Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.376
- 7.239
- 2.358
İshak gelirse Telles sol açık oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugünü takip edemedim.
Bruma ve kiralama olayi nedir?
Sakat oyuncuyu nereye kiraliyoruz?
Gesendet von meinem Xperia Z1
Bugünü takip edemedim.
Bruma ve kiralama olayi nedir?
Sakat oyuncuyu nereye kiraliyoruz?
Gesendet von meinem Xperia Z1
İshak gelirse Telles sol açık oynar.
Telles sol acik oynayamaz. Izleyenler bilir.
Anlatamadim sanirim Omer.
Fatih Terim 4-2-3-1 oynadigi hic bir macta Burak ve Drogba ile ayni anda oynamadi. Hamit Amrabat vardi kanatlarda. Tekrar ediyorum elinde kanat oyuncusu varsa 4-2-3-1 oynarsin, ama senin elinde kanat oyuncusu yok, orta sahani alacaksin kanat yapmaya calisacaksin, forveti alip kanat oynatip kanadi otobana cevireceksin gereksiz seyler bunlar.
Bende izledim.Hücum yönü çok iyi.Fikrimce oynar.
Allah Allah... Noluyor ya
SON DAKIKA!! Kayserispor'un başarılı oyuncusu Sefa Yılmaz'ın yapılan son antrenmanda sağ bacak fibula kemiğinin kırıldığı açıklandı.
Umutsu tamam da Buraklı sistemde de denenmişi var diyorum. Şu ankinden çok daha iyiydi diyorum. Kaldı ki kanat oyuncularımızdan sadece Bruma gitti. Kimse Aydın'ı herhangi bir sistemde düşünmüyordu bile
Amrabat,Hamit, Emre, Burak, Hajrovic hala takımda. Bunlarla bu sistemi denedik ve mevcut takımdan daha iyi olduğumuzu gördük. Hem Terim hem Mancini döneminde gördük. Kaldı ki dediğim gibi takıma acilen bir tane daha kanat adamı alalım Dany ve Riera'yı göndererek. Bruma da zaten kiralanır ya da dondurulur.
Hatta şu kadarını söyleyeyim. Riera kalırsa bile kanatta bir şekilde verim alınır bu adamdan. Son çare olarak tabi.
Umut hiç bir ñey yapmadı dedin...Neyse. Salih i ben tek maclığınıda değerlendirmiyorum. Kayserideykende baya macı izledim . Kalite olarak m. Sarp dan ötesi değil bence.
Galatasaray’da İshak Doğan transferi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmakta ve kulüpler anlaşma aşamasında. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
Çok sevinirim...Tarık'a göre futbolu çok daha oturmuş bir oyuncu..Karla kışla o Karabüğün inşaatı bitmeyen stadında aslanlar gibi oynuyor...Sol ayaklı sol bek.
İshak Doğanı da alın tam olsun iyice çöp gibi bir takım oluruz .