Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.939
- 4.365
- 1.198
Trtspor u acin, Ali Ece Chedjou u cok guzel anlatiyor/ozetliyor, sorun nedir diye..
Eee neymiş peki?
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trtspor u acin, Ali Ece Chedjou u cok guzel anlatiyor/ozetliyor, sorun nedir diye..
bu serkan akcan tam bir Galatasaray düşmanı
bjkli düşmanlarımız seri üretim galiba bunun tipi de mete düreni andırıyor
Çeptalk
Eee neymiş peki?
Meloyla Muslerayi yazip Sneijder'i yazmayan kafa . . . .
Eee neymiş peki?
1 saat onceydiD yarisini unuttum
adam kendini takima adapte edemedi dedi, lille deki gibi takim savunmasi yok, onunde 2 tane on libero yok dedi, her hafta baska bir defans partnerleri var dedi, Turkiye de nasil oynayacagini iyi dusunemedi, daha agresif olmali ,daha sert Melo gibi. Bu yuzden adaptasyonu tam saglayamadi ve kendini 100% veremiyor maclara dediler. Ayrica Galatasaray taraftari daha sabirli olmasi gerekiyor, cunku bu Chedjou iyi bir stoper dediler..
Aklimda bu kadari kaldi..
O zaman arkasına stoper sağ ve soluna bek önüne iki ön libero koyduk mu tamam? Arkadaş adamımı savuncaz kaleyi mi
Gabbiadini Drogbanin yerine olmaz..daha cok Burakin yerine bence...
Drogbanin yerine Balotelli gibi bir Forvet gelmesi lazim...First Class bir Forvet. Hava toplarinda iyi olan...
First Class
Dzeko
Gomez
Balotelli
Ibrahimovic
Second Class
Demba Ba
Bony
Adebayor
Vucinic
Potansyal Oyuncu
Morata
Benteke
Gabbiadini
Carroll
First Class dan bir oyuncu almak imkansiz gibi görünyor. Balotelli en az +15 Milyon € Bonservis. Gomez de öyle.. Dzeko 10-12 Milyon civarinda....PSG Ibra birakmaz büyük ihtimalle.
Secon Class Demba Ba gelebillir. 7-9 Milyon Bonservis. Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor. Bony biraz zor...Adebayor gelebillir...
Potansayl oyunculardan CARROLL'i cok begeniyorum...Benteke de öyle ama Benteke icn en az 15 Milyon € istiyorlar. Morata'de cok iyi bir oyuncu...Gabbiadini zaten bildiniz gibi...Juve 50% hakki,büyük ihtimalle juveye gidicek
bu serkan akcan tam bir Galatasaray düşmanı
bjkli düşmanlarımız seri üretim galiba bunun tipi de mete düreni andırıyor
Çeptalk
Eger sezon sonu sampiyon olmayi basarirsak ben Baskan dan surpriz bir golcu hamlesi beklerim gercekten, ama tabiki bu yabanci kurali varken bu nasil olur onu bilemem ..