Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bev5TwUCcAIxmiT.jpg

Ya boyle mantikmi var 3M isteseler onuda mi vereceğiz parasinda değilim demek ne demek renktas amrabat a bu düşünce tarzi 8M verdirdi yapmayin allah askina aliriz veyseli eskisehir alacaklarini vermezse yada sezon sonu gelir madem bu kadar istiyor. Sen bu kafa ile kulüp yönetirsen aziz yildirim gibi alper e gider iki futbolcu 6 verirsin elinde patlar

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha ısrarla para diyorsunuz. Para önemlidir, pazarlık önemlidir. Hepsine eyvallah.

Ama demek istediğimi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Biz 2 aydır bu çocuk için uğraşıyoruz. Çocuğa en başında bazı teminatlar veriyoruz. Dik dur, biz seni alacağız, Tff'ye alacağın için başvur v.s

Veysel ne yapıyor? Bunu görünce her şeyi göze alıyor, kadro dışı kalıyor, o kadar baskı olmasına rağmen direniyor.

Demin birisi burda SPK ilgili gir kap linki paylaşmışdı. Bulamadım onu maalesef. Yrdımcı ola bilecek birisi vqrmı?

Demin birisi burda SPK ilgili gir kap linki paylaşmışdı. Bulamadım onu maalesef. Yrdımcı ola bilecek birisi vqrmı?

artık sadece onay kaldı,tüm herşey yerine getirildi.bazıları burda transfere ağlarken ünal aysal kulübün kasasına yine muazzam para sokma derdinde.

Daha ısrarla para diyorsunuz. Para önemlidir, pazarlık önemlidir. Hepsine eyvallah.

Ama demek istediğimi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Biz 2 aydır bu çocuk için uğraşıyoruz. Çocuğa en başında bazı teminatlar veriyoruz. Dik dur, biz seni alacağız, Tff'ye alacağın için başvur v.s

Veysel ne yapıyor? Bunu görünce her şeyi göze alıyor, kadro dışı kalıyor, o kadar baskı olmasına rağmen direniyor.

Ya ben farklı bir şey demiyorum gelir 6 ay sonra en kotu haaa eskisehir parasinimi odemiyor tek tarafli fesh edip gelsin o zaman. Bende bunu söylüyorum.

sermaye artırımından 300 milyon tl gelir bekleniyor sanırım, olursa rahatlarız baya yalnız euronun bu kadar yükselmesi büyük zarar oldu klübe

Çeptalk

6+4 geliyosa ki bu anca idare eder bizi.dany,amrabat ve rierayla sözleşme feshedilsin abi..yeter artık.bruma da kiralık gider.böylece guarin gelebilir.drogba bazen yedekte durabilir.

Guarin nerden cikti arkadaslar? Portoda ki hayvan degil mi o?

Tahir Kum baya sacmalamis birde skandal teklif diye baslik atmis mal

tapatalk

Ali Turan bekledi beklemiyorsada gitsin fbye yada eskişehirde kalsin tercih bol.

Ali Turan tesislerde antrenman yaptı. Hatta kendisi yaşı itibari ile '' Saldım çayıra, mevlam kayıra. '' modundaydı.

Ama Veysel öyle değil. Çocuk halı sahada antrenman yapıyor. ( Halı saha diyorum, dikkat edin. ) Çocuk, Allah var iyi oyuncu.

Yabancı statüsü rakamlara bağlı olmamalı kesinlikle. İtalya, İngiltere benzeri bir sistem olabilir. İlla rakam istiyorsanız 7+3+2 olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt