- 16 Haziran 2010
- 204.772
- 157.092
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazilari kulubun muhasebecisi olmus yillardir sol bek sorunu cektigimizi gormeden..
Bazilari Riera'ya uzuluyor..
Bazilari Drogbaya salliyor..
Bazilari bazilari bla! bla! bla!
ne bu ya! forumun geldigi hale bir bakin. Seviye cok dusmus..
Ne var ki bunda?Mathieu'yu sol bekten stopere çekti Valencia.Aynı şekilde Abidal de artık stoper oynuyor Monaco'da.Balta da 4.stoper olarak idare eder,sene sonunda yollarız.Devre arası yabancı bir stoper aldık mı 1 yabancı daha göndermemiz gerekecek.Aldığımız stoperin tutup tutmayacağı da belli değil.
Sanki bana sol bekde güç kaybedicez gibi geliyor ama konuşmayalım. ya kuş dersiniz ya trol.
Hangi solbe? ne iciyorsunuz olm banada soyleyin ya
Hangi solbek? ne iciyorsunuz olm banada soyleyin ya
Herkes kendi görüşünü paylaşınca seviye düşmüş mü oluyor? Bence seviyeyi düşürecek olan asıl şey başkalarının görüşlerine saygı duymayıp onları seviyeyi düşürmekle suçlamaktır.
Sanki bana sol bekde güç kaybedicez gibi geliyor ama konuşmayalım. ya kuş dersiniz ya trol.
Hakan naltanın solbekten daha leş olduğu bir pozisyon varsa o da stoperdir. üşün işte adamın halini. Yapacağımız en büyük hata olur. Ceyhunu koysun stoper'e daha iyi
Burda kendi görüşümü savununca kuşmu olunuyor_?
O Çakma sol bek dediğniiz Rieranın her maçtan sonra neredeyse bir taraflarını yalayacaksınız.
tamam yazmayalım gitsin o zaman. bu arkadaş buranın ağası heralde ?