Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İshak Doğanı da alın tam olsun iyice çöp gibi bir takım oluruz .

Anlatamadim sanirim Omer.

Fatih Terim 4-2-3-1 oynadigi hic bir macta Burak ve Drogba ile ayni anda oynamadi. Hamit Amrabat vardi kanatlarda. Tekrar ediyorum elinde kanat oyuncusu varsa 4-2-3-1 oynarsin, ama senin elinde kanat oyuncusu yok, orta sahani alacaksin kanat yapmaya calisacaksin, forveti alip kanat oynatip kanadi otobana cevireceksin gereksiz seyler bunlar.

Umutsu tamam da Buraklı sistemde de denenmişi var diyorum. Şu ankinden çok daha iyiydi diyorum. Kaldı ki kanat oyuncularımızdan sadece Bruma gitti. Kimse Aydın'ı herhangi bir sistemde düşünmüyordu bile:)

Amrabat,Hamit, Emre, Burak, Hajrovic hala takımda. Bunlarla bu sistemi denedik ve mevcut takımdan daha iyi olduğumuzu gördük. Hem Terim hem Mancini döneminde gördük. Kaldı ki dediğim gibi takıma acilen bir tane daha kanat adamı alalım Dany ve Riera'yı göndererek. Bruma da zaten kiralanır ya da dondurulur.

Hatta şu kadarını söyleyeyim. Riera kalırsa bile kanatta bir şekilde verim alınır bu adamdan. Son çare olarak tabi.

Umutsu tamam da Buraklı sistemde de denenmişi var diyorum. Şu ankinden çok daha iyiydi diyorum. Kaldı ki kanat oyuncularımızdan sadece Bruma gitti. Kimse Aydın'ı herhangi bir sistemde düşünmüyordu bile:)

Amrabat,Hamit, Emre, Burak, Hajrovic hala takımda. Bunlarla bu sistemi denedik ve mevcut takımdan daha iyi olduğumuzu gördük. Hem Terim hem Mancini döneminde gördük. Kaldı ki dediğim gibi takıma acilen bir tane daha kanat adamı alalım Dany ve Riera'yı göndererek. Bruma da zaten kiralanır ya da dondurulur.

Hatta şu kadarını söyleyeyim. Riera kalırsa bile kanatta bir şekilde verim alınır bu adamdan. Son çare olarak tabi.

Amrabat satilacak, Hamit bu sene katki verebilir mi belli degil, Omer Burak'i yazip duruyorsun ya bu adam orta acamaz, calim atamaz ne kanati oynayacak yapma allah askina. Fatih Terim'in 4-2-3-1'lerini soyleyim sana;

Antalyaspor vs Galatasaray: Muslera Eboue Semih Dany Hakan Melo Selcuk Amrabat Hamit Sneijder Burak

Emirates Cup: Amrabat Sneijder Hamit Drogba

Super Kupa: Amrabat Sneijder Hamit Drogba

Goruldugu uzere iki kanat oyuncusu, 1 tane forvet.

Burak Emre yok. Olmazda zaten onlarla 4-2-3-1. Anlatmaya calistigim bu.

Ustune basarak soyluyorum 3-5-2'de 4-2-3-1'de oynayamayiz. En fazla 4-2-2-2 ki bence hoca 4-3-1-2'ye donecek.

@Ömer Tuğrul Yılmazer Soyle bir kadro yapilabilir ligde mesela; Muslera Salih Semih Gokhan Telles Melo Selcuk Sneijder Hajrovic Burak Drogba ama 4-2-2-2 oynamis oluruz boyle.

Burak'i kanata hapsetmek hem ona eziyet hem bize cile.

Umut hiç bir ñey yapmadı dedin...Neyse. Salih i ben tek maclığınıda değerlendirmiyorum. Kayserideykende baya macı izledim . Kalite olarak m. Sarp dan ötesi değil bence.

Umut'un eksiği salihe göre daha fazla. Bu iki oyuncuyu hiç bilmeyen birine sorsan hangisi daha önce 1. Ligde hiç oynamamıştır diye kesin umut derdi. Takım 1-0 mağlup umutta hiçbir gayret yok çünkü bu baskıyı daha rakip olarak bile hissetmemiş. Kendini hala bucasporda sanıyor nereye geldiğini henüz idrak edemedi bence. Yinede umuttan da salihtende çok umutluyum .

Açık söylüyorum şöyle bir takım mevcut haliyle kadromuzun en verimli hali olacaktır:

---------------------------Muslera-------------------

Eboue/Salih---------Chedjou/Zan----------Semih----------Telles

---------------------Melo----------Selçuk-------------------

Hajrovic/Burak/Hamit--------Sneijder----------------Burak/Amrabat/Emre

---------------------------Burak/Drogba----------------------

Ishak iyi bir alternatif olur. Hepsini ilk 11'e koyacak olsak Anadolu takımından farkımız kalmaz.

Öyle büyütülecek adamlar değil bunlar. Acil durumlarda oynatırsın, Balta gibilerinden daha faydalı olurlar. Hepsi bu.

Galatasaray’da İshak Doğan transferi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmakta ve kulüpler anlaşma aşamasında. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Çok sevinirim...Tarık'a göre futbolu çok daha oturmuş bir oyuncu..Karla kışla o Karabüğün inşaatı bitmeyen stadında aslanlar gibi oynuyor...Sol ayaklı sol bek.

Bende sol bekte Tarık'a göre tabi ki sol ayaklı ve biraz daha dengeli olan İshak'ı tercih ederim ancak Erdin'de fena topçuya benzemiyor bunların hepsini denemek gerekli , Tarık'ı sol bekten çok sağ bek olarak düşünmeli ve denemeliyiz keza Veysel'i de aynı şekilde , tıpkı Salih gibi.

İshak Doğanı da alın tam olsun iyice çöp gibi bir takım oluruz .

Yasin ;birşey sormak istiyorum,ishak çöp,veysel çöp,salih çöp,tarık çöp,umut çöp,gurbetçiler çöp

ozaman hakan balta,riera ve sabri eboue ile devam edelim.

Devre arası mükemmel oyuncu alman imkansız.Bu oyuncular belkide gelecekteki en iyi oyuncularımız olacak.Denemeden nasıl karar verebilirsinki?

Çok paralar veripte getirdiğimiz oyunculardanda verim alabilemiyorsun ama onları transfer ediyorsun.Bence bu devre arasındaki yaklaşım çok doğru bir hamle.

Seneyede 1 yabancı daha düşecek.En azından defansa yerlileri monte etmek zorundayız.

Muslera ve alex ,melo uzun yıllar bizde olduğuna göre kalıyor 2 oyuncu.

O nedenledir ki bu transferleri yapmak ZORUNDAYIZ.

Ayrıca kendi klüplerinde kötü oyuncu olarak gözükenler belkide bizde kimyayı tutturacaklar.

Lütfen olaya biraz daha iyimser bakınız LÜTFEN.Sözüm sadece sana değil.Genel.

Galatasaray’da Amrabat’a gün doğdu! Sarı-Kırmızılı ekibin elden çıkarmayı düşündüğü yıldız oyuncu, Bruma ve Aydın’ın sezonu kapatmasının ardından Mancini’nin isteği ile takımda kalacak.

Amrabat kalıyor!

Galatasaray’da Amrabat’a gün doğdu! Sarı-Kırmızılı ekibin elden çıkarmayı düşündüğü yıldız oyuncu,

Bruma ve Aydın’ın sezonu kapatmasının ardından Mancini’nin isteği ile takımda kalacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt