Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi çorbaya döndü ne gidenler belli ne gelenler yok Tarık yok Veysel yok Ishak yok Stoper... Transfer sezonu bitsede kurtulsak...

Transfer dönemi çorbaya döndü ne gidenler belli ne gelenler yok Tarık yok Veysel yok Ishak yok Stoper... Transfer sezonu bitsede kurtulsak...

daha ne alinsin genc ? Telles geldi , Hajrovic geldi , Salih & Umut da geldi ? Daha ne gerek ara donemde ..

Veysel/Tarik Eskisehirsporun yaprakligi..

Dany/Riera/Amrabat 3den 2si kesin gidecek oda bir hafta icinde belli olur

Absolution guzel mi

Güzel oyundur ama save sistemini unut şevkin hemen kırılmasın, oyunda checkpoint sistemleri olacak kullanmanı tavsiye etmem oyunu checkpoint'ten tekrar oynamak istersen düşmanlar tekrar canlanıyor..

Herhangi bir bölümü oynamadan önce youtube'da walkthrough'sunu izlemeni tavsiye ederim özellikle Silent Assassins modunda bitirmek isitoyrsan

Sonuç olarak Steam'den çok iyi fiyata almışsın bu fiyata pişman olmazsın bile rahat ol

Kagawa ve Rafael ayrilmak istiyorlarmis (Man Utd)

Adam 3-5-2 nin ortasaha sağında oynadı ... Daha önce hiç oynadığını sanmıyorum...

Ayrıca gayet iştahlı , güçlü...Bu kadar durağan bir takımda 2 düz koşu idmanı ile maça ısınmadan girdi oyuna..

Ne bekliyordunuz ki?

ben stilinden bahsediyorum paşa performansından değil :)

daha ne alinsin genc ? Telles geldi , Hajrovic geldi , Salih & Umut da geldi ? Daha ne gerek ara donemde ..

Veysel/Tarik Eskisehirsporun yaprakligi..

Dany/Riera/Amrabat 3den 2si kesin gidecek oda bir hafta icinde belli olur

Telles hariç çöp... Hajrovic yerli olarak alınsaydı belki birseyler olurdu yabancı olarak kadroya giremez Salih asla bizim oyuncumuz olamaz keşke Tarık gelseydi bunun yerine Umut'un daha cok zamana ihtiyacı var... Bize direk katkı verecek oyuncular lazımdı en büyük sıkıntımız kanatlar orayada adam almayı düşünmüyorlar... Sen önce ilk 11ini sağlama al sonra genclere yatırım yap... Kimse transfer politikamızı övmesin...

Yine bizim yaptığımız her şey usulsüzlük, garabet, etik değil klasik şeyler yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt