Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trtspor'da Ali Ece değilde diğer geri zekalı yorumcu kim ?

Bruma'nın Antep'e kiralanması olursa usulsüzlük olur , etik olmaz vs. diyor.:42::42:

Riera bu transfer döneminde de gitmezse seneye de elimizde kalır.Adam ciddi ciddi 13 maç oynadı.Uzayacak neredeyse sözleşmesi.

bizim başkan evine doğalgaz bağlattırmadı mı hala la

Olum lan anlamıyom ben şeni ya naşıl bu kadar hazırcevapşın lan bu arada bu geldi aklıma

Azm-u hamam edelim, sürtüştürem ben sana,

Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can.

* * *

Lal-u şarap içurem ve ıslatıp geçirem,

Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan.

* * *

Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?

Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.

* * *

Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,

Bir gümüş ibrik ile destine ab-i revan.

* * *

Salınarak giderken arkandan ben sokayım,

Ard eteğin beline, olmasın çamur aman.

* * *

Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam,

Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.

* * *

Öyle bir sokayım ki, kalmasın dışarda hiç,

Düşmanın bağrına, hançerimi nagehan.

* * *

Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim,

Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.

* * *

Herkese vermektesin, bir de bana versene,

Avuç avuç altını, olsun kulun şaduman.

* * *

Sen her zaman gelesin, ben Vehbi’ye veresin,

Esselamun aleyküm ve aleykümselam.

Etienne Capoue Tottenham dan ayrilmak istiyormus,

bence bize uyar, hem stoper hem on libero..

Salih Dursun'dan hiç ümitli değilim. Kayseri'nin bu kadar bırakmasından belli zaten. Ne stoper ne bek ne önlibero fizik güç ve dinamizim hariç hiçbir şey yok nerdeyse...

Kayseri'den keşke sol bek Ömer Bayram'ı alsaydık??

Salih Dursun'dan hiç ümitli değilim. Kayseri'nin bu kadar bırakmasından belli zaten. Ne stoper ne bek ne önlibero fizik güç ve dinamizim hariç hiçbir şey yok nerdeyse...

Kayseri'den keşke sol bek Ömer Bayram'ı alsaydık??

Saygı duyuyorum ama ilk maç için benim beklediğimden daha iyiydi. Üstelik hiç olmayacak bir mevkide, bir görevde oynadı.

Umut'un eksiği salihe göre daha fazla. Bu iki oyuncuyu hiç bilmeyen birine sorsan hangisi daha önce 1. Ligde hiç oynamamıştır diye kesin umut derdi. Takım 1-0 mağlup umutta hiçbir gayret yok çünkü bu baskıyı daha rakip olarak bile hissetmemiş. Kendini hala bucasporda sanıyor nereye geldiğini henüz idrak edemedi bence. Yinede umuttan da salihtende çok umutluyum .

Umutun eksileri var evet ama salihe göre cok dah iyi futbolcu kalitesin sahip. Hem iki oyuncu kıyaslanmayacak kadar uzaklar birbirinden profil olarak. Inşallah ikiside iyi olur ama ben umuta daha umutluyum salihe göre. Kayserideykende beğenmiyordum acıkcası ama yaşı daha 22 ve hırslı yapısıvar. Belki gelişir ciddi cekilde ama avrupa arenasında bize ciddi edecek seviyeden cok uzak bir görüntü ciziyor bana göre. Umutun ama bir kumaşı şimdiden var ama onunda daha yol kat etmesi gerekir özelikle fizki ve belki mental anlamında. Hayırlı olur ikiside umarım

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören bugün bir araya geldi.

Ünal Aysal ve Demirören, bugün öğlen saatlerinde Ulus’taki Sunset’te buluştu.

Aysal ile Demirören’in sürpriz buluşmasında Türk futbolunun sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Ünal Aysal ile Yıldırım Demirören'in buluşmasında iki ana gündem maddesi vardı

1-6+0+4 KURALI

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yürürlüğe girdiğinden bu yana karşı çıktıkları 6+0+4 kuralını bu zirvede ilk olarak açtı. Önümüzdeki sezon değişmesi planlanan bu kuralın Türk futboluna büyük bir darbe vurduğunu dile getiren Başkan Ünal Aysal, " Türk futbolunun ilerlemesi ve kulüplerin Avrupa'da başarılı olması adına yabancı kuralının mutlaka değişmesi gerekli.

Şu anda Galatasaray'daki en büyük sorunlarımızdan biri yabancı kontenjanında yaşadığımız sıkıntılar. şampiyonlar ligi'ndeki rakiplerimizle aramızda bu kural haksız bir rekabete de neden oluyor. Türk futbolunun geleceği ve başarısı adına bu sınırlama kaldırılmalı, değiştirilmeli" dedi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ise 2 hafta önce Antalya'da Fatih Terim önderliğinde gerçekleştirilen zirvede teknik adamlarında bu konuda görüşlerinin alındığını belirtirken, kulüplerin görüşlerine göre gerekli incelemeyi yapıp, en doğru kararı vereceklerini belirtti.

2-E-BİLET KONUSU

Toplantının gündem maddelerinden biri ise e-bilet konusu idi. Kulüpler Birliği'nde de özellikle 4 büyük kulübün itiraz ettiği e-bilet uygulamasının ticari kısmının, büyük kulüplere zarar vereceği görüşünü Aysal, Demirören'e iletti.

E-biletin ticari kısmında kulüplerin ciddi çekincelerinin olduğu ve kulüplerin gelirlerine bu uygulamanın darbe vuracağı görüşü TFF Başkanına iletildi.

ali naci kücük

Olum lan anlamıyom ben şeni ya naşıl bu kadar hazırcevapşın lan bu arada bu geldi aklıma

Azm-u hamam edelim, sürtüştürem ben sana,

Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can.

* * *

Lal-u şarap içurem ve ıslatıp geçirem,

Parmağına yüzüğü, hatem-i zer drahsan.

* * *

Eğil eğil sokayım, iki tutam az mıdır?

Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan.

* * *

Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,

Bir gümüş ibrik ile destine ab-i revan.

* * *

Salınarak giderken arkandan ben sokayım,

Ard eteğin beline, olmasın çamur aman.

* * *

Kulaklarından tutam, dibine kadar sokam,

Sahtiyenden çizmeyi, olasın yola revan.

* * *

Öyle bir sokayım ki, kalmasın dışarda hiç,

Düşmanın bağrına, hançerimi nagehan.

* * *

Eğer arzu edersen, ben ağzına vereyim,

Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman.

* * *

Herkese vermektesin, bir de bana versene,

Avuç avuç altını, olsun kulun şaduman.

* * *

Sen her zaman gelesin, ben Vehbi’ye veresin,

Esselamun aleyküm ve aleykümselam.

bu ne arkadaş akşam akşam gözümden yaş geldi :D

6+0+4 olacağına 6+1+3 seneye 5+0+3 olacağına 5+1+2 olsa bari...

Kulubede 1 tane olsun yabancı hamle hakkı olmalı...

Hucumcu bek... 3-5-2 için ideal

Biz rieradan bek yapmıs,kewell ı stoper oynatmıs bır takımız onun ıcın hersey normal :D ama telles varken sadece iyi bi alternatif olur yani ayrıca omer bayram ıyı oyuncu bencede 4-4-2 nin veya 4-2-3-1 in solunda oynayabılır ama bıraz daha pismesi lazım ve ayrıca kayseri kolay kolay bırakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt