Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya boyle mantikmi var 3M isteseler onuda mi vereceğiz parasinda değilim demek ne demek renktas amrabat a bu düşünce tarzi 8M verdirdi yapmayin allah askina aliriz veyseli eskisehir alacaklarini vermezse yada sezon sonu gelir madem bu kadar istiyor. Sen bu kafa ile kulüp yönetirsen aziz yildirim gibi alper e gider iki futbolcu 6 verirsin elinde patlar
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Demin birisi burda SPK ilgili gir kap linki paylaşmışdı. Bulamadım onu maalesef. Yrdımcı ola bilecek birisi vqrmı?
Daha ısrarla para diyorsunuz. Para önemlidir, pazarlık önemlidir. Hepsine eyvallah.
Ama demek istediğimi anlamıyorsunuz ya da anlamak istemiyorsunuz. Biz 2 aydır bu çocuk için uğraşıyoruz. Çocuğa en başında bazı teminatlar veriyoruz. Dik dur, biz seni alacağız, Tff'ye alacağın için başvur v.s
Veysel ne yapıyor? Bunu görünce her şeyi göze alıyor, kadro dışı kalıyor, o kadar baskı olmasına rağmen direniyor.
Ya ben farklı bir şey demiyorum gelir 6 ay sonra en kotu haaa eskisehir parasinimi odemiyor tek tarafli fesh edip gelsin o zaman. Bende bunu söylüyorum.
artık sadece onay kaldı,tüm herşey yerine getirildi.bazıları burda transfere ağlarken ünal aysal kulübün kasasına yine muazzam para sokma derdinde.
Hiç bir oyuncu 6 ay halı sahada antrenman yapıp beklemez. Yok öyle bir dünya.
Ali Turan bekledi beklemiyorsada gitsin fbye yada eskişehirde kalsin tercih bol.
O acıklamanın linki varmı acaba? O konu bizim icin 100 tane drogvaya bedeldir zaten.