Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlari soyleyenlerin hepsi riera ilk geldiginde sovenler.. Drogba arenanin cimlerinde bi kere kaysin baska bisey istemem diyenler.. falan filan var.. Bu nasil gorus yahu! bulun getirin 500 bin euroya solbek oynatalim. Bi akilli siz misiniz? Yonetim keyfinden mi harciyor milyonlari! 500bin euroya sol bek varda bizimkiler mi gidip almiyor? Hos yonetim gidip 500 euroluk forvet alsa 2 gun sonra soversiniz yine solbek diye aglarsiniz. Isinize geldimi goruslere saygi yok yeaaa zirliyorsunuz. Once tutarli gorusleriniz olsun kimse size bisey demez.

Üzerime alınmadım. Haklı olduğun konular var elbet ama bunları daha insanları kırmadan dile getirmek lazım.

O Çakma sol bek dediğniiz Rieranın her maçtan sonra neredeyse bir taraflarını yalayacaksınız.

su mesajinla kendin en buyuk yalayici oldugunu gosteriyorsun aslinda.. biraz terbiyeli olmayi dene. Burada rieranin bi tarafini yalanamayanlarda var! kac yasindasin kimsin necisin yada ne iciyorsun bilmiyorum. yorumlarin cok ergence!

1-500 MİLYON EURO PİYASA DEĞERi Olan Tellesden fazla beklenti içindesiniz. Başarılı olacağını düşünüyorum ama piyasasının bu kadar aşağıda oldugunu bugün öğrendim ve şüpheliyim artık.

Transfermarkt.com.tr /transfermarkt.de´de reel piyasa degerli yazmiyor. Piyasa degerlerin sonuclari böyle ortaya cikiyor :

- o forumun üyeleri her oyuncu hakkinda piyasa deger TAHMINLERINI yaziyor

-oranin Mod´lari bütün tahminleri tarayarak en uygun piyasa degerini kayit ediyorlar

Yani burada yapamadigimiz birsey degil. Acin bi konu, sorun üyelere ve sonuclari toplayip ortak bi karar verin.

Riera arkadaşım. ne bu düşmanlık. adam 2 yıldır delip geçiyor sol bekten. sonra bu oyuncu kötü mötü oynar. riera riera diye arkasından ağlarsınız. o zaman görürüm ben sizi.

yaz ama biraz destekli yaz :) hangi maçta delip geçmiş Riera, tabii Balta'yı gören bu gözler Riera'yı muhteşem solbek olarak görebilir,ona bişey diyemem..

Sanki bana sol bekde güç kaybedicez gibi geliyor ama konuşmayalım. ya kuş dersiniz ya trol.

Hakikaten iyi pas atmak ve sakin olmak dışında sol bek için hiçbir vasfı olmayan Riera , saatte 0.5 km hızla koşan Balta ve her maç pimi çekilmiş bomba gibi dolaşan Dany'nin eksikliğini çok çekeceğiz..

Alex Telles hızlı-dinamik-hücumcu -hamleli bir sol bek işimize yaramaz..

Marcelo varken Alex Telles zaten bos transfer, oynamasi cok zor..

Hatta Marcelo satilirsa tamamen aptallik olur bizim acimizdan.

Üzerime alınmadım. Haklı olduğun konular var elbet ama bunları daha insanları kırmadan dile getirmek lazım.

Yahu kardesim adami cildirtiyorlar. Biri olmayan solbekte guc kaybedecegimizi soyluyor oteki drogbaya salliyor digeri mancini ile terimi kiyasliyor, digeri muhasebecilik yapiyor. Bize dusen maliyeti sorgulamak degil (cok fazla fiyatlar olmadigi surece bkz. Amrabat). Biz oyuncularin teknik durumlarini ne fayda saglayabilecegini tartisabiliriz. Fiyat maliyet bunlar yonetimin isi.

Bu forumda her maçtan sonra:

Riera koçumsun.

Koçum matadorum.

Adam ben futbolcuyum diye bas bas bağırıyor sözlerini her maçtan sonra bu forumda görüyorum arkadaşım. neyse ceza yiyeceğiz şimdi.

Onun sebebi, yaşı ilerlemiş bir oyuncunun kendisine yabancı bir mevkide verdiği çabayı takdir etmek. Elinden geleni yapıyor bu da takdiri hak ediyor. Ama sadece idareten oynuyordu. O mevkinin orijinal oyuncusu gelince kendisine gerek kalmadı.

Yigit Karagozz'u Cristian Baroni gorevlendirmis olabilir :D baska mantikli bir aciklama bulamadim.

Riera'ya tesekkür edilip yollanmali. Alex geldi o bölgeye zaten artik ihtiyacimiz yok.

Yollanmasi gereken ilk oyuncu Riera'dir, hem maasindan dolayi, hem sözlesmesin de ki uzama maddesinden dolayi.

İnsuaya benzettim ben bu çocuğu videoları,maçlarıda insuayı böyle göstermişti.

Transfermarkt.com.tr /transfermarkt.de´de reel piyasa degerli yazmiyor. Piyasa degerlerin sonuclari böyle ortaya cikiyor :

- o forumun üyeleri her oyuncu hakkinda piyasa deger TAHMINLERINI yaziyor

-oranin Mod´lari bütün tahminleri tarayarak en uygun piyasa degerini kayit ediyorlar

Yani burada yapamadigimiz birsey degil. Acin bi konu, sorun üyelere ve sonuclari toplayip ortak bi karar verin.

Buna artı bonservis bedellerine göre belirliyorlar. Mesela bizim Bruma bize gelmeden önce 1,5 milyondu sonra bize transfer olunca 10Milyona çıktı "değeri"

Tapatalk

Stoper için 29 yaş iyibir yaş ayrıca Rever 85'li Rholdolfo 86'lı daha...

Dany'de 86'lı Chedjou 85'li...

Yahu kardesim adami cildirtiyorlar. Biri olmayan solbekte guc kaybedecegimizi soyluyor oteki drogbaya salliyor digeri mancini ile terimi kiyasliyor, digeri muhasebecilik yapiyor. Bize dusen maliyeti sorgulamak degil (cok fazla fiyatlar olmadigi surece bkz. Amrabat). Biz oyuncularin teknik durumlarini ne fayda saglayabilecegini tartisabiliriz. Fiyat maliyet bunlar yonetimin isi.

Taraftarlar kulübün iyiliğini düşünüyor, doğal olarak da o parayı haketmediğini düşünecekleri oyuncu hakkında olumsuz görüşte bulunmaları gayet normal bana kalırsa. Çok kasma, millet istediğini yazsın. Sonuçta hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz burada, girip yazışıyoruz yani bu kadar basit. Sanki yazdıklarımızı oyuncular ve yönetim mi okuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt