Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah transfer gerçekleşir ve dediğimiz , düşündüğümüz şekilde olur hem Galatasaray'ımız hemde Milli Takım üst düzey bir stoper kazanır diyelim.

Bu transfer konusunda Almanya Futbol Federasyonu'da sorun çıkarabilir. Bu tip oyuncuların Türkiye'ye transfer olmasını istemiyorlar bildiğiniz üzre. Çocuğun aklını çelebilirler. Türkiye'ye transfer olunca Türk Milli takımını seçmesinden korkuyorlar çünkü.

Ayrıca Salih'in bizim beklentilerimizi karşılayacak bir oyuncu olmadığını en başından beri söylüyordum, bu o kadar bariz bir şeyken gidip aldık bile bile. Neyse yine de sonuna kadar desteklemek düşer bize. Ha 3'lü savunmanın sağında yani sağ stoper olarak verim verebilir orası ayrı.

Olumsuz bir şey söylemek için henüz çok erken olduğunu düşünüyorum. Ancak bindirmeleri ve sol kanattan geliştirilen ataklarda ceza sahasına girerek hücuma katılma gayreti içinde olduğunu farkettim. Bu güzel bence.

Ayrıca Salih'in bizim beklentilerimizi karşılayacak bir oyuncu olmadığını en başından beri söylüyordum, bu o kadar bariz bir şeyken gidip aldık bile bile. Neyse yine de sonuna kadar desteklemek düşer bize. Ha 3'lü savunmanın sağında yani sağ stoper olarak verim verebilir orası ayrı.

Hocam ben şahsen üçlü stoper hattında sağ stoperde verim alınacağından zaten eminim tek istediğim dünkü maçta takımın kötü olduğu gerçeği , Salih'in ilk maçı olduğu gerçeği ve heyecanlı olduğu gerçeğinin göz önünde bulundurulması.

Salih ona rağmen dün izlediğim anlarda güzel bir şeyler koydu ortaya yani umut vadetti ben gerçekten kendisinden çok umutluyum ve dörtlü savunma hattının sağ bekinde izlemek isterim açıkçası ve kesinlikle de başarılı olacağını bir Gökhan Gönül etkisi gösterebileceği ihtimalini dahi düşünüyorum.

Her zaman söylüyorum Koray Günter müthiş bir hamle, ön libero oynayabilecek kadar teknik bir stoper, kademe anlayışı güçlü, Alman altyapısının getirdiği pozisyon bilgisi ve disipline sahip. Gelse şu an bile formayı alabilir.

kesinlikle müthiş hamle olur, koray bizim semihden falan iyi oyuncu ,direk formayı alabilir..

Alpaslan Öztürk gibi bir oyuncu varken salihe 2.750bin Euro vermek komedidir ve maalesef klüpde tam bir curcuna olduğunu gösterir, salih kesinlikle ağır ve hücum özelliği olmayan bir oyuncudur, 3-5-2 kanadında rezil olur ,ancak 4-4-2de defansif sağbek olabilir..

Hocam ben şahsen üçlü stoper hattında sağ stoperde verim alınacağından zaten eminim tek istediğim dünkü maçta takımın kötü olduğu gerçeği , Salih'in ilk maçı olduğu gerçeği ve heyecanlı olduğu gerçeğinin göz önünde bulundurulması.

Salih ona rağmen dün izlediğim anlarda güzel bir şeyler koydu ortaya yani umut vadetti ben gerçekten kendisinden çok umutluyum ve dörtlü savunma hattının sağ bekinde izlemek isterim açıkçası ve kesinlikle de başarılı olacağını bir Gökhan Gönül etkisi gösterebileceği ihtimalini dahi düşünüyorum.

salih Gökhan gönül etkisi falan veremez,imkanı yok, salih olabileceği en iyi şey defansif bir bek olur..

Bu transfer konusunda Almanya Futbol Federasyonu'da sorun çıkarabilir. Bu tip oyuncuların Türkiye'ye transfer olmasını istemiyorlar bildiğiniz üzre. Çocuğun aklını çelebilirler. Türkiye'ye transfer olunca Türk Milli takımını seçmesinden korkuyorlar çünkü.

Almanya Federasyonunun çok bir sorun çıkartabileceğini sanmıyorum en fazla evrakları vs. geciktirir ne yapabilir ki.

Biz BVB ve Koray ile anlaştıktan sonra.

Mevcut yerli bekler arasında GG etkisi gösterebilecek tek oyuncu Tarık'tır. Salih daha baştan kaybediyor, o fizik yapısı bek oyuncusu için uygun değil.

Almanya Federasyonunun çok bir sorun çıkartabileceğini sanmıyorum en fazla evrakları vs. geciktirir ne yapabilir ki.

Biz BVB ve Koray ile anlaştıktan sonra.

Orası öyle ama bize gelmemesi konusunda her türlü telkinde bulunacaklarına eminim, Koray'ın aklını karıştırmaya çalışacaklardır.

Yeni sezonda kesinlikle top taşıyabilecek, gerektiğinde alıp gidebilecek bir forvet almamız lazım. Bazı şeylerin değişmesi için.

güleceksiniz belki ama dün ileride necati olsa gerçekten bir şeyler değişirdi.top tutar, orta sahamız da hücuma katılırdı.dünkü forvetlerimiz bir necati kadar oynamadı.

güleceksiniz belki ama dün ileride necati olsa gerçekten bir şeyler değişirdi.top tutar, orta sahamız da hücuma katılırdı.dünkü forvetlerimiz bir necati kadar oynamadı.

Zaten bizde o tarz bir forvet eksikliği var. Hani şu 9,5 numara dediğimiz tarzda. Çift forvet oynarken iki oyuncunun özellikleri birbirini tamamlamalı. Bizde bu yok. Drogba kafasına, Burak önüne istiyor, Umut zaten nasıl gol atıyor anlamıyorum. O yüzden Gabbiadini ismini duyduğumda çok sevindim. Top tutabilecek, taşıyabilecek, beraber oynadığı diğer forveti besleyebilecek, uzaktan şut atabilecek bir oyuncu. İnşallah alınır.

Takimdaki forvetler zaten top tutmayi bilmiyor o yuzden tek forvet oynamaliyiz en azindan daha az zarar verirler

tapatalk

salih Gökhan gönül etkisi falan veremez,imkanı yok, salih olabileceği en iyi şey defansif bir bek olur..

Her anlamda değil Gökhan'ın da defansif zaafları çok ancak biraz hızlı ve ofansif olarak çabalıyor , bir şeyler yapıyor dediğim mesele bu. Birde tabi ki kontenjanı rahatlatması benzer yön olarak.

Mevcut yerli bekler arasında GG etkisi gösterebilecek tek oyuncu Tarık'tır. Salih daha baştan kaybediyor, o fizik yapısı bek oyuncusu için uygun değil.

Dediğim gibi hocam her anlamda yada bire bir olarak değil , fizik olarak vs. farklı olduklarının tabi ki farkındayım bende ancak dediğim gibi biraz hız , ofansif olarak çalışma çabalama ve tabi ki kontenjanı rahatlatması benzer.

Orası öyle ama bize gelmemesi konusunda her türlü telkinde bulunacaklarına eminim, Koray'ın aklını karıştırmaya çalışacaklardır.

İlla ki denerler , ihtimal dahilinde ancak Erdal Keser ve Bülent Tulun'da devrede olacak sonuçta hızlı ve tek seferde transferi bitirip Koray'ı getirmek lazım.

Ek olarak Tarık'tan bende ümitliyim hocam fakat transferini bizim yönetimin gerçekleştirebileceğinden şüpheliyim ama Salih transferi gerçekten çok pahalı yada gereksiz bir hamle değil en kötü ihtimalle uzun vadede Gökhan Zan'ın yerini alır ve yedek olarak göreve hazır bekleyen taş gibi stoperimiz olur.

Bu Transfermarkt.de harbiden mal futbolcu degerleri hakkinda. Adamlar herkesin degerini beser beser yükseltiyor Ispanya da. Ama Arda nin degerine +1 Milyon yapiyorlar.

Zaten bizde o tarz bir forvet eksikliği var. Hani şu 9,5 numara dediğimiz tarzda. Çift forvet oynarken iki oyuncunun özellikleri birbirini tamamlamalı. Bizde bu yok. Drogba kafasına, Burak önüne istiyor, Umut zaten nasıl gol atıyor anlamıyorum. O yüzden Gabbiadini ismini duyduğumda çok sevindim. Top tutabilecek, taşıyabilecek, beraber oynadığı diğer forveti besleyebilecek, uzaktan şut atabilecek bir oyuncu. İnşallah alınır.

o rolde drogba çok iyi verim verdi geçen sene ve avrupa maçlarında.yanındaki adama çok iyi servisler yaptı ama bu haliyle hiç çekilmiyor.

ama sneijder + 2 forvet düşüncesi savunma anlamında zaafiyete yol açıyor.bir anda topun gerisinde 3 oyuncumuz kalıveriyor.anadolu takımlarına bile baskı kuramıyoruz.keşke dönem başı gol asist katkısı sunacak kanat oyuncusu hiç değilse 1 tane alabilseydik de istediğimiz kanatlı sistemi oynayabilseydik.ben iki forvet bir de üstüne sneijder e pek sıcak bakamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt