Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu serkan akcan tam bir Galatasaray düşmanı

bjkli düşmanlarımız seri üretim galiba bunun tipi de mete düreni andırıyor

Çeptalk

O herif ligtv de de yorumcu olarak çıkıyordu, Sneijder Galatasaray'a zarar veriyor gibisinden yorumları vardı, tam bir sinsi kıl kuyruktur kendisi.

AB Statüsü gelecek ulennn :DD

Hep sen mi paylaşacan :D

y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m%2Bdemir%C3%B6ren.jpg

Eee neymiş peki?

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 saat onceydi :DD yarisini unuttum

adam kendini takima adapte edemedi dedi, lille deki gibi takim savunmasi yok, onunde 2 tane on libero yok dedi, her hafta baska bir defans partnerleri var dedi, Turkiye de nasil oynayacagini iyi dusunemedi, daha agresif olmali ,daha sert Melo gibi. Bu yuzden adaptasyonu tam saglayamadi ve kendini 100% veremiyor maclara dediler. Ayrica Galatasaray taraftari daha sabirli olmasi gerekiyor, cunku bu Chedjou iyi bir stoper dediler..

Aklimda bu kadari kaldi..

1 saat onceydi :DD yarisini unuttum

adam kendini takima adapte edemedi dedi, lille deki gibi takim savunmasi yok, onunde 2 tane on libero yok dedi, her hafta baska bir defans partnerleri var dedi, Turkiye de nasil oynayacagini iyi dusunemedi, daha agresif olmali ,daha sert Melo gibi. Bu yuzden adaptasyonu tam saglayamadi ve kendini 100% veremiyor maclara dediler. Ayrica Galatasaray taraftari daha sabirli olmasi gerekiyor, cunku bu Chedjou iyi bir stoper dediler..

Aklimda bu kadari kaldi..

O zaman arkasına stoper sağ ve soluna bek önüne iki ön libero koyduk mu tamam? Arkadaş adamımı savuncaz kaleyi mi:)

Doğru isimlere yönelmezsek sonumuz kötü. Hata lüksümüz yok Pato'mu olur başkası mı bilmiyorum, ama önce çok iyi bir takım iskeleti planı yapmalı, ve en doğru şekilde uygulamalıyız.

En kötü plan plansızlıktan iyidir.

Son 1 senedir kağıt üzerinde gelişen kadro kalitesi saha üzerine yansımıyor bu çok açık (Burak,Hamit, Drogba, Sneijder gibi üst düzey isimler katıldı kadroya bu süreçte).

Hala sahaya baktığımda ben en iyi 2 isim olarak Melo ve Muslera'yı görüyorum. Bu adamlar dışında istikrar sağlayan Selçuk Inan dahil 1 isim bile yok.

Mutlaka doğru teşhişi koyup ona göre hareket etmemiz şart.

Acıtsa da , anlaşamasak da bu böyle.

Bana göre sorun Stoper tercihi, beklerin yetersizliği, forvetlerin takım oyununa katkısının olmayışı, kopuk oyunu, ve Mancini geldiğinden beri oyun merkezini geriye çekmemiz nedeni ile girdap'a giren takım savunması.

Herkes kendince nedenler sıralayarak sorun tespiti yapabilir, yapıyor. Ama doğrusu Mancini ve Yönetimin en doğru teşhisi koyabilmesi.

Sorunu sırf gençleştirme şeklinde koymak da doğru değil.

ÇÜNKÜ

LİGİN EN YAŞLI TAKIMI : FENERBAHÇE

Volkan-32

Gökhan-29

Egemen-31

Alves-32

Caner-25

Topal-27

Meireles-30

Cristian-30

Kuyt-33

Emenike-26

Sow-28

AMA EN ÇOK KOŞAN takımı da onlar. En çok mücadele etmeye çalışanı da en konsantre olanı da.

(DEVAMI SONRA Kİ MESAJDA)

O zaman arkasına stoper sağ ve soluna bek önüne iki ön libero koyduk mu tamam? Arkadaş adamımı savuncaz kaleyi mi:)

:DD

Yok demek istedikleri aslinda bizim takima alisamamis olmasi, cok farkli Lille den, bunu beklememis ve buna kendisini iyi hazirlayamamis, ama Melo ya konussun dediler ozaman daha iyi anlar demek istiyorlardi.. (Melo ya bakip onun gibi olmasi lazim diyorlar bu ligde daha iyi oynamasi icin)

Bizim sorun ne o zaman?

1. Az koşan forvetler

_ Ayağına top bekleyen ve maç seçen Drogba

_ Önüne, koşu yoluna top bekleyen, fazla koşunca saçmalayan Burak

2. Defansif Lider eksikliği

_Ujfalusi sonrası gelen (Cris, Chedjou, Dany) hepsi ancak sınır kalkarsa oynayabilecek sınıfta, lider özelliği olmayan, caydırıcılığı olmayan isimler.

ÇÖZÜM : DEFANSI İLERİ DOĞRU ZAMAN DA ÇIKARTIP, DOĞRU ZAMAN DA DÖNDÜREBİLECEK BİR DEFANS LİDERİ, TECRÜBELİ, STOPER

3. Hareketsiz bek sorunu

_ Eboue, Ujfalusi ile kademeli olarak çok iyi anlaşıyordu. Ujfa onu sürekli öne çıkaracak toplar atarak hucuma itiyordu.

_ Eboue de gerileme var ama bir nedeni de defansif lider eksikliği. Ama yine de 2 sene önce ki gibi olamayacak.

_ Sol bek hep eksikti. Yıllar sonra aldık umarım doğru ismi bulmuşuzdur

Bayern'de Mandzukic "kötü antrenman performansı" nedeniyle kadroda yok bugünkü macta...

Zaten Lewandowski gelecek,Mandzukic bence gider....

Sezon Sonunda Drogbanin yerine nasil olur ? Golcü + cok caslican bir futbolcu. Hava toplarinda de cok iyi...

Burak+Mandzukic 90 dk pres...

mario-mandzukic-514.jpg

Alpaslan Öztürk oyuna girdi, bakalım yarım saatlik performansını izleyelim

Mandzukic alınabilecek en iyi forvetlerden. Hem gol yüzdesi(bitiriciliği), hem de oyuna katkısı çok fazladır. Kafa da vurur, top da saklar, gol de atar.

Gabbiadini Drogbanin yerine olmaz..daha cok Burakin yerine bence...

Drogbanin yerine Balotelli gibi bir Forvet gelmesi lazim...First Class bir Forvet. Hava toplarinda iyi olan...

First Class

Dzeko

Gomez

Balotelli

Ibrahimovic

Second Class

Demba Ba

Bony

Adebayor

Vucinic

Potansyal Oyuncu

Morata

Benteke

Gabbiadini

Carroll

First Class dan bir oyuncu almak imkansiz gibi görünyor. Balotelli en az +15 Milyon € Bonservis. Gomez de öyle.. Dzeko 10-12 Milyon civarinda....PSG Ibra birakmaz büyük ihtimalle.

Secon Class Demba Ba gelebillir. 7-9 Milyon Bonservis. Vucinic Juve dan ayrilmak istiyor. Bony biraz zor...Adebayor gelebillir...

Potansayl oyunculardan CARROLL'i cok begeniyorum...Benteke de öyle ama Benteke icn en az 15 Milyon € istiyorlar. Morata'de cok iyi bir oyuncu...Gabbiadini zaten bildiniz gibi...Juve 50% hakki,büyük ihtimalle juveye gidicek

Ba uzun zamandir Chelsea'nin en kötü forveti.

Kötü oyuncu degil, ama futbol zekasi yüksek degil ve pek iyi pasda veremiyor.

Carrollin potansiyesi yok.

Gomez sakatlandi bu sezon, Dzeko senelik 8m euro kazaniyor, Adebayor maçlarini seçiyor, motivasyon sorunu var. R.Madrid, Morata'yi satacagini sanmiyorum.

Benteke bize yakisir, ama dedigin gibi çok pahali.

Daha çok Sampdoria maçlari izlemem gerekiyor Gabbiadini hakkinda yorum yapmak için.

şöyle birkaç sayfa "hayırlı olsun" mesajı atalım foruma bir heyecan gelsin.

ilki benden.

bu serkan akcan tam bir Galatasaray düşmanı

bjkli düşmanlarımız seri üretim galiba bunun tipi de mete düreni andırıyor

Çeptalk

Ali ece ve buna Tweet attım sezon ortasında kural değişmez demişlerdi yabancı sayısı ile ilgili bende 2008 de sezon ortasında +2 kuralı fener için 2011 yılında +2+ sonsuz kuralı bjk için çıkmadımı diye anında bloklamışlar beni karaktersizler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt