza yiyeceğiz şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt