Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bild haberine gore, Dortmund Pato yu almak istiyormus

Trtspor u acin, Ali Ece Chedjou u cok guzel anlatiyor/ozetliyor, sorun nedir diye..

Bu Balanta'nın birkaç videosunu izledim, bildiğin bizim Dany adam. Hava toplarında etkisiz, riskli hareketler yapıyor, savunma arkasına top sektiriyor vs.

şu defansa alıyorsanız 1.95 lik stoper alın adamı hasta etmeyin. ne chedju ne semih ne dany bir tane hava topu alamıyor. sadece gzan var. her maçta korner golü yemeyelim artık.

Bu Balanta'nın birkaç videosunu izledim, bildiğin bizim Dany adam. Hava toplarında etkisiz, riskli hareketler yapıyor, savunma arkasına top sektiriyor vs.

Barcelona ciddi ciddi takip ediyor ve sezon sonu transfer icin gorusmeler yapmis.

Barcelona ciddi ciddi takip ediyor ve sezon sonu transfer icin gorusmeler yapmis.

Olabilir, bilmiyorum. Zaten izlediğim bir oyuncu değil, sadece ilk izlenimlerimi belirttim. Ki tam da Barcelona oyun sistemine uygun bir stoper, hızlı ve ayağı düzgün. Ama dediğim gibi çok hataya yatkın duruyor.

Sezon sonu Drogba ve Burak yerine Pato ve Cenk Tosun'u alsak süper olur aslında

Pato'yu kacirirsak cok yanariz bak ben söylim.

Avrupa görmüs, world class forvet, üstelik henüz 24 yasinda, boyu posu yerinde, fizigi saglam, teknik, hizli, hava toplari iyi...

Total forvet.

Dogruda bonservisi acaba ne kadar, yani riskli bir transfer, hem tekrar ulkesine donmus olmasi, tekrar Avrupa da yapar mi soru isareti, sakatlik problemleri var, hani soyle 10-12 milyon euro verilir de daha fazlasi cok riskli olabilir, o zaman avrupada top kosturan saglam bir forveti alabilirsin.

Avrupada iş yaparmı diye sorgulamak bile patoya haksızlık.

takımdaki forvetlerin 3 katı kadar dağıtır avrupayı.

Avrupada iş yaparmı diye sorgulamak bile patoya haksızlık.

takımdaki forvetlerin 3 katı kadar dağıtır avrupayı.

Kimse kalitesine soz etmiyor bence, sadece 'kafa' olarak kendini buraya iyi hazirlarmi o soru isareti, malum Milan macerasini gorduk..

bu serkan akcan tam bir Galatasaray düşmanı

bjkli düşmanlarımız seri üretim galiba bunun tipi de mete düreni andırıyor

Çeptalk

bu serkan akcan tam bir Galatasaray düşmanı

bjkli düşmanlarımız seri üretim galiba bunun tipi de mete düreni andırıyor

Çeptalk

Dün mü ne bizim Bruma'yı kiralık verme konusuna usulsüzlük vs. saçmalıyordu , densiz adi herif.

Yine aynı şekilde konuşmuştur muhtemelen.

Haysiyetsiz çok.

Melo ve Muslera dışında tüm futbolcular dibi gördü bu sene Allah sonumuzu hayretsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt