Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam'a kimse cikip kizamaz kalitesi belli .. Anadolu takimlarimiz ingiltere 3lig seviyesinde malesef .. hos bizim ligin tamami o seviyede o ayri bir mesele de...

Insallah sezon sonu Ameriká ya gider .... TT Arena da guzel bir sekilde ugurlariz .. Yerine ayni kalitede bir forvet gelmeli

valla ben drogba ya eskisi gibi bakamıyorum son maçlardan sonra.geçen senenin özeti programlarını izliyorum gerçekten çok iyi işler çıkarmış ama bizi biraz salla be adam.sene de 5 milyon alıyorsun bu takımdan biraz dişe dokunur bir şeyler yap.ama katkısı yadsınamaz tabi.

915737_Galatasaray_SK.jpg

Ligde bu kadro is yapar

Ligde 3-5-2'yi unutun... Atak falan yapamıyoruz ya 3 lü stoper ha 2 stoper her türlü pozisyon veriyoruz bari 1 adamı orta sahaya alalım da orada oyunu kontrol edelim..Ligde 4-4-2 veya 4-5-1 iyi gider..

Aklin yolu bir 4-3-2-1 macera aramaya gerek yok bunca zaman boşa geçti 3 lu kurgu saçma sapan bir sistem

Aynı anda hem modern hem de eski tip bir forvet. Topla kat edebilen, uzaktan kaleyi yoklayan, bitiriciliği iyi, çalım atabilen, hava hakimiyeti fazla olmayan, özellikle çift forvette daha yararlı olabilecek tarzda bir forvet oyuncusu. 4-3-3 sisteminde kanat forvette oynayabilir.

5li defansin sol ve sag bekleri ari gibi ön arka bindirme yapacak full kanat gorevi isliyecekler .. Eboue & telles

Ya mesele kanat bekleri değil bizdeki stoperler 2 kişi de olsa 3 kişi de olsa çok hata yapmaya müsait bir sürü pozisyon veriyoruz..2 stoper de olsa 3 stoper de olsa her türlü pozison veren bir takımız bari 5 defansı 4'lüyelim 1 oyuncuyu orta sahaya kaydıralım diyorum..En azından orta sahada direncimiz artar..

Sölemek istemezdim ama sanırım yanlış teknik direktör seçtik.(Sebep Elazığ maçı falan değil 3-5-2 zırvası)

Aynı anda hem modern hem de eski tip bir forvet. Topla kat edebilen, uzaktan kaleyi yoklayan, bitiriciliği iyi, çalım atabilen, hava hakimiyeti fazla olmayan, özellikle çift forvette daha yararlı olabilecek tarzda bir forvet oyuncusu. 4-3-3 sisteminde kanat forvette oynayabilir.

İyi oyuncu fakat uzun vadeli planlarımıza uymaz bize 4-2-3-1 sisteminde Sneijder'in önüne tek başına komple forvet yani bir forvette olması gereken tüm özellikleri taşıyan bir adam gerekli , top tutacak , pas istasyonu olacak , önüne top isteyecek , her yeriyle gol atabilecek , hızlı , çalım atabilen , uzaktan şut alabilen , hava hakimiyeti yerinde , yani dediğim gibi komple bir forvet gerekli , bunların yanında takım savunmasına da destek olabilmeli ayrıca.

Ligde 3-5-2 oynayacağımızı sanmıyorum, CL'de ve kupada olabilir. Ayrıca 3-5-2 iyi uygulandığında muazzam bir sistem. Guardiola bile 3-5-2 uygulamaya başlıyor yavaş yavaş. Mancini takıma çok şey katacaktır, bundan hiç şüphem yok.

İyi oyuncu fakat uzun vadeli planlarımıza uymaz bize 4-2-3-1 sisteminde Sneijder'in önüne tek başına komple forvet yani bir forvette olması gereken tüm özellikleri taşıyan bir adam gerekli , top tutacak , pas istasyonu olacak , önüne top isteyecek , her yeriyle gol atabilecek , hızlı , çalım atabilen , uzaktan şut alabilen , hava hakimiyeti yerinde , yani dediğim gibi komple bir forvet gerekli , bunların yanında takım savunmasına da destek olabilmeli ayrıca.

Böyle bir oyuncu var mı?

Devre arası gelsin diyordum biran önce hem transfer yaparız hemde toparlarız diye düşündüm ama herşey tam aksine gidiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt